Dodaj do ulubionych

Dobra impreza!!!

18.01.04, 20:06
Potrzebuję cynku na dobry klub do zrobienia 18. Z tym, że nie chcę, żeby
impreza kosztowała mnie w sumie ponad 2 tyś. bardzo Was proszę, podajcie mi
parę nazw lokali, które się nadają.
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: Dobra impreza!!! 18.01.04, 21:57
      to juz zalezy na ile osob chcesz robic. ja jutro robie w lubu dubu na 100 osob
      no tyle ze w tygodniu i place 400 zeta. ok jest tez w awangardzie w squacie w
      antykwariacie (tylko dj niemily). praktycznie w kazdej knajpie mozeszz robic
      poza takimi jak np cien gdzie wynajecie kosztuje 2.5 tysiaca. wejdz sobie na
      strone www.knajpy.krakow.pl i www.krakow.pogodzinach.pl tams a adresy knajp i
      namiary na nie- mozesz podzwnic i sie dowiedziec.
      • larum_krk Re: Dobra impreza!!! 20.01.04, 20:49
        Dzięki... Wiesz, chcę zrobić imprezę z moją przyjaciółką... I liczyłyśmy ok.
        250-300 osób... Właściwie najlepszym terminem byłoby tuż przed świętami
        Wielkanocnymi... To wychodzi środa... Natomiast ból w tym, że wtedy jeszcze
        jest post, mi to nie przeszkadza, ale może niektórym znajomym...
        • Gość: Kati Re: Dobra impreza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:49
          w takim razie idealną opcją jest posurfowanie po stronie knajpy.krakow.pl, od
          razu sobie "przebierzesz" te, w których twoi goście się nie zmieszczą ;)
          • larum_krk Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 14:50
            wrrr... Myslałam, że to oczywiste, iż przeszukałam internet!!! Znam wiele
            krakowskich klubów i prawda jest taka, że właściwie nie ma gdzie zrobić dobrej
            imprezy z rewelacyjną muzyką i fajnym klimatem. Dlatego, po przeszukaniu stron
            typu kanjpy.krakow.pl, albo krakow.pogodzinach.pl, zwróciłam się po pomoc na
            forum...
            • klymenystra Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 15:55
              sprobuj w zaczku popytac.. ale o ile wiem to tam za ciekawie nie jest. ale
              miesci sie 400 osob :)
              • larum_krk Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 21:15
                Właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem chyba za wymagająca... :) Pewnie sama
                sobie nie dogodzę... :) Imprez w Żaczku były tysiące... Buu... Tak w ogóle,
                czemu mi tak strrrasznie zależy, żeby była to niezapomniana impreza?? :P
                • klymenystra Re: Dobra impreza!!! 21.01.04, 21:51
                  nic dziwnego :) w koncu to twoja impreza :)))) moja byla cudowna musze sie
                  pochwalic :D
                  • larum_krk Re: Dobra impreza!!! 22.01.04, 16:13
                    To gratuluję!!! Dochodzę do wniosku, że najlepszym wyjściem dla mnie jest
                    otworzenie własnej knajpy. Dużej, z parkietem, dobrym i miłym dj'em,
                    rewelacyjnym klimatem, gdzie wszyscy znajomi będą się dobrze bawić i tanim
                    alkoholem. Wtedy nikt inny nie zrobiłby przede mną tam imprezy, ja nie
                    musiałabym nic płacić za wynajęcie, mogłabym sama wybrać termin i wszystko
                    byłoby cudowne!!! :D
                    • Gość: ::crt:: Re: Dobra impreza!!! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 25.01.04, 17:44
                      ...i po paru m-cach bys zbankrutowala ;)
                      • larum_krk Re: Dobra impreza!!! 08.02.04, 02:34
                        No, cóż... Skutek uboczny ;)... Ale impreza będzie niezapomniana :) A może nie
                        byłabym bankrutem? W każdym razie o tym się nie przekonam :) Czekam na Wasze
                        propozycje klubów. Buziaczki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka