Dodaj do ulubionych

Mamusie z Łodzi

01.06.09, 00:07

Witam
Poszukuję wszystkich
zainteresowanych mamusi które pomimo wielu obowiazków przy swoich
pociechach dbaja o siebie i nadal sa atrakcyje, chciałabym aby tutaj
powstał klub takich własnie mam w celu wymiany róznych spostrzeżeń,
spotkań towarzyskich w większym sympatycznym gronie np:mamy i
dzieci)
Dziewczyny jest wiosna zaraz będzie lato trzeba tryskać energią,
dbać o dzieci i siebie, uważam że w Łodzi brakuje klubów dla mamy z
dzieckiem np aby mamy mogły wrócić do swojej figury po dziecku ( a
oczywiście nie każda mama ma możliwość zostawienia dziecka u babci
aby isc na aerobic) ostatnio wpadłam na pomysł że w kilka mam
mogłybyśmy spotykac się np w parku i razem z dziećmi na kocykach
ćwiczyć, mogłoby być zabawnie, Proszę pisać rózne pomysły

Obserwuj wątek
    • fabianekk Re: Mamusie z Łodzi 01.06.09, 00:51
      Dobranoc i do jutra, będę czekać na Was... i na Wasze dziecismile
      • iska202 Re: Mamusie z Łodzi 01.06.09, 08:56
        cześć napisałam na wątku o Klubie Mam smile a co do ćwiczeń to do końca
        czerwca w każdą sobotę o 10 w parku źródliska jest joga na
        trawie.można się wybrać z dzieckiem
        • fabianekk Re: Mamusie z Łodzi 01.06.09, 09:45

Szkoda że tylko w sobotę, ale trzeba jak najcześciej organizowac
          takie spotkania, pozdrawiam
          • kinborh Re: Mamusie z Łodzi 07.06.09, 12:12
            witam,też uważam,że w Łodzi nie ma za dużo miejsc,aby mogły się spotkać mamy,
            dobry pomysł,tylko należy go wdrożyć
            pozdrawiam
    • iska202 Re: Mamusie z Łodzi 18.06.09, 14:44
      zapraszamy mamy z łodzi na spotkanie Klubu Mam w sobotę o 16.00 w
      CKM przy ul. Lokatorskiej 13 smile
      • echo1978 Re: Mamusie z Łodzi 18.06.09, 15:35
        a co na spotkaniach robicie?
        • iska202 Re: Mamusie z Łodzi 19.06.09, 09:08
          mamy gadają o wszystkim.mamy możliwość zrobienia kawy herbaty.zawsze
          któraś przyniesie coś słodkiego smile a maluchy bawią się ze
          sobą.obopólna korzyść smile
          • pielegnica Re: Mamusie z Łodzi 19.06.09, 09:32
            A może jakieś spotkanie w centrum Łodzi? Np: w Manufakturze? Króea z mam ma
            blisko do Manufaktury? Pozdrowienia
            • iska202 Re: Mamusie z Łodzi 19.06.09, 15:49
              często poza klubem mam spotykamy się w manu smile na kawce, lodach.więc
              jak masz ochotę to powiedz kiedy ci pasuje,jakoś się dogadamy smile a
              jutro swoją drogą możesz podjechać, łatwiej będzie się umówić do
              manufaktury smile
              • pielegnica Re: Mamusie z Łodzi 27.07.09, 20:35
                Ale mam poślizg w odpowiedzi na postawinksmile W każdym razie napiszę.. ostatnio
                często jestem z synem na plaży w godz. 10,30-12,30 on przekopuje piach, a ja
                leżakuję pod TV, więc jak któraś z mam chętna na pogaduchy, zapraszam.. smile
                • iska202 Re: Mamusie z Łodzi 06.08.09, 22:03
                  no to niestety ja odpadam, bo pracuje.ale w godz popołudniowych
                  chętnie.
                  • fabianekk Re: Mamusie z Łodzi 12.08.09, 23:30

Właśnie wróciłam z wakacji dziś nawet byłam na zakupach w manu ale
                    była dość kiepska pogoda na lezakowanie, czekam na słońce i może na
                    basen Fala można wyskoczyć, kto jest za?
                    • iska202 Re: Mamusie z Łodzi 13.08.09, 08:05
                      ja chętnie. tylko tak jak już pisałam wcześniej po południu-pracuje.
                      • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 16.09.09, 23:16
                        Hallooo... czy ktoś tu jeszcze zagląda?
                        Wiem, że minął już miesiąc od ostatniego postu, ale ja dopiero teraz na WAS
                        wpadłamsmile
                        Jestem mamą trzymiesięcznego Jaśka, jesteśmy ze śródmieścia i też chętnie
                        nawiązalibyśmy kontakt z innymi mamami!!!
                        • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 16.09.09, 23:58
                          Hej, my też mieszkamy w śródmieściu. A Beatka troszkę starsza od Twojego Jasia,
                          ale niewiele smile
                          • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 17.09.09, 11:22
                            Super!
                            Może w takim razie przy ładnej pogodzie, umówimy się na wspólny spacerek albo
                            jakąś kawkę i pogaduchy?
                          • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 20.09.09, 00:49
                            Bardzo chętnie smile
                            • minka.b Re: Mamusie z Łodzi 22.09.09, 19:37
                              Witam wszystkie mamusie, ja też chętnie bym z kimś pospacerowała.
                              Można się przyłączyć?
                              • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 24.09.09, 12:17
                                Jasne, jasne!
                                Tylko coś nam się troszkę pogoda kończy.
                                No to kiedy się umawiamy na ten spacer. Ja preferuje w tygodniu, bo w weekend
                                jestem mniej elastyczna.
                                • minka.b Re: Mamusie z Łodzi 24.09.09, 23:41
                                  Mi też w tygodniu pasuje bo na razie wolne mam.
                                  Czekam na propozycje, sądzę że się dostosujemy
                                  a pogoda do końca miesiąca ma być piękna
                                  • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 26.09.09, 21:24
                                    Mnie też w tygodniu pasuje smile Tylko ja mam oprócz dziecka jeszcze zbzikowanego
                                    labradora, co Wy na to? Będzie nam przeszkadzał? I napiszcie może, gdzie
                                    chodzicie na spacerki. Ja jeżdżę na Lublinek, albo chodzę do Poniatowskiego.
                                    Jeśli zaś chodzi o godziny, to może ok. 13-14?
                                    • monia-1976 Re: Mamusie z Łodzi 27.09.09, 07:48
                                      Witam
                                      Do Poniatowskiego to i ja się dołączę. Ma 11 miesięcznego synka. Wiec w jaki
                                      dzień się umawiamy?
                                      Monika
                                      • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 27.09.09, 18:45
                                        Początek tygodnia mam już zaplanowany, ale od środy jestem wolna smile
                                        • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 28.09.09, 11:01
                                          Poniatowski i mnie pasuje. zbzikowany labrador zupełnie nie przeszkadzasmile
                                          Ja akurat też jutro jestem zajęta, ale od środy nie ma problemu. Z godzinami to
                                          się będziemy musieli z Jaśkiem dopasować, bo z tymi naszymi karmieniami to nigdy
                                          nic nie wiadomo.
                                          Dajcie tylko znać gdzie i kiedy!!!
                                        • minka.b Re: Mamusie z Łodzi 28.09.09, 13:22
                                          To ja bardzo chętnie się dołączę, dojedziemy do parku wink
                                          • monia-1976 Re: Mamusie z Łodzi 28.09.09, 17:17
                                            Teraz tylko oby pogoda nam dopisała. Zapowiadają niestety deszcze. Mnie tez
                                            pasuje np. środa albo czwartek. Dajcie znac w takim razie kiedy i o której godź
                                            się spotkamy.
                                            • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 29.09.09, 18:37
                                              Hmm... Pogoda właśnie się popsuła uncertain Może wstępnie umówmy się np. na czwartek na
                                              13, ale zobaczymy jeszcze co z tym deszczem. No i w którym miejscu dokładnie
                                              byśmy się spotkały?
                                              • minka.b Re: Mamusie z Łodzi 29.09.09, 19:52
                                                Mi jutro wypadł wyjazd do wawy ale czwartek oki tylko no włąśnie gdzie?
                                                Ja Łodzi nie znam, czekam na propozycje
                                                • monia-1976 Re: Mamusie z Łodzi 30.09.09, 07:56
                                                  Dla mnie tez czwartek może byc jak będzie znośna pogoda. Może przy placu zabaw??
                                                  bo to dosc charakterystyczne miejsce?
                                                  • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 30.09.09, 11:41
                                                    Dziewczyny, ja w tym tygodniu muszę zrezygnować. Dostałam spore zlecenie do
                                                    zrobienia na już. Następnym razem do Was dołączę smile
                                                  • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 30.09.09, 17:43
                                                    No trudno, może innym razem spotkamy się ze zbzikowanym labradoremsmile
                                                    A my co dziewczyny, spotykamy się jutro o tej 13 przy placu zabaw w
                                                    Poniatowskim? Pytanie tylko, czy w parku jest tylko jeden plac zabaw?
    • monia-1976 Re: Mamusie z Łodzi 01.10.09, 07:59
      Chyba jednak nici z naszego dzisiejszego spotkania. Od rana pada.....Teraz to
      trudno będzie nam się umówic patrząc na pogodę.
      • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 01.10.09, 08:28
        No tośmy się naspacerowałysad
        • monia-1976 Re: Mamusie z Łodzi 02.10.09, 08:57
          Może w przyszłym tygodniu nam się uda. Ma by lepsza pogoda. Ja jak nie pada i
          tak chodzę do Poniatowskiego, gdyż mam tu bliziutko . Wiec jak któraś ma ochotę
          to zapraszam.
          • anick5791 Re: Mamusie z Łodzi 03.10.09, 00:14
            Cały czas jestem chętna. Trochę się obrobiłam, więc teraz trzymam kciuki za
            ładną pogodę smile Może jeszcze wróci, choć na trochę smile
            • rosiakkaska Re: Mamusie z Łodzi 12.10.09, 10:15
              Halo, halo...
              Już jesteśmy. Wypadł nam tydzień z życiorysu bo byliśmy w szpitalusad, ale już
              wszystko ok.
              Też czekamy na ładną pogodę by wyjść na jakiś dłuższy spacerek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka