Dodaj do ulubionych

Zmarł Andrzej E. Grabowski

IP: *.whb.pl 20.11.09, 08:22
Szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Opalski Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: 85.222.87.* 20.11.09, 16:40
      Andrzej był gejzerem pomysłów i energii. Kultura poniosła wielką
      stratę
      Żegnaj Andrzeju
      Józef Opalski
    • Gość: Agnieszka Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:57
      Andrzeju dziękuję za Twoją mądrość, wrażliwość i pasję. Tak dużo się od Ciebie
      nauczyłam podczas naszej wspólnej pracy.
      Serwis o paryskiej KULTURZE w Onecie to był Twój pomysł. Pamiętam błysk w
      Twoim oku jak pierwszy raz opowiadałeś o tym pomyśle. Czat internetowy z
      Jerzym Giedroyciem, który przeprowadziłeś w Maisons-Laffitte zgromadził przed
      komputerami tak wiele osób.
      Być czeladnikiem u Takiego Mistrza, to zaszczyt... dziękuję.
      Każda rozmowa i spotkanie z Tobą było fascynujące. Byłeś człowiekiem
      Renesansu, a takich osób jest już niewiele. Zapamiętam nasze rozmowy o muzyce,
      literaturze i malarstwie... ale też o życiu...
      Wierzę, że słuchasz TAM swojego ukochanego jazzu i masz mnóstwo książek do
      przeczytania... śpij spokojnie...
    • Gość: Nan Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.ghnet.pl 21.11.09, 00:04
      ... i nie tylko dyrektor, redaktor i twórca serwisów. Przyjaciel, kolega,
      towarzysz, powiernik, kpiarz i arogant, współgracz i...Rebusik.

\"/

Ania

• Gość: Cezary Mażarski Re: Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.multimo.pl 21.11.09, 14:48
      Nie ma sprawiedliwości na świecie. Robactwo żyje, a zabierają takich ludzi jak
      AEG. Ukłony, Panie Andrzeju.
      • Gość: taktak Re: Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.236.spine.pl 22.11.09, 15:10
        Nie ma sprawiedliwości na świecie. Robactwo żyje,......

Pieknie, pięknie, aż słów brak.....
    • Gość: j.pietrzak Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.lodz.msk.pl 21.11.09, 21:45
      nie zdarzyło mi się do tej pory, by śmierć człowieka, którego nie znałem osobiście, tak bardzo mną wstrząsnęła. dzięki Diapazonowi poznałem i pokochałem muzykę, która pozostanie ze mną na całe życie. bardzo Ci za to dziękuję, AEG. w mojej pamięci pozostaniesz kimś wyjątkowym.
    • Gość: KrG Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 14:23
      Do dziś nie mogę w to uwierzyć. Tyle jeszcze Andrzeju miałeś do zrobienia....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka