Gość: brumm IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.09, 19:17 Głowackiego najbardziej pamiętam z kiksów i samobójów w ważnych meczach.CZy teraz będzie inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gregory&muchomory Jak ostatnio gral doswiadczony Bosacki IP: *.siedlce.vectranet.pl 09.10.09, 19:39 to nasza obrona nie istniala, slowency wygrali z nami 3:0 a moglo byc i z 5 jajo. a przeciez slowenia to nie gigant swiatowego futbolu, wiec ja za takich doswiadczonych graczy dziekuje, wole mlodych wilkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROZAiC wehikuł czasu? IP: *.cable.ubr11.hari.blueyonder.co.uk 09.10.09, 19:43 "...To jednak obrońcy Wisły i Cracovii mają zatrzymać dziś napastników reprezentacji Czech..." Czy ja się w czasie przeniosłem i czytam jutrzejszy artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: wehikuł czasu? 09.10.09, 20:04 Tak. Czytasz artykuł, który zapewne w papierowym wydaniu pojawi się jutro, czad, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.jacek_i_placek Kogo to obchodzi 09.10.09, 19:46 Niech sobie leśnych dziadków wystawi. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Krakowska obrona w kadrze 09.10.09, 20:00 Tak naprawde szans na awans już nie ma, wiec takich nowych w kadrze powinno byc wiecej. Przypomne, że Żmuda przed MS74 tez grał mało w kadrze, ale Górski nie wahał sie go wystawic na tamtych mistrzostwach ze swietnymi efektami. Polczak trzymaj się. Podobnie trzymam kciuki za Grosickiego i Jelenia, także Obraniaka. Bo to oni to przyszlośc reprezentacji a nie Smolarek , Saganowski czy Brożek. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Krakowska obrona w kadrze 09.10.09, 21:13 Brożek to po Jeleniu najlepszy Polski napastnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicago Krakowska obrona w kadrze IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 09.10.09, 20:23 Zewlakow jest tak samo jak inni "doswiadczeni reprezentanci"odpowiedzialny za eliminacje 2010. Nie reprezentuje wcale wyzszego poziomu od obroncowz Ekstraklasy.Ja juz dawno mowilem , ze Boruc , Krzynowek, Zewlakow i dudka sa do odstrzalu ale wszyscy internauci wyzwali mnie od najgorszych. Okazuje sie, ze Majewski mysli podobnie jak ja. Nie mowie , ze Majewski osiagnie dwa zwyciestwabo egzaminprzed nim bardzo trudny , ale pierwsze jego ruchy oceniam pozytywnie. Nie jestem jego zwolennikiem ale tak jak jego pilkarzom tak jemu trzeba dac szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar Ulatowski gada banialuki 09.10.09, 20:29 Ta doświadczona obrona była do kitu. O czym świadczy 0-3 ze Słowenią a grali tacy "mocarze" jak M.Żewłakow, Krzynówek i poprzednie "kosmiczne" mecze z Irlandią , Słowacją . Gorzej być już nie może!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Krakowska obrona w kadrze 09.10.09, 21:15 Gość portalu: brumm napisał(a): > Głowackiego najbardziej pamiętam z kiksów i samobójów w ważnych > meczach.CZy teraz będzie inaczej? będzie. Przecież to jest mecz o pietruszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nasi kopacze sami sobie zrobili już krzywdę 09.10.09, 23:04 i naprawdę mało kogo już obchodzi czy dalej będą sie krzywdzić czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex ___ W kadrze dzieje sie krzywda... ____ IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.09, 23:16 Wystawiajac mlodego pilkarza w kadrze robi mu sie krzywde, bo oto sie przekona, ze to o czym cale zycie marzyl, to zwyczajna bezladna kopanina bez pomyslu na zwyciestwo, w dodatku przy akompaniamencie okrzykow nawalonych dzialaczy: "polej, Antek", "jasne, Grzesiu". ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nec hercules contr Bojkot! IP: *.nplay.net.pl 10.10.09, 00:11 Przypominam o bojkocie i inicjatywie koniecpzpn. Nie możemy pozwolić, żeby leśne dziadki pogrzebały polską piłkę przy okazji przeżerania kasy od sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squat Nie będzie krakowskiej obrony.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 00:24 Dudek Rzeźniczak Głowacki Lewandowski Gancarczyk Błaszczykowski Iwański Roger Obraniak Jeleń Grosicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1977 Krakowska obrona w kadrze IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.09, 00:25 BOJKOT MECZU !!!! nie oglądamy! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Ryzykowne to jest wystawianie Dudka w kadrze! 10.10.09, 00:43 Na jego miejscu powiedziałbym: "Sory trenerze ale pan raczy żartować. Za stary już jestem, nie gram w klubie od kilku lat, jak ja mogę pomóc kadrze? Niech zagra ktoś młodszy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Juskowiak do ataku ! IP: 217.98.64.* 10.10.09, 01:39 i jedziemy na olimpiadę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zek Krakowska obrona w kadrze IP: 85.222.87.* 10.10.09, 02:23 Jeśli o mnie chodzi, w obronie może grać nawet Myszka Miki. Kompletnie mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk To jest zupelnie bez znaczenia: jeden kopacz 10.10.09, 03:47 zastepuje drugiego rownie nieudolnego kopacza a nasza oglupiala sfora dziennikarska (ta pilkarska jest w czolowce uposledzenia umyslowego jaki reprezentuje srodowisko dziennikarstwa sportowego) robi sobie z tego temat do marketingowych "rozwazan", ktorych glownym celem jest bicie piany wokol reprezentacji kopaczy nie reprezentujacej nic innego jak szubrawcow ze zdykredytowanego wieloletnia korupcja, niekompetencja, pijanstwem i skrajna nieudolnoscia zarzadu PZPN. Krakowska obrona w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś
aumgn Krakowska obrona w kadrze 10.10.09, 09:02 Ciekawe ile dostaniemy. 5:0? 7:0? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam Krakowska obrona w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 09:11 proponuję następujący zestaw obrony : 1. Oślizło 2. Gorgoń 3. Szymanowski 4. Musiał cóż, że z innej epoki i lata nie te, ale to są nazwiska. MŚ przepadły i należy budować nową reprezentację od podstaw, bo LEO zaniedbał to wybitnie. Zawodnicy 33 +/- lat nie będą grac lepiej, może stabilnie, a zo rok, dwa ich też braknie. Pozdro dla Węgrzyna - średnio dobry obrońca, miałki recenzent gry w Canal+. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh koniecpzpn.pl - dopisz się 10.10.09, 11:19 Polska reprezentacja aż do mistrzostw Europy w 2012 roku nie zagra żadnego meczu o punkty. UEFA i FIFA mogą nam skoczyć. To najlepszy moment, aby na zbity pysk wywalić pierdzistołków i alkoholików z PZPN, którzy wypłacają sobie po 40-50 tysięcy - za nic. Zbojkotujmy rozgrywki ligowe i mecze reprezentacji. Wystarczy dwa miesiące bojkotu - a wycofają się sponsorzy, a Tusk, który bardzo będzie chciał dobrze wypaść w przedwyborczych sondażach, wywali tą zgraję na zieloną trawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: koniecpzpn.pl - dopisz się IP: *.ds11.agh.edu.pl 10.10.09, 12:04 A poprosze o alternatywne rozwiązanie. Ta akcja nie ma sensu. Planujecie rozpie...ć PZPN a nie macie pomysłu co zrobić dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Re: koniecpzpn.pl - dopisz się IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.09, 13:55 Człowieku! Jeżeli ta akcja się powiedzie, to następny zarząd PZPN będzie już na pewno ostrożniejszy. Będzie musiał COŚ robić. Obecny zarząd nie robi kompletnie nic, poza pobieraniem kasy z PZPN i smarowaniu sobie stołków mocnym klejem, żeby się nie dało od nich oderwać tyłka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: koniecpzpn.pl - dopisz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 12:51 POPIERAM! w całej rozciągłości !!-żadne apele nie pomogą !-to nie ludzie ,którzy mają jakieś resztki Honoru!-tylko BRAK KASY może ich ruszyć!!Brak widzów to jedyny sposób-wycofają się sponsorzy,Canal plus i PADNĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Re: Krakowska obrona w kadrze IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.09, 11:20 Głowacki to nieporozumienie. Facet nie ma głowy, nogi mu sie plączą, no i strzelił gola reprezentacji w walce o punkty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Krakowska obrona w kadrze IP: *.4en.com.pl 10.10.09, 11:54 Ingerencja rządu skończy się tym że Euro odbiorą. Dlatego leśne dziadki się nie boją a ja jestem za tym aby rozwalić to towarzystwo nawet kosztem ME. Po co czekać tyle lat na normalność, nie chcę oglądać kompromitacji w ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szychus Krakowska obrona w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.09, 12:18 krytykasportowa.blox.pl/2009/10/Bojkot.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komin81 Krakowska obrona w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 12:33 Cudów spodziewać się nie można, duet na poziomie europejskim to nie jest co nie znaczy, że źle im życzę. Będzie ciężko... blogowisko.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś