Dodaj do ulubionych

Makłowicz, Robert

IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 01.02.04, 21:22
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Kołdras Re: Makłowicz, Robert IP: *.dronet.gliwice.pl 15.02.04, 12:29
      Nie moge się zwrócić bezpośrednio do Pana Roberta ponieważ niema swojej
      strony internetowej,ale jeżeli moge skorzystać z tej możliwości kontaktu
      to chciałem zapytać gdzie można kupić gril,z którego korzystał podczas
      nagrania swojego programu,który został wyemitowany w dniu 15.02.04
      Za informacje z góry dziękuje i pozdrawiam jako w miare stały widz.

Andrzej Kołdras
      • Gość: krawietz@wp.pl. Re: Makłowicz, Robert IP: 212.191.0.* 18.05.04, 13:44
        Wszystko, co powiedziałam Panu w Norymberdze podtrzymuję, proszę mi darować
        to "tykanie" Pana, ale niech mnie tłumaczy atmosfera norymberskiej blaue Nacht
        no i to że Pan, drogi Panie tak młodo wygląda/młody jest a najpewniej jedno i
        drugie. Tak czy owak udanych gotowań. Nie tylko w TV widać, że Pan lubi ludzi.
        Pozdrawiam najserdeczniej krawietz
      • Gość: Piotr Spibida Re: Makłowicz, Robert IP: 82.146.225.* 18.03.05, 22:39
        Zwracam się do Państwa, podobnie jak Pan Andrzej Kołdras, z prośbą o podanie
        kontaktu do firmy, w której można zakupić grill z programu ZIMOWE GRILOWANIE z
        cyklu PODRÓŻE KULINARNE ROBERTA MAKŁOWICZA.
        Z góry dziękuję - Piotr Spibida -
    • Gość: Wiesław Piątkowski Re: Makłowicz, Robert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:43
      Witam serdeczne!
      Tez chcialbym sie dowiedziec cos blizej na temat "grila" prezentowanego w programie 15.02.2004r. Czy jest to wyrob do kupienia w sklepie, czy tez jest to tzw. "samorobka". Wydaje mi sie, ze jest on zrobiony na bazie piecyka tzw. "kozy".
      Z wyrazami szacunku WP.

• Gość: mif Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 02:16
        Podobny widziałem w Castoramie. Zwykła blacha, a przydała by się nierdzewka, jak
        w programie. Trudno chować go do domu, garażu, bo to duże. Na zawnątrz xzybko go
        diabli wezmą.
    • redakcja_krakow Bardzo nam przykro 16.02.04, 19:05
      Niestety nie można w ten sposób nawiązać kontaktu z panem Makłowiczem. Od
      dłuższego czasu nie pracuje on już w krakowskim oddziale "Gazety Wyborczej"

za redakcję

das_bot
    • Gość: Jano Re: Makłowicz, Robert IP: *.eu.org / 80.55.183.* 19.02.04, 18:47
      Robert Makłowicz to super gość.
    • Gość: Ziemniak Re: Makłowicz, Robert IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 04:00
      Makłowicz to wyjątkowy idiota. Nie ciepię (brrr....!) tych Jego wtrąceń o
      krakowie (żenada). Ostatnio oglądałem program z rynku krakowskiego, w którym
      wyjaśniał, że słowo przybyło z "kongresówki" i że krakusy takiego określenia
      nie lubią!!! Co za refleks... mamy XXI wiek, a ten wciąż........ Dno! Z tym
      czakramem to chyba jakaś bajka, bo wszyscy krakusy jakich spotkałem
      prezentowali podobnie denny poziom.
      Kartpfel
      • peteen Re: Makłowicz, Robert 29.03.04, 15:43
        po tej wypowiedzi, to nie ziemniak, a - co najwyżej - sadzeniak...
      • hm_tak Witaj drogi Ziemniaku... 13.05.04, 19:13
        ...serdecznie Ci dziękujęmy za te ciepłe i z serca płynące słowa o naszym
        mieście. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale wraz z swoimi poglądami znajdujesz
        się (odnośnie do Krakowa) w mniejszościowej grupie Polaków.
        Serdecznie pozdrawiamy Gdynię, śliczne i znakomicie zarządzane miasto, które na
        domiar wszystkiego ma zankomity Teatr Muzyczny, którego Kraków się nie dorobił.
        Podobnie jak ulicy Świętojańskiej. Mamy tylko ul. Św. Jana.
        Odnośnie zaś do przywoływania Kongresówki, to p. Makłowicz jest HISTORYKIEM,
        jeśli oczywiście w Gdyni to słowo oznacza to samo, co w Krakowie. Trzeba by
        sprawdzić na GDYŃSKIM uniwersytecie.
        Ponadto w życiu publicznym Krakowa przyjęte jest sięganie do korzeni i
        porównania z czasów zaborów, czego obywatele Gdyni nie są zapewne zdolni pojąć,
        albowiem Gdynia była w tamtych czasach wioską rybacką.
        A później przestała, na chwałę Polski.
        Całusy

HT

Gość portalu: Ziemniak napisał(a):

> Makłowicz to wyjątkowy idiota. Nie ciepię (brrr....!) tych Jego wtrąceń o
        > krakowie (żenada). Ostatnio oglądałem program z rynku krakowskiego, w którym
        > wyjaśniał, że słowo przybyło z "kongresówki" i że krakusy takiego określenia
        > nie lubią!!! Co za refleks... mamy XXI wiek, a ten wciąż........ Dno! Z tym
        > czakramem to chyba jakaś bajka, bo wszyscy krakusy jakich spotkałem
        > prezentowali podobnie denny poziom.
        > Kartpfel
    • Gość: rafas6@wp.pl Re: Makłowicz, Robert IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 17:23
      witam pnie Robercie jestem fanem pana i pana kuchni. Bardzo prosze o pomoc. W
      czerwcu mam egzamin broniący tytułu technika. Wylosowałem drobne ciasteczka i
      przekąskę z warzyw na stół angielski. Proszę o podopowiedz, o coś dobrego
      średniej trudności techniki wykonania. Z góry dziękuje. Bardzo proszę o
      odpisanie mi na moją pocztę. :)
      rafas6@wp.pl
    • Gość: leszek bednarek Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:16
      Dzień dobry Państwu
      Chciałbym skontaktować się z Robertem Makłowiczem lub do Pani Ewy Wachowicz.
      Czy ktoś ma adres e-meilowy do Pana Roberta lub Pani Ewy?
      Sprawa bardzo ważna!
      Informacja prosze przesłać na e-mail: bednarco@wp.pl
      Dziękuję
    • Gość: andreas Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:16
    • Gość: andreas Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:18
      gdzie można kupić oryginalnego woka ?
      • Gość: mif Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 02:31
        Karmelicka. Pierwsza brama po lewej stronie o Garbarskiej w kierunku Rynku jest
        (?) sklepik z różnościami chińskimi. Tam były oryginalne woki.
    • Gość: Ryszard Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:00
      Szanowny Panie
      Podziwiam Pańska umiejetnosc gotowania i poznawania sposobów przepisów i innych
      bardziej lub mniej skomplikowanych niuansów kuchni ,ale mam jedno pytanie czy
      lubi pan zwykłe placki ziemniaczane nasze polskie nie bliny rosyjskie?
      I jeszcze jedno potrzebuje do łososia dobra marynate ,wychodze z załorzenia ze
      taka rybke jak Łosos zmarnowac każdy potrafi ale nie kazdy potrafi podac w
      odpowiedniej marynacie , i co pan powie o rybie Karmazyn? dziekuje z poważaniem
      Ryszard Stefanowicz
    • Gość: anna Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:34
      kiedy ponownie będzie Pan gościł w Trójmieście .
    • Gość: olka Re: Makłowicz, Robert IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 15.09.04, 12:12
      Najlepiej by bylo, gdyby zniknal z telewizji i na czatach swoj program
      prowadzil. Bo ta jego wada wymowy i ten jego obrzydliwy wyglad jest nie do
      zniesienia. Z drugiej zas strony jest to wielkim plusem, bo jesc sie odechciewa,
      jak sie na niego patrzy, moze to byc dobry program na odchudzanie ;-)
      • Gość: Artur Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:13
        No nie, już różne bzdurne posty przeczytałem na tej stronie ale ten przerasta
        je wszystkie razem wzięte. Olka prezentuje jaskrawą cechę Polaków - wredotę. De
        facto ja także ją prezentuję, wytykając Olkę placem - wiem o tym i cóż, nic to,
        dworuję sobie z tego! Nazwę rzecz po imieniu: piana tocząca się z ust Olki jest
        po prostu świadectwem jej życiowych frustracji i niepowodzeń. Naprawdę żajułę,
        że nie mam sposobności zobaczyć na ekranie owej Olki w akcji - być może wtedy
        dopiero zrozumiałbym w pełni jej traumę. Artur z Geanta.
    • Gość: krzysiek Re: Makłowicz, Robert IP: 217.173.192.* 21.09.04, 12:51
      Witam. Interesuje mnie problematyka polskich Ormian. podobno posiada Pan te
      orientalne kożenie. Chciałbym wiedzieć czy prowadził pan program o kuchni
      ormiańskiej. Pisząc pracę magisterską o Ormianach z Kut nad Czeremoszem
      natrafiłem na oryginalne przepisy kulinarne tej niezwykłej społeczności. Czy
      coś jest o tym Panu wiadome. Czy mówi panu coś
      termin "chorut","gandżabur", "kozina". Proszę o odpowiedź. Dziękję.
    • peteen czy wyście wszyscy powariowali ??? 21.09.04, 14:03
      makłowicz NIE MA NIC WSPÓLNEGO z tym wątkiem, a wy do niego piszecie jak na
      prywatny mail...
    • Gość: karol Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:17
      panie Robercie pan to jest naprawde gośc z klasą
    • Gość: Marek Re: Makłowicz, Robert IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 17:36
      Robert Makłowicz to największy brudas jakiego widziałem nie tkną bym tego co on
      ugotował. Jego powinno ścigać prawo nie wiem może jakieś BHP czy państwowy
      istytut higieny Jak coś kroi to mam wrażenie ze zaras poopcina sobie palce
      A najbardziej to zapamiętałem jak najpierw chlAŁ Z BUTELKI a potem reszte
      butelki wlał do potrawy.albo bierze wielką łyche próbuje nią potrawe a potem
      kładzie łych do garnka. Najlepszy był szpinak prosto z targu którego pan
      Makłowicz nawet nie umył mimo że miał on w sobie dużo piachu. Zęby by se można
      połamać i taki ktoś ma mnie uczyć gotowania ????????????????????????????/
    • Gość: gary Re: Makłowicz, Robert IP: 80.244.159.* 18.11.04, 13:42
      o gotowaniu tyle wiesz co kelner
    • Gość: pigułka Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:35
      najpyszniejsze są dania na bazie alkoholu
    • Gość: pigułka Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:48
      tak sobie siedzę i czytam te wszystkie wypowiedzi i jestem zszokowana opinią
      tego kogoś kto chce nasłać BHP , bo chyba ten KTOŚ nie ma zielonego pojęcia o
      gotowaniu . mam jedno pytanie czy ten KTOŚ jadł kiedyś cokolwiek w jakimś
      lokalu , jeśli tak to niech się zastanowi co jadł czy napewno bylo to danie
      które zmówil i czy widział z czego bylo przygotowane a przedewszystkim w jaki
      sposob !!!!!!!!!
    • Gość: Tomek Re: Makłowicz, Robert IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 09.12.04, 14:10
      potrzebuję przepis na dzika na sobotę bardzo proszę
      • peteen Re: Makłowicz, Robert 09.12.04, 14:16
        rotfl !!!
      • Gość: Artur Re: Makłowicz, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:23
        w piątek po pracy kupuje Pan bilet na PKS do Gdańska, wsiada w 171 i dojeżdża
        do Auchan. Tam udaje się Pan do działu "dziczyzna duże porcje", wybiera Pan
        stosownej urody kawałek, płaci w kasie, wsiada w 171 (ważne: jadącego w drugą
        stronę), potem w powortny PKS i późnym wieczorem jest Pan w domu. Po powrocie z
        polowania naciera Pan swój kawałek solidnie oliwą zmieszaną w czosnkiem i
        rozmarynem, szpikuje kawałeczkami słoniny i zostawia do rana. Rankiem wstawia
        Pan rzecz do pieca, po upieczeniu kraje Pan w plastry i oto i dzik na sobotę :)
        PS: Jeśli woli Pan dojechać do Geanta, może Pan skorzystać z bezpłatnego
        autobusu odjeżdżającego z Wrzeszcza. No a jeśli nie mieszka Pan w okolicach
        3miasta to niestety nie możemy Panu pomóc :) No chyba że zaakceptuje Pan dzika
        na poniedziałek :)
    • Gość: Beata Re: Makłowicz, Robert IP: *.tomaszow.mm.pl 20.12.04, 13:28
      Makłowicz to rewelacyjny człowiek a jego przepisy sa wyśmienite. Programy
      telewizyjne rewelacyjne!
    • Gość: pionderro!!! Re: Makłowicz, Robert IP: 212.160.127.* 16.01.05, 00:10
      Jako specjalista " KUCHARZ" jest Pan niesamowity. Pańskie niedzielne programy "
      zabierają mi żonę" i mam chwilkę czasu dla siebie! Dziękuję. A poważnie,
      wyczytałem kiedyś w prasie winiarskiej, że chciałby Pan skosztować wina Regent-
      made in R. Myśliwiec. Czy spełniło się To marzenie?
      I jeszcze jedno pytanie- co Pan sądzi o pomyśle win polskiej produkcji które
      niebawem napewno zobaczymy się w sklepach? Wszak mamy już ustawę!!!
    • Gość: Marcell Re: Makłowicz, Robert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:19
      Witam. W zwiazku z ukazaniem sie 16.01 br. programu w telewizji z Panem w roli
      glownej, bardzo prosze o przypomnienie przepisu, a raczaj skladnikow do
      kotletow po Hiszpańsku.
      Dziekuje i pozdrawiam.
    • midia2 Re: Makłowicz, Robert 17.01.05, 15:10
      hmm,poszukuje pana Maklowicza...chciala bym PANA na dni smakosza zaprosic....
      kontaakt email; pacientka2go2.pl
      midia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka