Gość: wiesław IP: *.whb.pl 20.11.09, 08:22 Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józef Opalski Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: 85.222.87.* 20.11.09, 16:40 Andrzej był gejzerem pomysłów i energii. Kultura poniosła wielką stratę Żegnaj Andrzeju Józef Opalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:57 Andrzeju dziękuję za Twoją mądrość, wrażliwość i pasję. Tak dużo się od Ciebie nauczyłam podczas naszej wspólnej pracy. Serwis o paryskiej KULTURZE w Onecie to był Twój pomysł. Pamiętam błysk w Twoim oku jak pierwszy raz opowiadałeś o tym pomyśle. Czat internetowy z Jerzym Giedroyciem, który przeprowadziłeś w Maisons-Laffitte zgromadził przed komputerami tak wiele osób. Być czeladnikiem u Takiego Mistrza, to zaszczyt... dziękuję. Każda rozmowa i spotkanie z Tobą było fascynujące. Byłeś człowiekiem Renesansu, a takich osób jest już niewiele. Zapamiętam nasze rozmowy o muzyce, literaturze i malarstwie... ale też o życiu... Wierzę, że słuchasz TAM swojego ukochanego jazzu i masz mnóstwo książek do przeczytania... śpij spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nan Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.ghnet.pl 21.11.09, 00:04 ... i nie tylko dyrektor, redaktor i twórca serwisów. Przyjaciel, kolega, towarzysz, powiernik, kpiarz i arogant, współgracz i...Rebusik. \"/ Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Mażarski Re: Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.multimo.pl 21.11.09, 14:48 Nie ma sprawiedliwości na świecie. Robactwo żyje, a zabierają takich ludzi jak AEG. Ukłony, Panie Andrzeju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.236.spine.pl 22.11.09, 15:10 Nie ma sprawiedliwości na świecie. Robactwo żyje,...... Pieknie, pięknie, aż słów brak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.pietrzak Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.lodz.msk.pl 21.11.09, 21:45 nie zdarzyło mi się do tej pory, by śmierć człowieka, którego nie znałem osobiście, tak bardzo mną wstrząsnęła. dzięki Diapazonowi poznałem i pokochałem muzykę, która pozostanie ze mną na całe życie. bardzo Ci za to dziękuję, AEG. w mojej pamięci pozostaniesz kimś wyjątkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrG Zmarł Andrzej E. Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 14:23 Do dziś nie mogę w to uwierzyć. Tyle jeszcze Andrzeju miałeś do zrobienia.... Odpowiedz Link Zgłoś