skks 27.01.04, 12:55 przez ... a mnie nikt nie kce wykorzystać:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: Jeden wykorzystywany przez mamuśkę inny 27.01.04, 12:56 po główce pogłaskać?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dziadku, drogi dziadku... 27.01.04, 12:57 przyniosę ci na spotkanie magiczna niebieska tabletkę... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziadku, drogi dziadku... 27.01.04, 13:04 żebyś padł na zawal ? w życiu !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: dziadku, drogi dziadku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 13:44 ale Tobie może tez się przydać!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zara, zara... 27.01.04, 13:51 skąd mam wiedzię, żeś prawdziwy ? u skksa co inszego się w ip pokazywało, zarówno w pracy, jak i w domu... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: zara, zara... 27.01.04, 13:55 ale ide z postepem:)) zamieniłem poczciwe sdi na francowatą neostrade:((( Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: dziadku, drogi dziadku... 27.01.04, 14:07 peteen napisał: > żebyś padł na zawal ? > w życiu !!! petę, bez przesady. dwie tabletki UROSEPTU w niczym nie zaszkodzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: dziadku, drogi dziadku... 29.01.04, 08:35 Kochajcie starszych panów (Jonasz Kofta) Kochajcie starszych panów Mądre dziewczyny Będzie wam zapisany Dobry uczynek Kochajcie starszych panów Bez wielkich ansów Nie grozi wtedy banał I brak dystansu Pachnieć lawendą Starszy pan Nie ma dla kogo Gdy jest sam Kochajcie starszych panów To dobry sposób Żeby się poczuć damą Uśmiechem losu Odpowiedz Link Zgłoś
jottka to 27.01.04, 12:57 jawna dyskryminacja - napisz do rzecznika praw obywatelskich albo zaspamuj mu skrzynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a można finansowo ;)) 27.01.04, 13:21 bardzo przytomna uwaga skks, daj nam nasze sto milionów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: a można finansowo ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 13:42 a czy może stary skks jest /był/ prezydentem? Toż to kto inny dawał wszystkim po 100 baniek:)) A co do finansowego? Jezu juz mnie tylu wykorzystało:)))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a można finansowo ;)) 27.01.04, 14:02 nie szkodzi, chciałes być premierem, więc trzeba cię stosownie wykorzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: a można finansowo ;)) 27.01.04, 14:10 Ja premierem? Ja to kciałem być "grupom trzymajoncom wadze"!!! Lepper musi być p.Premierem albo i Jagieliński!! Sam juz nie wiem:(( A Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś