larum_krk 18.01.04, 20:06 Potrzebuję cynku na dobry klub do zrobienia 18. Z tym, że nie chcę, żeby impreza kosztowała mnie w sumie ponad 2 tyś. bardzo Was proszę, podajcie mi parę nazw lokali, które się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: Dobra impreza!!! 18.01.04, 21:57 to juz zalezy na ile osob chcesz robic. ja jutro robie w lubu dubu na 100 osob no tyle ze w tygodniu i place 400 zeta. ok jest tez w awangardzie w squacie w antykwariacie (tylko dj niemily). praktycznie w kazdej knajpie mozeszz robic poza takimi jak np cien gdzie wynajecie kosztuje 2.5 tysiaca. wejdz sobie na strone www.knajpy.krakow.pl i www.krakow.pogodzinach.pl tams a adresy knajp i namiary na nie- mozesz podzwnic i sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
larum_krk Re: Dobra impreza!!! 20.01.04, 20:49 Dzięki... Wiesz, chcę zrobić imprezę z moją przyjaciółką... I liczyłyśmy ok. 250-300 osób... Właściwie najlepszym terminem byłoby tuż przed świętami Wielkanocnymi... To wychodzi środa... Natomiast ból w tym, że wtedy jeszcze jest post, mi to nie przeszkadza, ale może niektórym znajomym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Dobra impreza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:49 w takim razie idealną opcją jest posurfowanie po stronie knajpy.krakow.pl, od razu sobie "przebierzesz" te, w których twoi goście się nie zmieszczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
larum_krk Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 14:50 wrrr... Myslałam, że to oczywiste, iż przeszukałam internet!!! Znam wiele krakowskich klubów i prawda jest taka, że właściwie nie ma gdzie zrobić dobrej imprezy z rewelacyjną muzyką i fajnym klimatem. Dlatego, po przeszukaniu stron typu kanjpy.krakow.pl, albo krakow.pogodzinach.pl, zwróciłam się po pomoc na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 15:55 sprobuj w zaczku popytac.. ale o ile wiem to tam za ciekawie nie jest. ale miesci sie 400 osob :) Odpowiedz Link Zgłoś
larum_krk Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 21:15 Właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem chyba za wymagająca... :) Pewnie sama sobie nie dogodzę... :) Imprez w Żaczku były tysiące... Buu... Tak w ogóle, czemu mi tak strrrasznie zależy, żeby była to niezapomniana impreza?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 21:51 nic dziwnego :) w koncu to twoja impreza :)))) moja byla cudowna musze sie pochwalic :D Odpowiedz Link Zgłoś
larum_krk Re: Dobra impreza!!! 22.01.04, 16:13 To gratuluję!!! Dochodzę do wniosku, że najlepszym wyjściem dla mnie jest otworzenie własnej knajpy. Dużej, z parkietem, dobrym i miłym dj'em, rewelacyjnym klimatem, gdzie wszyscy znajomi będą się dobrze bawić i tanim alkoholem. Wtedy nikt inny nie zrobiłby przede mną tam imprezy, ja nie musiałabym nic płacić za wynajęcie, mogłabym sama wybrać termin i wszystko byłoby cudowne!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::crt:: Re: Dobra impreza!!! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 25.01.04, 17:44 ...i po paru m-cach bys zbankrutowala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
larum_krk Re: Dobra impreza!!! 08.02.04, 02:34 No, cóż... Skutek uboczny ;)... Ale impreza będzie niezapomniana :) A może nie byłabym bankrutem? W każdym razie o tym się nie przekonam :) Czekam na Wasze propozycje klubów. Buziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś