basiss 21.06.05, 21:36 Witam gorąco Niedawno wprowadziłam sie do Rudy Śl i chciałabym coś sie dowiedzieć na temat tego szpitala oraz jakiego mozecie polecić lekarza Ja słyszałam o lekarzu dr Henryk Wieczorek czy ktoś go może zna ?? Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondo Re: Szpital Ruda Śl na Goduli 22.06.05, 19:24 Ja rodziłam w listopadzie w zeszlym roku na Goduli. Jestem bardzo zadowolona z tego szpitala. Calą ciąże prowadził mi dr Maciej Ziomek, z którego też jestem bardzo zadowolona, gdyż miałam pewne komplikacje ciążowe. Lekarz ten przyjmuje w Szombierkach. Odpowiedz Link Zgłoś
basiss Re: Szpital Ruda Śl na Goduli 22.06.05, 20:41 Bardzo serdecznie dziekuje a czy możesz podać mi jego adres i co najwazniejsze ma w gabinecie USG dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
kondo Re: Szpital Ruda Śl na Goduli 23.06.05, 18:31 napisałam Ci na adres mailowy w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Szpital Ruda Śl na Goduli 27.06.05, 15:04 Hej! Ja też tam rodziłam ponad rok temu u dr. Szydełki. Osobiście byłam bardzo zadowolona, choć zawsze można się do czegoś przeczepić (dla mnie mało USG). Poród wspominam nawet dobrze Rodziłam u tegoż właśnie lekarza. Przyjmuje w Bytomiu w Sigmie, w POZcie na Szombierkach. Kiedyś pracował w Sante (też Bytom), ale chyba już tam nie urzęduje. Nie prowadził jeszcze do niedawna swojego gabinetu. Ma dobrą opinię. A co szpitala - OK. Dla mnie minusem była dosyć szybka wyprawa do domu (choć nie spałam nocą i sama tego w duchu chciałam). Ogólnie - najprawdopodobniej będę tam rodzić ponownie Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wings6 Re: Szpital Ruda Śl na Goduli 07.07.05, 14:05 Jestem w 15-tym tyg. ciaży i chcę rodzić właśnie na Goduli choć mieszkam w Bytomiu. Chodzę do dr Szydełko, nadal przyjmuje w Sante w Bytomiu i w Sigmie na Wyczółkowskiego ... do Sante można się czasem dostać w ramach umowy z NFZ-tem Co do USG to miałam dwa razy na początku, teraz dopiero pewnie będzie połówkowe, może faktycznie mało... mam takie odczucie... ale w sumie jest zawsze płatne (60 zł w Sante) wiec pewnie można iść kiedy ma się ochotę! Ogólnie szpital w Rudzie jest całkiem całkiem (to opinia koleżanek, które własnie tam rodziły z własnego wyboru a powinny w Bytomiu) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaja881 Re: Szpital Ruda Śl na Goduli 07.07.05, 23:11 Witam! Mieszkam w Dąbrowie Górniczej,jednak 9 miesiecy temu leżałam w tym szpitalu prawie 3 tyg. u( dr Sodowskiego).Skierował mnie tam mój lekarz prowadzący ciąże miałam tam zakładany szew Mc Donalda.Opieka super (wspaniałe pielęgniarki,lekarze również)Dodam tylko,że po mimo tego że przez 6 miesięcy leżałam dziś mam cudownego syneczka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama