maggieeee 10.02.12, 09:31 Czy może ktoś polecić dobrego rehabilotanta z Poznania dla niemowlaka z problemami z napięciem miesniowym. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka4 Re: Rehabilitacja 20.02.12, 21:58 Czesc Neurolog dr Milecka stwierdzila wzmozone napiecie u jednej z moich corek. Polecila 2 placowki jesli chodzi o rehabilitacje: na os. zwyciestwa lub na przemyslowej rog niedzialkowskiego (wilda). Jezdze na Wilde i uwazam ze jest ok. Pani Maria Matuszewska zna sie na rzeczy. Cwiczy z corka, pokazuje co skorygowac, jak cwiczyc. Najwazniejsze ze rehabilitacja przynosi efekty. Po serii 15 zabiegow widzialam ze jest o niebo lepiej + cwiczenia w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Rehabilitacja 06.03.12, 08:18 osobiści epolecam nauczenie się masażu shantala doskonale rozluźnia, łagodzi napięcie, ułatwia dziecku zasypianie musisz liczyć się z wydatkiem ok. 200zł za 3-4 spotkania. instruktorka przyjeżdża do Ciebie do domu, a Ty po tych zajęciach umiesz sama pomóc dziecku, nie musisz płacic za rehabilitacje masaż możesz/powinnaś wykonywać codziennie polecam panią małgosię jeśli chcesz telefon, to napisz na priv do mnie lub skontaktuj się z nią mailowo info.shantala[@].wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: Rehabilitacja 07.03.12, 10:26 " a Ty po tych zajęciach umiesz sama p > omóc dziecku, nie musisz płacic za rehabilitacje" ??? Serio odradzasz na podstawie forumowego posta kontakt ze specjalistą? O masażu Shantala mam jak najlepsze zdanie, ale nie zastąpi on diagnozy i rehabilitacji... Chyba, że instruktorka jest także rehabilitantem/fizjoterapeutą, a masaż będzie dodatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joluch Re: Rehabilitacja 12.05.12, 21:21 polecam doskonałą rehabilitantkę, dyplomowanego specjalistę NDT Bobath z ogromnym doświadczeniem, rejestracja tel 660 47 57 47 Odpowiedz Link Zgłoś
ewapiesz Re: Rehabilitacja 26.03.13, 14:10 A ja polecam Panią Paulinę która prowadzi rehabilitacje dojezdną. Ćwiczy z moją córką od pół roku, a efekty były widoczne już po kilku spotkaniach, naprawdę widać szybkie kroki do przodu. rehabilitantka przywozi swój sprzęt więc jest to bradzo wygodna opcja np. jak dziecko płacze w ośrodku. Rehabilitantka ma stronę w internecie: dzieci-rehabilitacja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś