kbwpl 11.03.05, 16:04 Witam Ponieważ nie można wejś na dotychczasowe forum Postanowiłem to zmieinć PROSZE SZANOWAĆ SIEBIE I NNYCH UŻYTKOWNIKÓW TEGO FORUM!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifi82 Re: DOBRE 11.03.05, 16:40 czemu stare forum nie działa???? juz od poczatku tygodnia nie mozna wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
kbwpl Re: DOBRE 11.03.05, 16:44 Stare forum nie działa i postanowiłem założyć nowe !! Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon13 Re: DOBRE 12.03.05, 15:56 jeszcze z miesiąc i założysz 10 nowych!!! Ludzie, co was tak podnieca w tym forum,przecież wypisujecie tu same bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eska17 Re: DOBRE 15.03.05, 18:07 no wlasnie stare skasowali to teraz to nowe jest do kitu!!! I moge sie zalozyc ze tematy na nowym beda te same co na starym a gosci bedzie coraz mniej................. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_mnemonic666 DOBRE 12.03.05, 21:31 Zgadzam się: "marna kopia oryginału" Stare forum zostało zamknięte, ponieważ założyciel uznał, że tak będzie najlepiej. Mogę wam coś powiedzieć, że nowe, może lepsze forum jest w fazie przygotowywań. Nie wiem, kiedy i czy wogóle będzie dostępne ale zawsze jest jakas nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś