fiona80 17.10.08, 12:56 Muszę się zdecydować na jakiegoś pediatrę w Rzeszowie. Wiem że wybór jest duży dlatego proszę o opinię. Kogo wybrać i gdzie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankawojcik Re: dobry pediatra dla noworodka 22.10.08, 07:30 To zależy w jakim rejonie Rzeszowa mieszkasz. Ja chodzę na Skubisza - boczna Okulickiego do przychodni LEKARZ i z czystym sumieniem mogę polecić tam 2 lekarki Beata Tworek i Małgorzata Śliwa. Koleżanka chodzi do Sano na Rejtana- do Pani Kołcz-Gacy i tez nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonan11 Re: dobry pediatra dla noworodka 22.10.08, 13:38 Bardzo dobrym lekarzem pediatrą jest dr Rusin. Nie jestem pewna, ale jest lub był ordynatorem w szpitalu. Ale on przyjmuje chyba tylko prywatnie. Więc jeśli nie ma to znaczenia to naprawdę polecam. Ja co prawda nie chodzę do niego, mam lekarkę w przychodni na Hetmańskiej. Pani doktor Dąbrowska, tzn. w Sokratesie obok przychodni zoz. Ale u Rusina byłam tak żeby skontrolować i byłam bardzo zadowolona. Bardzo miły i kompetentny lekarz, super podejście do pacjenta, można się wszystkiego wypytać. Przyjmuje w budynku apteki naprzeciwko szpitala na Lwowskiej, wizyta 50 zł. Robi usg główki i wszystkich innych narządów. Przyjmuje również w medicorze przy dworcu autobusowym, ale tam wizyta kosztuje już od 100 zł w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: dobry pediatra dla noworodka 23.10.08, 21:01 oooo...to juz tulisz swa dizecine do siebie?? napisz czy zadowolona z porodu bylas ? i jak malenstwo się czuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: dobry pediatra dla noworodka 23.10.08, 21:14 czesc kochana ty juz po porodzie, jakie wrazenia mialas ? i dziecinę malą tulisz do siebie- nawet nie wiem czy to men czy women :) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik_z_fasolka Re: dobry pediatra dla noworodka 02.11.08, 15:39 Znam dobrego pediatre tylko nie wiem czy jestes zainteresowana prywatnym lekarzem. Ten jest inny niz wszyscy nie chodzi mu tylko o pieniadze. jest swietnym specjalista a zwlaszcza w chorobach plucnych itd. to dr. Grzegorz Stasiuk przyjmuje na krola augusta Odpowiedz Link Zgłoś
asia22-2 Re: dobry pediatra dla noworodka 02.11.08, 21:48 Ja osobiscie polecam dr. Małgorzatę Tyśnicka przyjmuje ona w Boguchwale jest na prawde świetna. Ma specjalizacje w alergologii a także jest specjalista chorób płuc.Ja jak byłam z synkiem to pamiętam, ze nawet między paluszkami go badała:)Jest na prawde fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: dobry pediatra dla noworodka 03.11.08, 10:05 Pani Doktor Tysnicka jest najlepszym lekarzem u ktorego bylam z dzieckiem! Niesamowite podejscie do dzieci ma :) Minus taki, ze za duzo dzieciakow przyjmuje, przez co czekalo sie nawet 2 godziny, dlatego musialam zrezygnowac... No i kaska tez niemała... Odpowiedz Link Zgłoś
lechasia Re: dobry pediatra dla noworodka 07.11.08, 17:40 Doktor Tyśnicka(pediatra,alergolog,pulmonolog) - jest bezkonkurencyjna.Nigdy wcześniej nie spotkałam tak wspaniałego lekarza.Gorąco polecam!!! Przerabiałam wszystkie inne sławy w Rzeszowie - jednak doktor Tyśnicka jest najlepsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczka Re: dobry pediatra dla noworodka 16.11.08, 07:41 Potwierdzam, dr Tysnicka jest najlepsza. Mam dwoje dzieci - 8 i 4 lata, od poczatku chodziłam do niej z powazniejszymi chorobami i nigdy mnie nie zawiodła, a mamy juz 8 lat doswiadczenia. Jesli sie zastosuje do jej wskazówek, nie ma mozliwości, żeby dziecko nie wyzdrowiało. Minusem jest, że zwykle trzeba czekac, jest opóźnienie, no i zapłacic :) Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: dobry pediatra dla noworodka 21.01.09, 22:51 a w ktorym szpitalu dr Tyśnicka pracuje? tylko prywatnie przyjmuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: dobry pediatra dla noworodka 22.01.09, 08:17 moyyra napisała: > a w ktorym szpitalu dr Tyśnicka pracuje? > tylko prywatnie przyjmuje ? Tylko prywatnie niestety :( [80 zl wizyta] Odpowiedz Link Zgłoś
mikimama Re: dobry pediatra dla noworodka 04.12.08, 19:52 Państwowo polecam p. Bożenę Kołcz-Gacę z Sano, prywatnie dr Błaż, ale tylko raz w tygodniu bodajże na Warzywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.magda Re: dobry pediatra dla noworodka 14.12.08, 15:30 Hej! Ja osobiście polecam dr Iwonę Szymczak, przyjmuj ona w VitaMedzie boczna Dąbrowskiego. Jesteśmy z nej bardzo zadowoleni, ma super podejście do dziecka i jest ostrożna jeśli chodzi o leki. Chwalę to bo wielu lekarzy najpierw szprycuje dzieci przeróżnymi prochami a dopiero potem zastanawia się że może jednak nie warto było wchodzić z tak silnym lekiem czy antybiotykiem. Ogólnie jestem zadowolona! polecam ją Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: dobry pediatra dla noworodka 15.12.08, 07:48 aga.magda napisała: > Hej! Ja osobiście polecam dr Iwonę Szymczak, przyjmuj ona w VitaMedzie boczna > Dąbrowskiego. Jesteśmy z nej bardzo zadowoleni, ma super podejście do dziecka i > jest ostrożna jeśli chodzi o leki. Chwalę to bo wielu lekarzy najpierw szprycuj > e > dzieci przeróżnymi prochami a dopiero potem zastanawia się że może jednak nie > warto było wchodzić z tak silnym lekiem czy antybiotykiem. > Ogólnie jestem zadowolona! polecam ją My tez chodzimy do Szymczakowej... ale mam mieszane uczucia co do niej jeszcze nie bylo tak, zebysmy wyszli od niej z czyms innym jak Eurespal i Zyrtec :/ no i czasem z recepta na antybiotyk 'na wszelki wypadek' Wedlug mnie nie ma podejscia do dzieci niestety... Jest oschla, rzadko sie usmiecha i zdecydowanie zbyt szybko mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.magda Re: dobry pediatra dla noworodka 16.12.08, 23:19 habina napisała: > Jest oschla, rzadko sie usmiecha i zdecydowanie zbyt szybko mowi... Tutaj zgadzam sie z Tobą! Faktycznie pani Szymczak rzadko się uśmiecha i mówi dość szybko ale ja jestem do tego drugiego przyzwyczajona więc jakoś nie zwracam na to uwagi :) Ale jak chodzimy do niej z moim Maluszkiem to zawsze do niego zagada, coś tam powie...Natomiast chwalę sobie jej podejście do leków (jak pisałam wcześniej) i myślę że to jest najważniejze... Jak widać każda z nas ma swoje odczucia :) Najważniejsze żeby dziecko było pod fachową opieką! Odpowiedz Link Zgłoś
caro19 Re: dobry pediatra dla noworodka 15.01.09, 10:26 Dr Dariusz Szczypiór Palomed ul. Seniora. Świetny Lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
djablica1 Re: dobry pediatra dla noworodka 23.01.09, 20:04 Dr.Beata Tworek na Skubisza.Jeszcze nie widziałam,żeby kogoś przyjęła bez uśmiechu na twarzy.Super podejście do dzieci.Nie daje odrazu antybiotyku,ani "na wszelki wypadek" tylko w ostateczności. Przyjmuje zarówno dzieci jak i dorosłych. Jedyny minusik...ma duuuuuuuużo pacjentów i swoje trzeba "odczekać",ale warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlagodna Re: dobry pediatra dla noworodka 30.01.09, 09:47 Elo Kasieńko :) Mój mąż mnie namawiał na przeprowadzke na Dąbrowskiego - nie cierpię tej przychodni i dlatego upieram się cały czas przy Hetmańskiej. Chodziliśmy już do wielu lekarzy. Polecam Stasiuka, Basię Tworek i dr Dąbrowską (przeprowadziła się teraz na Solarza z Sokratesa na Hetmańskiej). Teraz zapisaliśmy się do lek med Zielińskiej - koleżanka chodzi do niej od początku z 8- letnią córą i się nie zawiodła :). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: dobry pediatra dla noworodka 30.01.09, 11:46 Hej Marta:) Nie wiedzialam, ze na Hetmanskiej przyjmuja pediatrzy. Mozesz kogos polecic? [tez nie przepadam za przychodnia na Dabrowskiego... ] Odpowiedz Link Zgłoś