Dodaj do ulubionych

stronnicza Biegła sądowa Poznań

07.04.15, 12:27
Witam, poszukuję rodziców, którym biegła sądowa Małgorzata Skrzypczak również wydała nierzetelną i stronniczą opinię odnośnie opieki nad dzieckiem. Jestem normalną pracującą matką. Moja nienormalność polega tylko na tym, że zarabiałam więcej od męża (niewiele więcej). w związku z tym pracowałam też więcej od męża. Podział był taki, ze on odbiera dziecko z przedszkola gdy ja w tygodniu kończę pracę później, a on pracował dodatkowo w weekendy.
Wśród wszystkich informacji ta jedna jest prawdą: wracałam do domu średnio ok 1,5 - 2godz później niż mąż. Poza tym mąż nazmyślał na mnie tak wiele bzdur, że ręce opadają. Niestety jak widać wystarczyło to pani biegłej aby uznać że dziecko (4-letni synek) powinno być przyznane ojcu.... Mąż był agresywny, od pewnego czasu separował mnie od syna, miałam Niebieską Kartę, mam obdukcję, mam nagrania, na których widać i słychać jak mnie odpycha od syna i grozi. Jednak pani biegła nic tam nie widzi i uznaje, że to matka jest niewłaściwą osobą do zamieszkiwania z dzieckiem.
Proszę o informacje czy ktoś również ucierpiał z powodu opinii tej pani. Niedawno matki ruszyły sprawę biegłej Kapicy-Szczepanek, która masowo krzywdziła matki, przyznając ojcom dzieci z różnych powodów, jak widać po efektach spraw - naciąganych. Nie jestem przeciwko ojcom, ani nie uważam, że dziecko powinno byc z matką, nieważne jaką, bo to matka. Rodzic to rodzic - bez względu na płeć. Znam ojców lepszych od niejednej matki. Ale w moim przypadku to jest jakiś absurd prawny. Mąż agresor, z kartoteką na Policji, z dowodami nagrań, odmowy spotkań z synem - a pani biegła powierza mu mojego synka...
Może jest tutaj ktoś, kto również ma takie doświadczenia z tą panią... Może to kolejna osoba, której trzeba się przyjrzeć?
To jest jakaś masakra...
Obserwuj wątek
    • mama_bez_praw Re: stronnicza Biegła sądowa Poznań 26.02.16, 16:13
      Minęło wprawdzie parę lat, ale to jak zostałam ja i moje dziecko przez tą biegłą skrzywdzeni do tej pory boli. Przez Panią Skrzypczak odebrano mi dziecko. Sąd sugerował się tylko jej opinią, inne fakty zostały pominięte. Wysłana została na nią skarga ( lato 2015) do prezesa sądu, ale pozostała bez odpowiedzi... W razie potrzeby na maila udzielę więcej odpowiedzi .
      • milenamilena111 Re: stronnicza Biegła sądowa Poznań 14.04.16, 20:21
        bardzo prosze przeslij mi wiecej info bo ja tez jestem w bardzo podobnej sytuacji
      • milenamilena111 Re: stronnicza Biegła sądowa Poznań 14.04.16, 20:22
        Milenaw666@wp.pl to mój emeil
    • milenamilena111 Re: stronnicza Biegła sądowa Poznań 14.04.16, 20:19
      witam, mi tez pani biegla psycholog napisała negatywną opinie i nie wiem co mam z tym zrobic... jakas rada bo boję sie ze sad odbierze mi dzieci
    • milenamilena111 Re: stronnicza Biegła sądowa Poznań 15.04.16, 09:26
      prosze o kontakt!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka