andrzej-12345
11.12.09, 08:15
Witam.
Chciałbym poświęcić ten temat AdSence. Można na tym zarobić naprawde ładne pieniążki. Kase wypłaca firma google więc nie ma tu żadnej ściemy że nie wypłacą pieniędzy czy coś. Wystarczy założyć stronę lub bloga, zarejestrować się na AdSence (na stronie google.pl klikamy w "Reklamuj się w Google " następnie "Dla właścicieli witryn: Google AdSense" i "zarejestruj się teraz. Czekamy około jednego dnia na aktywacje konta. Po aktywacji możemy już wygeerować nasz kod reklamy i umieścić go na naszej stronie/blogu. Za jedno kliknięcie w reklame google płaci około od 0,05 do 0,1 euro. Ja bawie się w to już cztery dni i z dnia na dzień mam coraz więcej stronek z reklamami. Pierwszego dnia zarobiłem na tym 0,048 euro, drugiego już 3,19 trzeciego 15,60 euro a czwartego 9,36. Czyli całkiem ładne pieniążki jak na początek. Mam plan jak zarobiać na tym znacznie większe sumy, ale narazie nie będe się rozpisywał na ten temat ponieważ jeszcze nie wiem czy mi to wyjdzie.
Chciałbym jeszcze dodać, że ja osobiście nie wierze w reklamy typu "zarób 10 tysiecy w jeden miesiąc", klikanie w reklamy i zarabianie na tym pare groszy za reklame też mnie nie zadowalało. To jest sprawdzona metoda, mój kolega mi to polecił i uważam, że naprawde warto poświęcić temu troche wolnego czasu.
Jeśli jest ktoś tym zainteresowany niech napisze do mnie na gg:4261920
byłbym również bardzo wdzięczny gdyby ktoś z chwilą wolnego czasu kliknął w moje reklamy ;)
www.motorolaz8.cba.pl/
motorolarizrz8.blogspot.com/
kaziu-zarabiaj.blogspot.com/
motorolae6.cba.pl/index.htm
motorolae6.blogspot.com/
www.motorolav6.cba.pl/
www.fajnedrinki.cba.pl/
fajnedrinki.blogspot.com/
należy kliknąć w jeden z linków w ramce „reklamy gogle” na każdej stronie
Pozdrawiam
Andrzej