zablokowany-obrazliwy-nick 04.01.10, 17:39 czy to Twoje ogłoszenie krakow.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-samochody-osobowe-Subaru-prawdziwa-maszyna-do-jazdy-kocham-ten-pojazd-ale-W0QQAdIdZ173062521 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablokowany-obrazliwy-nick Re: sabbina 04.01.10, 17:49 Przepraszam, pytałem tylko Dariusza czy on sprzedaje to autko, treść ogłoszenia to jego styl. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: sabbina 07.01.10, 22:59 witam pewnie wielu zaskoczę, ale jak zabrali mi prawo jazdy w 2005 za jazdę po wypiciu małej Whisky [prawko oddali po roku w 2006] to wtedy doszło do mnie, że o wiele wygodniej i taniej jeździć wynajmując kierowcę i auto wychodzi taniej niż utrzymanie samochodu [powtarzam, samochodu, nie rzęcha...] a i pić można kiedy i ile się tylko chce.. ... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen juz sobie wyobrażam ten hit kinowy... 07.01.10, 23:02 "driving miss sabbin"... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: juz sobie wyobrażam ten hit kinowy... 07.01.10, 23:05 co tam się musi dziać na tylnej kanapie takiego wozu ... swoją drogą czasem widuję na rynku białą limuzynę, czyżby to było to...? Odpowiedz Link Zgłoś