29.06.04, 11:09
dziewczyny od jutra na stałe wracam do Torunia, a konkretnie do Lubicza
Dolnego. szukam więc dobrej przychodni dla mojej Zosi i maluszka, który
urodzi się w pod koniec sierpnia. ze względu na lokalizację myślałam o
przychodni elanowskiej Citomed? . jeśli macie jakieś doświadczenie to proszę
o opinie, do którego lekarza warto zapisać dzieci?
pozdrawiam
joanna
Obserwuj wątek
    • barbie-torun Re: powroty 01.07.04, 11:20
      Miło Cię powitać Asiu w Toruniu.
      Witajcie Zosiu i brzuszku smile

Niestety Citomedu nie znam, ale od Ciebie to też będzie spory kawałek i te
      wieczne korki na Rubinkowie i Równinnej i Skłodowskiej.
      Ja mam pediatrę zawsze najblizej domu i trafiam na dobre lekarki czego i Wam
      życzę smile

Basia
      Napisz gdzie Zosia trafi do przedszkola.
      • joaz Re: powroty 26.07.04, 10:30
        Witaj Barbie.
        Zosia będzie chodziła do Przedszkola Miejskiego nr 2 - Skarpa. Z korkami nie
        jest chyba tak źle. Przynajmniej teraz jak jeździłam do centrum ( może dlatego,
        że wakacje). Biorę pod uwage Rubinkowo.
        pozdrawaim
        joanna
    • lyla1 Re: powroty 30.07.04, 10:17
      Cito-Med jest dobrą przychodnią poza tym jej oddziały rozlokowane są w całym
      mieście. JA osobiście chodzę z dzieckiem na Skłodowskiej -Curie. Pracuje tam 3
      pediatrów dr Łysek- jest również alergologiem i dość poszukiwanym lekarzem w
      Toruniu, dr Dembińska - od 1,7 miesięcy mój syn jest pod jej opieką i chwalę ją
      sobie. Poza tym ta przychodnia jest całodobowa i w każdej chwili można
      przywiężć tam dziecko do badania. No i co ważne: umaiwasz się na godziny więc
      nie czekasz w kolejkach.
      • beata.m Re: powroty 01.08.04, 12:43
        Nie orientujecie się może kto przyjmuje w CITOMEDZIE na ul. Moniuszki?
        Jaki pediatra?
        Pod koniec roku przeprowadzamy się i chciałabym zmienić przychodnię. Bardzo
        szkoda mi mojej pediatry, ale jej gabinet mieści się na pietrze i ja odpadam z
        moim niepełnosprawnym dzieckiem.
        A czy na Skódowskiej trudno dostać się do dr Łysek? Czy mogłabym korzystać z jej
        opieki gdybym należała do przychodni na Moniuszki?

Pozdrawiam
        BeataM
        • lyla1 Re: powroty 02.08.04, 12:17
          O ile wiem to dr Łysek przyjmuje na Moniuszki prywatnie, po południami. Może
          się również okazać, że w jakieś dni pracuje tam normalnie z NFZ. Musiałabyś
          zapytać w przychodni. A na Skłodowskiej można próbować się do niej zapisać, tym
          bardziej, że jak pisałam tam nie ma kolejek, a jeśli akuratnie nie będzie miała
          kompletu, to z pewnością cię przyjmie. Ona ma dyżur u dzieci zdrowych w środy,
          oczywiście na Skłodowskiej. tel do przychodni 6584460

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka