Dodaj do ulubionych

Najgłupsze trasy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 00:03
Mały sondaż - Najgłupiej poprowadzona linia tramwajowa - Najgłupiej
poprowadzona linia autobusowa
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAŚ Najgłupsze trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 09:50
      Tramwaj - nie ma takiej
      Autobus - "133" (pustaka "428", bo to już jest poniżej jakiejkolwiek oceny)
      • Gość: jojo Re: Najgłupsze trasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 10:06
        Tramwaj 12 z nikad do nikad a powinno być Bronowice Nowe - Westerpatte -
        Rakowice

Autobus: Wszystkie 4xx powinny byc przemianowane na zwykle z robnymi korektami
        (428 piach)
        • qbott Re: Najgłupsze trasy 11.01.04, 15:10
          Najgłupsza linia autobusowa - 114(odcinek kleparz - PBW) i 428
          Najgłupsza linia tramwajowa - nie ma takiej, ale bliska tego jest 2.
          • kuba203 Re: Najgłupsze trasy 11.01.04, 15:35
            qbott napisał:

> Najgłupsza linia tramwajowa - nie ma takiej, ale bliska tego jest 2.

2 to pasuje do kategorii "najgłupsi pasażerowie", ale nie "najgłupsza linia",
            nie przesadzaj, jest potrzebna.
            • qbott ok 11.01.04, 15:39
              ok, ale troche mnie smieszy....z cmentarza na cmentarz. moze sie czepiam
              troche...niech se bedzie (raz na 20 minut).
              • Gość: guevara Re: ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 19:30
                Autobus - 120. To powinny być 2 oddzielne linie, tak jak kiedyś (jedna N.
                Kleparz - Tonie, druga Bronowice W. - Bronowice N.). No bo kto jeździ z
                Kleparza na Bronowice Nowe tak okrężną trasą?
                Albo druga propozycja to 115. skoro jest nowy most, to powinna jeździć przez
                nowy most, a nie przez Dąbie. Na Dąbiu mają tramwaje.
                Tramwaj - 14. To w sumie mogłyby być 2 oddzielne linie, bo na Al. Pokoju jest
                całkowita wymiana pasażerów. Nikt o zdrowych zmysłach nie jeździ tą linią od
                początku do końca. Pasażerowie jeżdżą albo od Mistrzejowic czy Bieńczyc
                najdalej do Al. Pokoju, albo od Al. Pokoju do Dworca, Karmelickiej czy
                Królewskiej.
                • mouset Re: ok 11.01.04, 19:48
                  Ze 115 się zgadzam - na most z nim!
    • Gość: tramway7 Re: Najgłupsze trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:40
      Dla mnie linia 12 powinna kursować BRONOWICE STARE-DABIE ,linia nr 14
      MISTRZEJOWICE-RAKOWICE Autobusy wszystkie 400 i 500 do śnigu /piachu/ zrobić
      znich normalne numery . Linie 100 zrobić dwie linie jedna na SALWATOR druga
      MOST GRUNWALDZKI. 287 do piachu-115 wybrane MARSZOWIEC.LIKWIDACJA 428 !!!!!!
      • Gość: Piotrek Re: Najgłupsze trasy IP: 195.116.219.* 13.01.04, 13:50
        > MISTRZEJOWICE-RAKOWICE Autobusy wszystkie 400 i 500 do śnigu /piachu/ zrobić
        > znich normalne numery

no moim zdaniem likwidacja 500 lub zmiana ich na normalne numery niejest
        najlepszym pomyslem jak dla mnie.
        pewnie albo nie kozystasz z tej lini albo akurat nie zatrzymuje sie na
        przystanku kolo ciebie ze ci tak przeszkadza.

pzdr
        piotrek
        • Gość: tramway7 Re: Najgłupsze trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 01:27
          Nie likwidacja tych linii,tylko nadanie im numerów na 100 po one w teorii są
          przyspieszone /zwłaszcza na Basztowej/ a co do przystanków to akurat nie
          zaczymują sie tam gdzie trzeba np Olsza II
    • Gość: Locutus Re: Najgłupsze trasy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.01.04, 04:11
      Autobusowa: 428
      Tramwajowa: 12 (poprowadzona do Piachu, chlip, chlip)

Pzdr.
      LOKI
      • Gość: guevara Re: Najgłupsze trasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 11:01
        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Autobusowa: 428
        > Tramwajowa: 12 (poprowadzona do Piachu, chlip, chlip)
        >
        > Pzdr.
        > LOKI

Loki, myślałem, że stać Cię na więcej indywidualizmu.
        • Gość: Locutus Re: Najgłupsze trasy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.01.04, 05:22
          3mam front z moim klubem, a co!

Poza tym takie też jest moje prywatne zdanie - z autobusowych za największy
          idiotyzm naprawdę uważam 428, a z tramwajowych chyba wszystkie są potrzebne
          (tylko niekoniecznie z takim taborem i częstotliwością jak obecnie), a więc
          jedyny mój ból to brak dwunastki.

Amen.

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: Tomek Re: Najgłupsze trasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:32
            Moim zdaniem #2 powinna jeździć jak dawniej przez Westerplatte i Plac
            wszystkich Świętych. A pozatym #12 powinna jeździć z Wieczystej przez Basztową
            na Slawator ( częstotliwość 12/15 minut). Pozdrawiam Tomek.
            • Gość: mouset Re: Najgłupsze trasy IP: *.ghnet.pl 13.01.04, 17:18
              F =12 i 15, a może 9 i 18?
              • Gość: Tomek Re: Najgłupsze trasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:56
                Wystarczy F=12/15 minut
            • Gość: Locutus Re: Najgłupsze trasy IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 14.01.04, 04:56
              Widać, że mieszkasz w okolicach Salwatora i jesteś jeszcze młody :-)

Więcej nie powiem, bo z tych pomysłów chce mi się tylko śmiać...

Pzdr.
              LOKI
    • Gość: gicek Re: Najgłupsze trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 01:30
      Najgłupsza to jest obecnie 409 / gorsze od 428/ jeśli study płacą za U1 to po
      co do d... im wchodzić robiąc 409
      • Gość: Locutus Re: Najgłupsze trasy IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 17.01.04, 04:15
        Jechałeś?
        Widziałeś, jakie ma zapełnienie?

Nie?

TO SIĘ NIE WYMĄDRZAJ!

Pzdr.
        LOKI
        • mouset Re: Najgłupsze trasy 18.01.04, 20:34
          Nawet jak ma napełnienie, to z nim jada puste wsioki np 249, nota bene też
          nieopłacalne ;)Co za wymysł aby fundować wóz na takie wertey i stromizny
          jeszcze z progami zwalniającymi
          • Gość: Locutus Re: Najgłupsze trasy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.01.04, 07:00
            Wsioki won, albo zsynchronizować!

Bo mnie chuj strzela jak stoję na Bielanach przez 45 minut, a potem
            przyjeżdżają mi wszystkie wsioki naraz... przy czym do pierwszych dwóch nawet
            wsiąść się nie da...

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: mouset Re: Najgłupsze trasy IP: 217.96.109.* 19.01.04, 21:44
              Eee takie tam, w pyte jest w niedziele, schodzisz z Lasu i widzisz 3 jelcze
              jeden za drugim i następny za godzinę
              • Gość: Locutus Re: Najgłupsze trasy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.01.04, 05:47
                Dokładnie o tym mówię :-)

Pzdr.
                LOKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka