Dodaj do ulubionych

komis dziecięcy w centrum

08.07.07, 11:27
Czy jest jakiś komis z łóżeczkami, wózkami w centrum?!Mam do sprzedania
łóżeczko i wózek, które zagracają mi ciasne mieszkanie-chętnie sie pozbędę!
Będę wdzięczna za namiar!Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • ulusf Re: komis dziecięcy w centrum 10.07.07, 10:43
      komis b fajny jest przy Hetmańskiej i nazywa się Matuś telefon mogę podać jutro
      • maja305 Re: komis dziecięcy w centrum 11.07.07, 07:50
        HejsmileSłyszałam juz o tym komisie i chyba rzeczywiscie do niego
        skocze.Myslalam,ze moze jest cos w okolicach Starego, Garbar, Kupca... ale
        wydaje mi sie ze tu nic nie ma.Telefon pewnie gdzies znajde w necie.Dzieki i
        pozdrawiamsmile
      • ainohia Re: komis dziecięcy w centrum 25.07.14, 17:07
        Witam
        Jeśli chodzi o Komis "matuś" na ul. Hetmańskiej mi osobiście nie przypadł do gustu panuje tam niezły chaos i bałagan mało miejsca i wszystko razem nie ma jak porządnie przejść bo jest składowisko rowerków chodzików fotelików zabawek i innych takich do wieszaków nie idzie się dostać bo stoją kosze z których wylewają się wręcz góry odzieży do których praktycznie nie ma dostępu tylko do tych co są umiejscowione na samej górze tych wielkich kopców odzieżowych
        ( zalecam zrobić tam porządek i pookładać rzeczy według wieku a nie jak juz pisałam nieokreślony chaos nie mówiąc o zapachu jakby zgnilizny.
        • cross88 Re: komis dziecięcy w centrum 30.07.14, 18:23
          Absolutnie sie z tym nie zgadzam , ludzie to jest komis ! A nie sklep nie mylmy pojeć ! Nie nazwalabym bogatego wyboru chaosem , powinnismy sie cieszyc ze kazdy moze tam znalesc to czego szuka bo przeciez o to chodzi ! Jesli ktos chce ciuszki posegregowane wg koloru lub rozmiaru prosze bardzo udać sie do sklepu a za 5 razy drozej a nie wypisywac glupoty ktore sa nie prawdą i tym samym wlascicielce sorawiac przykrosc .Pani sprzedawczyni staje na glowie zeby i kupujacy jak i wstawiajacy w komis byli zadowoleni , przy tym narzut komisu to zaledwie mały procent , zreszta ilosc klientow codziennie mowi sam za siebie , bylam nie raz to widzialam . Polecam z czystym sercem sama od ponad 5 lat kupuje i wstawiam w komis .
          PS. A stwierdzenie ze smierdzi jest nie na miejscu i przepraszam za wyrazenie ale chyba przyniosla go pani ze sobą ! A milionom zadowolonych klientow KOMISU MATUŚ zycze udanych zakupow smile POZDRAWIAM stała klientka smile
      • ainohia Re: komis dziecięcy w centrum 25.07.14, 17:10
        Polecam za to komis skrzyzowanie ulic Szamarzewskiego i Polnej na przeciwko wjazdu do szpitala na Polnej po schodkach na dół
    • kiki80 Re: komis dziecięcy w centrum 16.07.07, 23:19
      fajny komis jest na os. Lecha, dokładnie os. lecha 121 jest PZU przy drodze i
      za tym PZu jest taki fajniusi komis, maja tez i nowe i uzywane rzeczy biora
      wszystko, sprzedaz tez maja wiec moze warto tam?
    • baranek44 Re: komis dziecięcy w centrum 27.07.14, 13:59
      Przyjaźni 061 820 50 02
      • baranek44 Re: komis dziecięcy w centrum 27.07.14, 14:01
        Przyajźni 132 691 309 580
    • cross88 Re: komis dziecięcy w centrum 30.07.14, 18:08
      Serdecznie polecam komis matuś przy ul hetmanskiej 109 korzystam z ich uslug ponad 5 lat i jestem bardzo zadowolona !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka