marinera 17.04.08, 14:10 Czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat pani doktor? Chciałabym skorzystać z jej pomocy, ale jej jeszcze nie znam. Z góry dziękuję za pomoc. Marinera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szo_sza Re: Dr Anna Kaszkowiak 17.04.08, 18:02 Ja znam pania dr Kaszkowiak, leczy moje dzieci juz od 8 lat. Mam bardzo dobra opinie o pani doktor. Kompetentna, zawsze wyslucha moich watpliwosci, dokladnie bada, stara sie unikac antybiotykow, moje dzieci bardzo ja lubia . Niestety z tego co wiem przez najblizsze pare tygodni bedzie niedostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaaa24 Re: Dr Anna Kaszkowiak 17.04.08, 22:36 bardzo kompetentna.jesli nie moze przyjechac zawsze chetnie udzieli informacji przez telefon.jestem zadowolona.bardzo ciepla i ma bardzo dobre podejscie do dzieci.dokladnie bada Odpowiedz Link Zgłoś
79julka Re: Dr Anna Kaszkowiak 18.04.08, 09:16 Czy moge prosic o namiary na ta Pania Doktor?Sama poszukuje pediatry dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: Dr Anna Kaszkowiak 23.04.08, 21:09 Też polecam dr Kaszkowiak. Od urodzenia starszego syna jest nasza "domową" pediatra. I nie zamierzam tego zmieniac. Jest teraz na zwolnieniu, ale na przyszłośc polecam. Kompetentna, dokladna i przemiła. Odpowiedz Link Zgłoś