Dodaj do ulubionych

Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolog

01.09.10, 13:35
Poszukuję dobrego ginekologa, który przyjmowałby prywatnie (poprowadził ciążę) i jednocześnie pracował w szpitalu kolejowym (rozważam tam poród).
Obserwuj wątek
    • kwacorek1983 Re: Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolo 01.09.10, 14:13
      Ja sobie chwale dr Rafala Wilka ,ktory przyjmuje prywatnie w
      przychodni w centrum na Teatralnej.Tez prowadze u niego ciaze.Facet
      rzeczowy,bardzo mily.Za wizyte placi sie 60 zl.a za usg 50,ale
      przedciez nie ma potrzeby robic usg na kazdej wizycie.Pracuje on w
      prywatnym szpitalu szpitalu w Mikolowie, i ostatnio jedna dziewczyna
      napisala,ze jesli jestes jego stala pacjentka,to rodzisz tam za
      darmo,a "obsluga" bardzo mila.Nie wiem czy to prawda,bo nie pytalam
      go osobiscie bo jak dla mnie to Mikolow troszke za
      daleko,zdecydowalam sie na Swietochlowice.Pozdrawiam.
      • bunkowa Re: Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolo 02.09.10, 12:20
        Rozważam dwa nazwiska z kolejowego: Bogdan Michalski (ordynator) i Beata Rembielak-Stawecka. O ile o panu ordynatorze informacji trochę znaleźć można o tyle o pani doktor jakoś głucho. I sama nie wiem. Termin mam na 1 stycznia - przy moim szczęściu mogę rodzić w czasie świąteczno-noworocznym i wtedy pies z kulawą nogą się mną nie zainteresuje bo wszyscy ze szpitala świętować będą.
        • eddies Re: Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolo 11.09.10, 13:05
          hej!
          ja rodzilam rok temu w szpitalu kolejowym i jestem bardzo zadowolona wiec polecam.całą ciąże chodzilam do doc.Michalskiego.przyjmuje prywatnie na Moniuszki w K-cach,wizyta 100zł.bardzo dobry fachowiec,sympatyczny i rzeczowy.w szpitalu kolejowym jest jeszcze 2 dobrych ginekologow,dr Kuczera i dr Wędka,ale nie wiem gdzie przyjmuja.musialabys najlepiej zadzwonic na oddział albo sie przejechac i popytac ich samych.jak masz jakies pytania to piszsmile
          • bunkowa Re: Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolo 15.09.10, 12:44
            Pewnie nie raz skorzystam z rady w takim razie smile. Czy doc. Michalski nie robi problemu z L4? Bo będzie mi potrzebne.
            • eddies Re: Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolo 18.09.10, 10:38
              hej!
              ja mialam l4 od polowy ciazy i juz do konca,tylko ze milam problemy z pecherzem,bakterie w moczu i mnie bolal czesto i dlatego dostalam l4.ale mysle ze jak powiesz ze sie zle czujesz i ciezko ci w pracy t na pewno ci da.
        • anikat1 Re: Okręgowy Szpital Kolejowy Katowice - ginekolo 09.10.10, 13:17
          Polecam dr Rembielak, prowadzila moje 2 ciaze- jestem bardzo zadowolona z opieki! Poza tym to "normalny" lekarz- sympatyczna, usmiechnieta. Przyjmuje prywatnie w Bytomiu w przychodni Sigma Bi na ul. Wyczolkowskiego, tel. do rejestracji 32/281-13-14.
    • bunkowa eddies - mam pytanie :-) 14.10.10, 09:58
      Jeśli można smile powiedz mi proszę jak wyglada sprawa ktg? Czy jest w gabinecie? Od którego tygodnia pan dr praktykuje wykonywanie tego badania? I jeśli nie tam to gdzie wysyła i ile to kosztuje?
      Próbowałam się dziś zapisać do EPIONE - przychodni na Tysiacleciu (bo tu mieszkam) i zdębiałam bo pani w poradni oświadczyła mi, że i owszem powinni mnie zapisać ale nie mają już limitów na ten rok bo się im kontrakty pokończyły więc mogę sobie prywatnie iść do gina z ciążą. Myślałam, że chociaż na ktg będę do nich chodzić a tu taki numer; no cudnie wprost.
      • mawri Re: eddies - mam pytanie :-) 18.02.11, 22:10
        Czy prywatny gabinet dr Michalskiego jest wyposazony w usg lub ktg ? ile kosztuje wizyta? Zastanawiam sie nad prowadzeniem i porodem u pana ordynatora w Kolejowym w Katowicach.
        • tati1977 Re: eddies - mam pytanie :-) 04.04.11, 19:20
          przepraszam że się wtrącę, bo pytanie jakby nie do mnie, ale ja u Michalskiego leżałam na podtrzymaniu i byłam strasznie zadowolona. Bardzo chciałam rodzić u niego w Kolejowym z tym że potrzebowałam OIOM'u dla noworodków a tam nie ma i byłam skazana na CSK. Oddział malutki, opieka super, Michalski bardzo delikatny, polecam.
          • bunkowa Re: eddies - mam pytanie :-) 17.04.11, 20:11
            Chodziłam do Michalskiego i rodziłam w kolejowym. Opieka w szpitalu super - polecam gorąco.
            • gostki2ija Re: eddies - mam pytanie :-) 17.04.11, 20:44
              ja też polecam kolejowy - szczególnie ze względu na rewelacyjną opiekę.
              • eddies Re: eddies - mam pytanie :-) 09.05.11, 20:57
                hej!
                Dr Michalski w gabinecie na moniuszki nie ma aparatu do usg i ktg(chyba że coś sie zmienilo,bo to bylo 2 lata temu).Jesli była taka potrzeba mówił żeby podjechac do szpitala kolejowego i tam ktorys z jego lekarzy robil usg czy ktg(zazwyczaj bez terminów i kolejki).najlepiej zadzwonic i sie wypytac jego samego.nr tel domowego do dr Michalskiego 32 2562477.przed planowana wizyta trzeba zadzwonic ,najlepiej tydzien wczesniej i sie umówić.
                eddies
    • annwil81 [...] 08.05.11, 15:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tyska_edziecko do annwil81 08.05.11, 18:21
        Proszę zmniejszyć sygnaturkę, ponieważ jest niezgodna z regulaminem forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka