Dodaj do ulubionych

Komorów k/Pruszkowa

IP: *.* 26.09.02, 11:42
Witam,w styczniu zostaniemy rodzicami. Przeprowadzamy się wkrótce do Komorowa. Chociaż jesteśmy pod wrażeniem tej miejscowości i jej "urokliwości" - niewiele o niej wiemy. Nie mamy tam też nikogo znajomego, kto pomógłby "oswoić się" z otoczeniem. Chętnie nawiążemy kontakt z rodzicami z Komorowa właśnie (albo przyszłymi rodzicami). Mamy prawie 30 lat i będzie to nasz pierszy dzidziak. Pozdrawiam serdecznieMargott
Obserwuj wątek
    • Gość: Alabama Re: Komorów k/Pruszkowa IP: *.* 26.09.02, 13:35
      Witaj sąsiadko! Mieszkam zaraz obok, na granicy Pruszkowa i Komorowa już od roku. I też spodziewam się potomka w styczniu, brrr ... to już zaraz, prawda? Okolice może nie najpiękniejsze zimą, ale latem jest bardzo miło. Pozdrawiam Iwona
      • Gość: Margott Re: Komorów k/Pruszkowa IP: *.* 27.09.02, 07:53
        Witam,Cieszę się, że się odezwałaś:) My będziemy mieszkali w Granicy - czyli też obok Komorowa właściwie:)Nie wiem, gdzie zapisać się do lekarza rodzinnego (a potem do pediatry). Najwygodniej by nam było właśnie w Komorowie. Jakbyś znała kogoś godnego polecenia - chętnie skorzystam.PozdrawiamMargott
        • Gość: Alabama Re: Komorów k/Pruszkowa IP: *.* 27.09.02, 08:38
          Właściwie to żaden ze mnie Pruszkowiak/Komorowiak - mieszkam tu niedawno i tak na prawdę to tylko sypialnia. Sytuacja zmieni się z pewnością na urlopie macierzyńskim - wtedy będzie czas na podziwianie okolicy. Do tej pory miałam kontakt z Dr. Lewandowską (obecnie Kowalczyk) z Piastowa. Przychodnia jest licha ale sama Dr. poświęca każdej wizycie dużo czasu i uwagi (strasznie mnie to zaskoczyło). Pruszkowa/Komorowa jeszcze nie rozeznałam. Jeżeli masz ochotę możemy korespondować bezpośrednio e-mailem. wiseworld@tlen.pl Jeszcze się rozeznam co do pediatrów w Komorowie, popytam mądrych ludzi. Do zobaczenia. Alabama
    • mania28 Re: Komorów k/Pruszkowa 09.04.03, 19:30
      Cześć! Ciesze sie, ze wreszcie znalazłam post z Komorowa :-)))) Sama wiele razy
      się ogłaszałam, ale jakoś nikt nie pisał.
      Chyba będziemy sąsiadkami, bo także mieszkam na Granicy. Jestem mamą 2,5
      letniego Adasia, a w Komorowie pomieszkujemy od roku. Bardzo chętnie poznam
      kogoś z mojej okolicy, więc jeśli nie przeszkadza Ci to, że synek jest troszkę
      starszy, to odezwij się koniecznie.
      Podaję nr telefonu, bo na forum bywam niestety sporadycznie. Proszę zadzwoń,
      jeśli oczywiście masz ochotę - to umówimy się na jakiś spacer lub pogaduchy.
      Pozdrawiam ciepło :-)
      Ania 609-109-972

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka