Dodaj do ulubionych

szukam niani!

24.05.05, 20:27
Kochane koleżanki-Mamy, poszukuję dobrej niani dla prawie 2-letniego chłopca.
Mieszkam w Chorzowie-Batorym. Jeśli znacie kogoś z tej okolicy, kto lubi
dzieci i może pracować w sposób nienormowany: czasem poranki, czasem
popołudnia, czasami tylko kilka godzin wieczorem, kiedy dziecko już śpi, (nie
każdy dzień powszedni zajęty)proszę o kontakt. Będę wdzięczna za informacje.
Serdecznie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • angel.87 Re: szukam niani! 07.06.05, 12:11
      witam
      jeśli oferta jest jeszcze aktualna byłabym zainteresowana. mam 18 lat i chętnie pracuję z dziećmi, za rok idę na studia pedagogiczne na nauczyciela. mieszkam w Zabrzu Rokitnicy ale dojazd nie stanowi problemu.pozdrawiam
    • agajak2003 Re: szukam niani! 17.06.05, 12:22
      W Chorzowie Batorym mieszka pani Kasia, która kiedyś zajmowała się moim synkiem
      (obecnie moja mama nie pracuje i z nim zostaje). Byłam bardzo z niej
      zadowolona. Pani Kasia ma 64 lata (nigdy byś jej tyle nie dała), jest
      żywiołowa, sympatyczna. Mój synek bardzo ją lubił. Czytała mu książki, bawiła
      się z nim, tańczyła - ma świetne podejście do dzieci. Nie wiem czy teraz jest
      wolna ale jeśli byś chciała to mogę się dowiedzieć i dać Ci jej telefon.
    • ginger8 Re: szukam niani! 08.07.05, 11:39
      witam.Nazywam sie Karolina. mam 21 lat, mieszkam w Bytomiu. Studiuje w Chorzowie
      Batorym. Wokresie od Lipca do wrzesnia jestem dyspozycyjna, gdyż nie mam w tej
      chwili planów wakacyjnych. 2 lata temu opiekowałam sie noworodkiem oraz rok temu
      dzieckiem w wieku przedszkolnym.Jesli byłaby Pani zainteresowana moja osoba
      prosze o kontakt na mail. ginger8@o2.pl. Wszelkie szczegóły możemy domówićsmile
      Nie mam wysokich wymagań co do wynagrodzenia. Pracę ta traktują poważnie, gdyż
      chce sobiedorobić na studia.Pozdrawiam. Karolina hora
    • beatka-20 Re: szukam niani! 22.09.05, 12:49
      Witam!jesli ta oferta jest nadal aktualna to jestem zainteresowana,mieszkam w
      chorzowie batorym i szukam pracy.Niestety nie studiuje pedagogiki,lecz
      zarządzanie ale mysle ze to niema znaczenia bo bardzo uwielbiam małe dzieci i
      lubie sie nimi opiekowac.prosze o kontakt na adres mail:beataluczyszyn@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka