Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja

10.02.12, 09:31
Czy może ktoś polecić dobrego rehabilotanta z Poznania dla niemowlaka z problemami z napięciem miesniowym. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • iskierka4 Re: Rehabilitacja 20.02.12, 21:58
      Czesc
      Neurolog dr Milecka stwierdzila wzmozone napiecie u jednej z moich corek. Polecila 2 placowki jesli chodzi o rehabilitacje: na os. zwyciestwa lub na przemyslowej rog niedzialkowskiego (wilda). Jezdze na Wilde i uwazam ze jest ok. Pani Maria Matuszewska zna sie na rzeczy. Cwiczy z corka, pokazuje co skorygowac, jak cwiczyc. Najwazniejsze ze rehabilitacja przynosi efekty. Po serii 15 zabiegow widzialam ze jest o niebo lepiej + cwiczenia w domu.
    • marghot Re: Rehabilitacja 06.03.12, 08:18
      osobiści epolecam nauczenie się masażu shantala
      doskonale rozluźnia, łagodzi napięcie, ułatwia dziecku zasypianie

musisz liczyć się z wydatkiem ok. 200zł za 3-4 spotkania.
      instruktorka przyjeżdża do Ciebie do domu, a Ty po tych zajęciach umiesz sama pomóc dziecku, nie musisz płacic za rehabilitacje
      masaż możesz/powinnaś wykonywać codziennie

polecam panią małgosię jeśli chcesz telefon, to napisz na priv do mnie lub skontaktuj się z nią mailowo info.shantala[@].wp.pl
      • gavagai1 Re: Rehabilitacja 07.03.12, 10:26
        " a Ty po tych zajęciach umiesz sama p
        > omóc dziecku, nie musisz płacic za rehabilitacje"

???
        Serio odradzasz na podstawie forumowego posta kontakt ze specjalistą?
        O masażu Shantala mam jak najlepsze zdanie, ale nie zastąpi on diagnozy i rehabilitacji...
        Chyba, że instruktorka jest także rehabilitantem/fizjoterapeutą, a masaż będzie dodatkiem.
        • joluch Re: Rehabilitacja 12.05.12, 21:21
          polecam doskonałą rehabilitantkę, dyplomowanego specjalistę NDT Bobath z ogromnym doświadczeniem, rejestracja tel 660 47 57 47
          • ewapiesz Re: Rehabilitacja 26.03.13, 14:10
            A ja polecam Panią Paulinę która prowadzi rehabilitacje dojezdną. Ćwiczy z moją córką od pół roku, a efekty były widoczne już po kilku spotkaniach, naprawdę widać szybkie kroki do przodu. rehabilitantka przywozi swój sprzęt więc jest to bradzo wygodna opcja np. jak dziecko płacze w ośrodku. Rehabilitantka ma stronę w internecie: dzieci-rehabilitacja.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka