emlis 16.12.04, 17:59 homeopataia - czy ktoś stosuję tę metodę leczenia u swojego dziecka i ewentualnie nazwisko lekarza godnego polecenia w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaora Re: homeopatia 17.12.04, 08:00 Zajrzyj tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
g7neuro Re: homeopatia 17.12.04, 23:01 Homeopatia nie ma prawa działać, a kosztuje. Jej założenia są sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem i z obowiązującą lekarzy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
malazuzia Re: homeopatia 18.12.04, 13:24 A ja się z Tobą nie zgadzam totalnie. Problem jest raczej innej kwestii: nie każde dziecko idzie na homeopatię. Mam znajomą, która ma bliźniaczki jednojajowe i wyobraź sobie, że jedna poszła na tę metodę leczenia a druga nie. Moja córka od stycznia do czerwca non stop była na antybiotyku. Miała fatalne wyniki, jednak nasz szpital jest tak skorumpowany, że nie chcieli jej przyjąć. Lekarza homeopatę podpowiedziały mi dwie lekarki: pierwszego kontaktu i nefrolog. Gdyby nie on, córka nasza była by po zabiegu przycięcia migdałków. A on ją ze wszystkiego wyleczył. Inne dzieci w przedszkolu już chorowały do tej pory po dwa razy, a ona............ odpukać........... Problemem w tej chwili są dawane na szeroką skalę antybiotyki. Jakieś głupie przeziębienie, to co - antybiotyk. Wybacza, ale ta obowiązująca lekarzy wiedza moje córce nie pomogła, a z całą odpowiedzialnością śmiem twierdzić, że nawet zaszkodziła. I dodam na milion %, że ona działa. Być może nie każdy lekarz homeopata tak naprawdę umie leczyć. Jestem bardzo zadowolona i bardzo wdzięczna jemy za wyleczenie naszej córci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
redorek Re: homeopatia 20.12.04, 08:07 Malazuziu - jesteś moze z Warszawy?? Szukam homeopaty w tym własnie celu! Odpowiedz Link Zgłoś