twinmama76 02.10.05, 14:23 Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu w Katowicach, Siemianowicach lub okolicy. Potrzebuję komodę i szafkę na buty, długości co najmniej 80 cm i nigdzie nie ma Może ktos widział, lub ma namiary na producentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidkamamakuby Re: Gdzie duży wybór sosnowych mebli? 03.10.05, 18:55 Witaj ! Ja kupowałam ładne sosnowe meble w Katowicach Piotrowicach w sklepie z fińskimi meblami przy ul. gen. Jankego. Kupowałam tam bardzo dawno temu, ale ze dwa lata temu ten sklep jeszcze istniał. Ceny do najniższych nie należą Pozdrawiam Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Gdzie duży wybór sosnowych mebli? 04.10.05, 11:46 Jest dość duży sklep na Kostki Napierskiego (bliżej Radockiego), ale od razu mówię, że nigdy tam nie byłam. Natomiast chyba wyczytałam, że robią meble (a mają też sosnowe) na zamówienie, więc pewnie można by taką szafkę zamówić. Jest też sklepik na Armii Krajowej, zaraz obok skrzyżowania z Kościuszki, to taka właściwie budka, ale mają tam sporo rzeczy z drewna (mebli jako takich nie widziałam, ale pewnie robią, jak się uprzeć ). Wiem, że niezbyt pomogłam, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. Chyba że allegro - tam często można spotkac producentów, którzy zrobią meble na wymiar (sama tak kupowałam sosnowy stolik). Powodzenia w poszukiwaniach gemma Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Dzięki wielkie :-) 04.10.05, 14:27 Wychodzi na to, że muszę przejechać się do Piotrowic Odpowiedz Link Zgłoś
lidkamamakuby Re: do twinmama76 ! 04.10.05, 14:41 Dzisiaj będę sie widziała z moją mamą , która często bywa w tamtych okolicach to zapytam, czy ten sklep jeszcze istnieje i czy podałam dobra ulice. Napiszę wieczorem Pozdrawiam Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
lidkamamakuby Re: do twinmama76 ! 04.10.05, 21:16 Sklep istnieje, i ulicę dobrą podałam. To jest na końcu tej ulicy, tuz przed budynkami szkoły (?) policyjnej (dawne ZOMO). Rodzice niedawno kupowali tam łózka. Nie pamiętali niestety czy były komody. Pozdr L. Odpowiedz Link Zgłoś