Dodaj do ulubionych

Dr. Zbigniew Parkot

20.07.06, 14:03
co możecie mi o nim powiedzieć, chciałabym prowadzić ciąże u niego....
Obserwuj wątek
    • jndrk Re: Dr. Zbigniew Parkot 20.07.06, 23:04
      Medicom jest drogi. Ja chodziłam do jego wspólnika Dorskiego i jak wymyślił
      mojemu dziecku downa (nie ma go, ale kasa - badania w Łodzi są drogie a oni
      najwyraźniej mają od pacjenta prowizje) uciekłam. Chodziłam do Mrozka i jest
      oki.
      • kaczka81 Re: Dr. Zbigniew Parkot 21.07.06, 09:00
        na temat Dorskiego słyszałam sporo złych rzeczy.
        A czy dr. Mrożek przyjmuje gdzieś prywatnie? chodzi mi o to żeby w gabinecie
        było usg.
        • jndrk Re: Dr. Zbigniew Parkot 21.07.06, 14:55
          Prywatnie w Aslepiosie. Ale ja bardzo często chodziłam na usg do niego do
          szpitala.
      • ania2613 Re: Dr. Zbigniew Parkot 13.11.06, 16:13
        ja bylam u niego dwa razy. Za pierwszym razem mnie nastraszyl,ze ciaza sie
        prawdiopodobnie nie rozwija bo pecherzyk jest za maly i kazal przyjsc za tydz,
        ale wsz bylo ok, niepotrzebnie sie stresowalam i naciagnelam na kolejna wizyte.
        Polecem pietro nizej dr.Wal-Jaszczynski w Promedice, przyjmuje tez pryw, na
        Pulaskiego,
    • jndrk Re: Dr. Zbigniew Parkot 21.07.06, 14:56
      I jeszcze jedno w Asklepiosie na Podwisłoczu jest usg i on tez je tam robi.
      • kaczka81 Re: Dr. Zbigniew Parkot 21.07.06, 15:00
        na każdej wizycie??
        ile u niego kosztują wizyty?? i ile usg??
        • jndrk Re: Dr. Zbigniew Parkot 26.07.06, 15:00
          Usg w ciąży miałam robione 3 razy - 12 tyg., 27 tyg. i 36 tyg. Urodziłam w 38
          tygoniu i po przyjęciu do szpitala Mrozek robił mi jeszcze 2 x usg. U Mrozka
          wizyta kosztuje 50 zł. I jeśli usg robi w Asklepisie to 60 zł, a jeśli zaprasza
          Cię do szpitala to 50 zł, czyli tak jak wizyta.
          • nalow Re: Dr. Zbigniew Parkot 26.07.06, 15:53
            ja chodziłam do dorskiego, ale oni przyjmuja razem więc ceny pewnie podobne. ja
            płaciłam 80 zł, w tym na kazdej wizycie usg. byłam raz u parkota i nie ujał
            mnie swoim stylem bycia. a i jeszcze widziałam ze raz w tyg jest na warzywnej
            • kaczka81 Re: Dr. Zbigniew Parkot 27.07.06, 14:16
              a jaką masz opinie o Dorskim?? i gdzie rodziłaś, bo z tego co wiem to on nie
              pracuje w żadnym szpitalu...
              • jndrk Re: Dr. Zbigniew Parkot 27.07.06, 21:00
                Ja też chodziłam do Dorskiego. Obecnie nie pracuje już w szpitalu.
                Zrezygnowałam z jego usług jak po badaniu w 12 tc przy NT 1,7 wymyślił dziecku
                downa i od razu wręczył ulotkę do przeprowadzenia testu pappa w labpratorium w
                Łodz. Kosztował tylko 300 zł. U niego można było wszystko zrobić, on tez
                wysyłał to do Łodzi. Ja mialam tylko zapłacić. Dorski miły, czasami aż za miły.
                Nie pójdę już więcej do niego. Dyskwalifikuje to także to iż nie pracuje już w
                szpitalu. A tak na marginesie dodam, że syn nie ma downa. Chodziłam do innego
                lekarza ( A. Mrozek) i rodziłam na Lwowskiej.
                • slawa05 Re: Dr. Zbigniew Parkot 02.09.06, 14:34
                  Witam
                  Ja chodzilam do dr Parkota i bylam zadowolona, teraz znowu jestem w ciazy i po
                  przeanalizowaniu innych lekarzy stwierdzilam, ze jednak Parkot jest najlepszy.
                  Owszem, jest drogi bo prowadzenie ciazy to 80 zl. ale jednak warto. Nie bede
                  oszczedzac na dziecku. Parkot przyjmuje na Rycerskiej i to wlasnie on robil mi
                  cesarke przy pierwszym dziecku. Jest dyspozycyjny, mam do niego tel i w kazdej
                  chwili moge dzwonic jak by sie cos dzialo. Goraco polecam
    • ania2613 Re: Dr. Zbigniew Parkot 13.11.06, 16:16
      odradza, mnie niepotzrebnie nastraszyl na pierwszej wizycie i naciagnal na
      nastepna za tydz. Polecam pietro nizej dr. Wal-Jaszczynski w Promedice za
      darmo, przyjmuje tez prywatnie na Pulaskiego. Prowadzil cala ciaze i od tyg mam
      cudownego maluszka w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka