jenna80 Re: Ela Sołtys..... 05.12.09, 22:00 nadinaleila napisała: > Czy to prawda ? ale w związku z czym? Odpowiedz Link Zgłoś
jenna80 Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 17:04 polany napisał: > nie udawaj ze nie wiesz. Nie sądzisz ,że po prostu ktoś najzwyczajniej w świecie może nie wiedzieć ?? W ogóle nie rozumiem sensu Twojej odpowiedzi ... Jeśli będziesz się silić na odpowiedz w podobnym tonie , przeczytaj moją sygnaturkę , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 17:15 no coz, jesli nie wiesz, to znaczy, ze cie watek nie dotyczy, przyjmij to z pokora, a nie popisuj sie niezdrowa ciekawoscia i wscibstwem. ps. tak, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 17:20 A inni forumowicze mają się domyślać czy to chodzi o jakąś aferę korupcyjną,o czyjąś śmierć czy jeszcze coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17.2 Potrzebujesz każdorazowo porady 08.12.09, 19:25 ... co mają zrobić inni forumowicze? Zrobią co zechcą. Są - w większości - dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna80 Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 18:48 seven napisał: > no coz, jesli nie wiesz, to znaczy, ze cie watek nie dotyczy, przyjmij to z > pokora, a nie popisuj sie niezdrowa ciekawoscia i wscibstwem. > > ps. tak, to prawda. Uuuuu skąd tyle jadu , poza tym nie pęknij bufonie ... i sprawdź w słowniku co tak naprawdę znaczą słowa : " pokora" , i "wścibstwo" bo chyba używasz ich w nie tym kontekście co trzeba . Chciałam zauważyć jednak , że w takim razie jeśli wątek mnie nie dotyczy ( pewnie też nie dotyczy wielu innych osób ) to może czas założyć prywatne forum a nie piepszyć na forum ogólnym gdzie każdy może pytać i pisać ... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17.2 Bufon 08.12.09, 19:24 ...by pęknąć musi najpierw być bufonem. Z tego, że tak napisałeś nie wynika, że jest. Udzielono Ci uprzejmej odpowiedzi. Zachowuj się zatem grzecznie, jak przystało na zadowolonego z siebie czytelnika. Proszę też, byś mi nie odpisywał, jeśli to nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 19:30 >Chciałam zauważyć jednak , że w takim razie jeśli wątek mnie nie dotyczy ( pewnie też nie dotyczy wielu innych osób ) to może czas założyć prywatne forum a nie piepszyć na forum ogólnym gdzie każdy może pytać i pisać ... Dokładnie. Facet napisał trzy słowa i myśli,że każdy w lot się domyśli o kogo i o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 21:58 > Facet napisał trzy słowa i myśli,że każdy w lot się domyśli o kogo i o co biega nikt ci nie kaze sie domyslac, a jak ci ciekawosc nie daje spokoju to wez sie za badania naukowe dla dobra ludzkosci Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ela Sołtys..... 09.12.09, 16:15 Może i tak,ale jak ktoś pisze enigmatycznie to chyba nie powinien być zdziwiony pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinaleila Re: Ela Sołtys..... 08.12.09, 22:25 Przeprasza, przepraszam! Rozpoczelam watek, gdyż nie mieszkam w Krakowie. Otrzymalam wiadomość będąc dleko od Polski i byl to dla mnie szok, wiadomosc niepotwierdzona ........... Zbyt szanuje Ele, żeby pozwolic na jakieś przepychanki i wzajemne przytyczki, dlatego proszę o zamkniecie tego tematu. Wiem, ze pogrzeb bedzie w Opolu w sobote o 12.30 na cmentarzu na Polwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Ela Sołtys..... 09.12.09, 00:49 rozumiem, blizej ci bylo z zagranicy do krakowa niz do opola... czy ty czasem nie jestes blondynka? Odpowiedz Link Zgłoś