nikita0 09.08.04, 12:43 czy polecacie dobrego pediatrę w dąbrowie??? proszę o namiary, we wrześniu przychodzi na świat mój syn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodana Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 23.08.04, 13:16 Mogę polecić Ci naszą Panią Doktor Ewę Urantówkę. Niewiem z której dzielnicy DG jesteś. Ona pracuje w przychodni na tzw. Manhatanie, przyjmuje tez w domu. Jest świetnym fachowcem, dodatkowo nefrologiem, baaaardzo miła i przekochana dla dzieci. Moje córeczka ja uwielbia. Jeśli będziesz zainteresowana, to moge podac Ci namiary. Pisz na priv. Pozdrawiam i zycze wytrwałości "na finiszu" Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 23.08.04, 18:21 dziękuję za info. Pisałam do Ciebie na priv, ale wiadomość nie dotarła - dostałam zwrotnego maila, że się nie powiodło. Proszę podaj mi swoje namiary - pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jodana Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 24.08.04, 12:53 Wysłałam do Ciebie wiadomośc na @gazetową, może tak sie uda. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 13:20 Wysłałam maila na podany adres Odpowiedz Link Zgłoś
k_joanna Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 18:21 Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Doktor Grażynę Szydłowską. Pracuje w szpitalu w Dąbrowie, mieszka i przyjmuje prywatnie w Strzemieszycach. To naprawdę doskonały lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Zajmowała się moim synem jeszcze w szpitalu po porodzie i czuwa nad jego zdrowiem do dziś. Jest spokojnym, opanowanym, bardzo konkretnym lekarzem. Muszę uprzedzić, że nie jest to lekarka "cukierkowa" i "przesłodzona", nie "dziubdzia". Mimo to mój syn - teraz już 7 - mio letni lubi ją. To jest taki typ człowieka, który nie wpada w panikę i nie straszy rodziców z byle powodu. Dla mnie niezmiernie ważne jest to, że moje dziecko wzięło pierwszy antybiotyk dopiero w wieku 5-ciu lat. Nasza Pani doktor potrafiła go leczyć w inny sposób, podczas gdy przy każdej wizycie w przychodni rejonowej lekarz przy byle katarze najpierw pytał na jakie antybiotyki dziecko jest uczulone, a potem zapisywał jeden z owych niezawodnych specyfików. Dodam jeszcze jedną bardzo istotną rzecz - przy wizytach prywatnych cena nie jest wygórowana. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 18:28 To się fajnie składa Joanna, bo jestem ze Strzemieszyc )) Napisz, czy dr szydłwoska przyjeżdża do domku w razie potrzeby? proszę o namiary, nr. tel dom. dziekuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś