dronka3 19.03.09, 21:58 czy są takie baseny w okolicach Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamali79 Re: basen dla niemowlaków 19.03.09, 22:00 podpinam się również pod to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
kanaryjka Re: basen dla niemowlaków 20.03.09, 09:03 Jest basen na żelaznej w katowicach. www.swimmer.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bareppa1 Re: basen dla niemowlaków 22.03.09, 09:21 Na podanej stronie nie znalazłam informacji o cenie wejścia/ karnetów. Ile kosztuje ten rewelacyjny sposób spędzania czasu z maluszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kikarax Re: basen dla niemowlaków 22.03.09, 20:22 Hej! Ja tam kiedys dzwonilam, nie pamietam juz ile kosztuje, ale jest tylko w niedziele i kobiety muszą mieć badanie na bakterie, jak to stwierdzilysmy z panią ginekolog - nie ma równouprawnienia - bo faceci nie muszą. Chcialam to badanie zrobic w zwyklej przychodni, ale na kase chorych sie nie da i w ogole tam nie robili i jakos sie nie zebralam, zeby je zrobic gdzie indziej - pewnie w przychodni na Zelaznej - obok basenu robią. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasian00 Re: basen dla niemowlaków 22.03.09, 20:55 >kobiety muszą mieć badanie na bakterie, pierwsze słyszę!!!Byłam tam i nic takiego nie trzeba było robić. No chyba że teraz coś takiego wymyślili. O ile dobrze pamiętam to w zeszłym roku 25 zł., a jeśli oboje rodziców chce wejść do wody to 35 zł. Jaki jest cennik na teraz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
evi26 Re: basen dla niemowlaków 23.03.09, 11:27 Smiechu warte te badania(zaswiadczenie lekarskie,ze jest sie zdrowym,nikt nie kaze pokazac wyniku wymazu) tylko panie,które chodza tam na aerobik badan nie maja,jak sie chodzi na rehabilitacje na ten basen tez nie ma sie badan,a woda ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: basen dla niemowlaków 23.03.09, 20:50 naprawdę śmiechu warte, mój mąż chodził tam - żelazna - na rehabilitację (nawet nie wiedział, że to też basen dla dzieci), żadnych badań nie robili, ciekawe, czy co tydzień wymieniają i nagrzewają wodę ale pojadę tam sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
iza9919 Re: basen dla niemowlaków 23.03.09, 11:35 Jest jeszcze basen w Sosnowcu www.aqua-kids.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaja54321 Re: basen dla niemowlaków 01.04.09, 09:05 hejo ja byłam ostatni na tym basenie- wiec wejscie kosztuje 30 zldla jednego rodzica + dziecko ( majtki swimmersyw cenie) a jak drugi rodzic tez chce wejsc do wody to placi 7 zl. Kobiety faktycznie musza miec wynik badania bakteriologicznego ale czy sprawdzaja czy nie to nie wiem . wiem, ze jak spytalam co to za badanie i jak dlugo sie czeka na wynik to pani nic nie wiedzilaa i powiedzila tylko ze ginekolog bedzie wiedzial))) Odpowiedz Link Zgłoś
marmusia Re: basen dla niemowlaków 08.04.09, 22:49 Na basenie jest podana informacja, że takie badanie trzeba mieć, ale nikt tego nie sprawdza. Chodziłam tam z córką kilka lat temu, regularnie co tydzień przez dwa lata. Dziś Mała ma 6 lat i muszę przyznac, że tamte zajęcia niewiele jej dały, wystarczyła roczna przerwa, żeby panikowała na widok głębszej wody. W wieku pięciu lat nauczyła sie fajnie pływać na zajęciach dla starszych dzieci, myslę że ten basen dla niemowlaków niczego nie ułatwił. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś