luckystrike 11.09.09, 20:49 ide na piwo. jakby co.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombullo Re: a...do mnie 14.09.09, 22:18 Mialem wczoraj smaczysko na piwo i qpilem se ofkors Pilsnera Urguella 6tke za 7dolqw i swiecie wierzylem,ze wywale je osobiscie podczas meczu Chicago Bears z Green Bay Packers(futbol ameryk)i wiesz co lucky,tak grali moi,ze wypilem 1(JEDNO flaszke)i mialem dosc Teraz ogladam final USOpen.Rozgrzewaja sie Giganci.Piwo stoi obok i po kazdym secie wygranym przez "zegarmistrza" walne jedno.Czyli bedzie 3 setowa. No a wkoncu gdzies wyladowal aby obalic browarka? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a...do mnie 15.09.09, 20:37 no wylądowałem na Rynku. tłumy ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a...do mnie 15.09.09, 20:42 a z tym USopen to niezłe jaja... nie ogladałem i teraz żałuję, że nie widziałem porażki rogera Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: a...do mnie 15.09.09, 20:47 kto wrobi królika rogera... ten del w portkach to pogromca faworytów! Odpowiedz Link Zgłoś