Dodaj do ulubionych

Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 16:37
i znowu parę lat za zabójstwo

aha, a co laska na to - dumna?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Łukasz nie daj sie !! IP: *.go.net.pl 05.01.10, 17:34
      jestesmy z tobom !
      • Gość: marian Re: Łukasz nie daj sie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 17:36
        jak już to: czymej sie, jezdeśmy z tobom (oby zdechł)
        • Gość: koppler Re: dwa miasta-dwie medialne miary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 17:55
          gdyby tego typu tragedia wydarzyła się w Nowej Hucie to z pewnością byłoby dużo więcej informacji w mediach i ich ton były zupełnie inny czyli mocno negatywny. Zobaczcie jak wcześniejsze zabójstwo opisywała wyborcza i ile miejsca oraz jakie wnioski wyciągano. W przypadku kiedy taka sama tragedia wydarzyła się w Śródmieściu Krk , to śpiewka medialna jest zupełnie inna.
          Nie mówiąc już o dyżurnych malkontentach i "znawcach" na forum gazet.pl, oni dopiero używaliby sobie na mieszkańcach i dzielnicy.
          • gazeta_mi_placi Re: dwa miasta-dwie medialne miary 05.01.10, 22:05
            Od kiedy to u.Stanisława ze Skalbmierza to Śródmieście?
            Nie ośmieszaj się.
            • zablokowany-obrazliwy-nick Re: dwa miasta-dwie medialne miary 05.01.10, 22:54
              gazeta_mi_placi napisała:

> Od kiedy to u.Stanisława ze Skalbmierza to Śródmieście?
              > Nie ośmieszaj się.
              A jak to dzielnica?
              • gazeta_mi_placi Re: dwa miasta-dwie medialne miary 06.01.10, 08:59
                Olsza.
                • zablokowany-obrazliwy-nick Re: dwa miasta-dwie medialne miary 06.01.10, 18:42
                  Nie rób z siebie głupszej niż jesteś, tak samo jak Oświecenia nie jest w NH,
                  tylko w Mistrzejowicach

PS Olsza do jakiej dzielnicy należy?
                  • Gość: wika63 Prądnik Czerwony IP: 195.78.236.* 06.01.10, 19:17
                    Prądnik Czerwony!
                    Ale dajecie popalić :)
                    • gazeta_mi_placi Re: Prądnik Czerwony 06.01.10, 22:32
                      Przynajmniej coś się dzieje na forumie ;-)
                      A odnośnie Mistrzejowic i Bieńczyc to już tłumaczyłam wiele razy.
                      Nawet sami mieszkańcy określają te miejsca jako "Nową Hutę".
                      I podział formalny na nic tu się nie zda.
    • Gość: w4th Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 05.01.10, 18:15
      Do red: I ani słowa o Majchrowskim. Nawet na proste 'przepraszamy'
      was nie stać.
      • Gość: Ktoś Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.gemini.net.pl 05.01.10, 19:40
        A w jaki sposób fakt, że nie były to porachunki kibicowskie wpływa na kretyńską
        wypowiedź Majchrowskiego??
    • Gość: cnk Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.wlan.inet.fi 05.01.10, 18:40
      ale romantyczna historia... doskonaly material na film pt "uStawka wieksza niz
      zycie"
      • Gość: Witek Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 18:50
        cnk: masz racje dobry temat na film . Takie polskie Football Factory czy Green
        Street Elite.Ciekawe czy ta Sylwia, była warta żeby spędzić kilka lat w
        puszcze??W każdym razie Sylwia niedługo będzie do wzięcia!
    • zablokowany-obrazliwy-nick Dlaczego Darek J. 05.01.10, 19:00
      dostał kosę, a nie któryś z "panów" H.?
    • Gość: wika63 Olsza, taka spokojna.... była IP: 195.78.236.* 05.01.10, 21:45
      Olsza to takie spokojne osiedle .... było.
      Młyńska, Stanisława ze Skalbmierza itp.
      Takie spokojne ulice.Ale to już przeszłość , niestety.
      Mieszkałam tam przez 30 lat i nic podobnego się nie działo.
      • Gość: TS ziom Re: Olsza, taka spokojna.... była IP: *.chello.pl 05.01.10, 22:02
        wika63 -co mieszkanie chciałaś sprzedać na Olszy, że tak zachwalasz?zawsze była
        tam dobra ekipa TS i kilku sharksów też się znalazło.A Misiek to niby skad jak
        nie z Olszy.Pozdro Wika żyłaś w nieswiadomości
        • Gość: wika63 Re: Olsza, taka spokojna.... była IP: 195.78.236.* 05.01.10, 22:15
          Z Olszy wyprowadziłam się 5 lat temu. Mieszkanie sprzedałam.
          Widać z innego pokroju ludźmi miałam od czynienia.
          A na mecze w Krakowie tez chodziłam. Ale to były inne czasy.
          Teraz nie miałabym odwagi.
          Pochrzanione czasy nastały i ludzie też maja popaprane w głowach. Co
          poniektórzy.....
      • gregry Re: Olsza, taka spokojna.... była 05.01.10, 22:35

> Olsza to takie spokojne osiedle .... było.
        > Młyńska, Stanisława ze Skalbmierza itp.
        > Takie spokojne ulice.Ale to już przeszłość , niestety.
        > Mieszkałam tam przez 30 lat i nic podobnego się nie działo.

to podobnie jak na wielu innych osiedlach Krakowa. Jest spokój, żyje
        się sielankowo, aż tu nagle jakiś sporadyczny wypadek a później
        wielka medialna afera, zwłaszcza, jeśli dzielnica ma jakieś zaszłe
        przywary.
    • Gość: Rymm Winni (a)śmierci Dariusza J. są już .... IP: *.chello.pl 05.01.10, 22:35
      A Sylwia swoją 18 obchodziła na dołku. I tam jej miejsce.Pewnie teraz jest
      dumna.No ale jak ktoś już tam stwierdził do wzięcia ...Przez całą Akacjową...
    • Gość: daf Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.n4u.abpl.pl 05.01.10, 22:48
      brakuje słów..ale matoły..
    • Gość: ?!? Łukasz nie daj się!!!! IP: 80.50.129.* 05.01.10, 22:48
      gdybyśmy razem spędzili sylwestra to by nie było takiej sytuacji,ale
      kto to mógł przewdzieć.Miałeś takie fajne plany na przyszłość i
      wszystko legło w gruzach:( tak bardo tęskie Łukaszku... ale na
      szczęście ostatnie chwile spędziliśmy razem
      • wcalenietakimaly Re: Łukasz nie daj się!!!! 06.01.10, 03:29
        Dynamicznie?
      • Gość: kari73 Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: 62.29.248.* 06.01.10, 15:56
        ...ależ daj się łukaszu, mam nadzieję, że cię wsadzą na długo...a ty
        laska się zastanów z kim, albo raczej z czym byłaś...!!!
        • Gość: ?!? Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 06.01.10, 18:09
          Z normalnym człowiekiem, który miał plany na przyszłość i niczym sie
          nie różni od innych ludzi... Być może zadziałał pod wpływem chwili
          ale na pewno nie chciał nikogo zabić!!!!!! odsiedzi swoje bo musi
          taka jest kolej rzeczy ale takich ludzi nie można od razu skreślać i
          mieć za nic, każemu w życiu czeba dać szansę na zmiany i poprawe.
          A co wy myślicie,że niby on wyszedł z tego bez szwanku i nic mu nie
          jest i teraz siedzi i się cieszy??? To jestescie w grubym błędzie..
          Oby was kiedyś takie coś nie spotkało bo ciekawe jak byście wy się
          czuli jakby was ktoś tak od razu skreślił... Czytać można dużo a
          prawdę i tak wiedzą tylko oni. Policja doda trochę od siebie, gazeta
          trochę od siebie a ludzie plotkują bo co im pozotało innego!!!
          • Gość: wika63 Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: 195.78.236.* 06.01.10, 18:42
            "Z normalnym człowiekiem, który miał plany na
            przyszłość i niczym sie nie różni od innych ludzi..."

No fakt. Każdy normalny chodzi na ustawki i dźga nożem kogo popadnie.
            Przestańcie pierniczyć od rzeczy!
            Niczym się nie różni od innych ludzi. Bo tak jak wszyscy inni
            naokoło chodzi z nożem i zabija.
            Przcież wszyscy inni ludzie tak robią, więc on się niczym od nich
            nie różni.
            Co za brednie!
          • Gość: kari73 Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: 77.236.0.* 06.01.10, 21:44
            ...słabo myślał...proste, że odsiedzi, szkoda, że nie 25, bo tyle mu się należy,
            skoro tak bez mózgu latał...dla nas jest skreślony...
          • Gość: kari73 Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: 77.236.0.* 06.01.10, 21:59
            ...normalny to on raczej nie był,a w pierdlu lubią nienormalnych...no chyba
            nawet "kozak", bo pięści chyba nie umiał używać...normalne, że na rozmowę idzie
            się przynajmniej z maczetą...normalne,że jak się dźga nożem, to przecież nie po
            to,żeby zabić...he,he,he...a ty laska nie płacz, jak tatuś posmaruje adwokatowi
            to dostanie osiem, a jak będzie lizał komu trzeba to wyjdzie po czterech...nie
            usprawiedliwiaj, bo za tydzień będziesz latać za innym zarobasem...
            • Gość: GOŚĆ Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 10:32
              Do KARI 73 ZASTANÓW SIE CO TY BREDZISZ ???ŻEBY WYDAWAĆ O KIM KOLWIEK OPINIE
              TRZEBA ZNAĆ OSOBY A ŻEBY OSADZAĆ ZNAĆ SPRAWĘ .PROKURATUPA PROWADZI ŚLEDZTWO
              A TY BAWISZ SIE W BOGA.MOZE NAJPJERW POZNAJ DOBRZE SIEBIE BO NIE WIADOMO
              NA CO CIEBIE STAĆ I CO KIEDYS ZROBISZ ???MOŻE SAMA SIEBIE LUD SAMEGO
              ZASKOCZYSZ.
              • Gość: kari73 Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: 62.29.248.* 08.01.10, 13:19
                ...jak cię czytam to słabnę...znam sprawę z pierwszej ręki, nie masz
                do czynienia z leszczem...boga do tego nie mieszaj...nie szukaj
                winnych wkoło tylko dlatego, że bliski zabił i tak ciężko z tym żyć,
                przyjmij na klatę prawdę!!!, bo twoje zachowanie jest żałosne...na
                szczęście wiem kim jestem i życie drugiego człowieka jest dla mnie
                najwyższą wartością...a ty widać musisz trochę pożyć na tym świecie
                i trochę przeżyć, żeby to zauważyć...
      • Gość: sad Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: *.chello.pl 06.01.10, 19:08
        spoko ale to nie jest fotka/nasza klasa. Łukaszek raczej tego nie
        przeczyta.Niech zdycha
    • Gość: ?!? Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: 77.255.112.* 06.01.10, 15:01
      co Ty się udzielasz jak nic nie wiesz na ten temat... Gdyby to
      spotkało Twoją bliska obobę to byś inaczej mówił(a)... On Go nie
      chciał zabić a to chyba jest duża różnica
      • Gość: sad Re: Łukasz nie daj się!!!! IP: *.chello.pl 06.01.10, 18:57
        dokladnie tak nie znamy go. Sedzia tez go nie zna i na pewno uzna ze nie chcial
        go zabić wbijając mu kose w noge. Miał pokojowe zamiary wręcz tak powiem.
        Uniewinnić bo nie chciał zabić !
    • Gość: kari73 Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 62.29.248.* 06.01.10, 15:52
      smutne...jakiś prymityw zabrał dobremu chłopakowi szansę na "lepsze
      jutro"...zabrał matce nadzieję na godziwą starość...zabrał
      przyjaciołom "brata"...najsmutniejsze jest to,że tatuś "zarobiony" i
      da na dobrego adwokata, który wywalczy max osiem lat...żenada...taka
      wielka wina i taki śmieszny wyrok...nie ma sprawiedliwości...
      • Gość: sad Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 06.01.10, 19:00
        bez watpienia tatuś zarobiony. Moze nie mieszkać w tych rejonach. A sylwia
        zawsze lubiła takich jegomości. Wystarczy zdjecie na NK zobaczyć i już wiadomo w
        jakich kręgach sie "buja" panienka. Dziwne jeszcze ze koledzy nie pomogli
        darkowi tylko grzecznie uciekli, nie tego sie spodziewałem po Adrianie i
        Danielu. A ten typ powinien pojsc do pierdla na reszte życia albo przynajmniej
        na te 25 lat. Niech odpocznie
        • Gość: smutne Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 06.01.10, 23:10
          Smutne są te wasze komentarze.Żadne z Was nie zna Łukasza,ani tego
          drugiego-Pawła.Gdybyście dobrze poczytali wszystkie artykuły to może inaczej
          wyglądałyby komentarze na tym forum.Niewątpliwie ofiarą jest zabity,ale znany
          był policji z agresywnego zachowania i bitew między kibicami więc nie róbcie
          teraz z niego niewinnego biedaka.Moim zdaniem drugą ofiarą jest również
          Łukasz,bo padł ofiarą głupiej lojalności kumpelskiej w stosunku do niewłaściwych
          ludzi.Przykre,bo tak się składa że go znam i ciężko mi uwierzyć w to,że to on
          zabił.I prawdą jest to co napisała xyz....miał plany na przyszłość i szansę na
          lepsze życie:(.Mam tylko nadzieję że ta ... Sylwia do końca życia będzie żyła ze
          świadomością i wyrzutami sumienia że przez jej głupotę zginął człowiek.Dla
          takich nie mam w ogóle szacunku.Powinna gnić w więzieniu razem z nimi.
          • Gość: kiari73 Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 62.29.248.* 07.01.10, 09:21
            ...jak tak cię czytam to sobie myślę, że zabijmy wszystkich
            huliganów znanych policji, bo nie są święci.....ej laska, czy ty się
            słyszysz?...od kiedy to lojalność kumpelska oznacza
            mordowanie???...czegoś tu nie kumam...poza tym nie sraczkuj, bo na
            biednego nie trafiło...dla takiego pierdel to wakacje, rodzinka co
            niedzielę zakupy zrobi, pomyśl o tych, którym rodzina na
            odwiedzinach kupuje tylko karton fajek...
        • Gość: GOSC Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 09:58
          tuman jestes ,ona nie ztym gosciem sie bujala,nie umiesz czytac,
      • Gość: gosc Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 09:54
        ten dobry ? a czytałes po co tam przyszedł i kim był !!! nikt go tam siłą
        nie sprowadził .ma rodzinę napewno.!!!!! A ten niedobry wg. CIEBIE TO KOSMITA
        ---NIE MA RODZINY ANI NIKOGO NA TYM ŚWIECIE.ZNASZ GO A MOŻE NIE MA ANI KASY
        ,ANI OJCA.
        • Gość: Waldii Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.10, 23:16
          daruś nie szedł tam na rozmowę tylko wiedział po co idzie kto sie
          umawia na rozmowę o takiej godzinie i w takiej sprawie hehe.
          Łukasz trzymam kciuki za Ciebie oby wyrok jak najniższy był.
    • Gość: mamba Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 07.01.10, 09:47
      Laska ma dużo ale siana i to chyba bardziej na niż w głowie. jak poszedł z
      nożem to nie po to żeby pochwalić się że ma czym w domu kroić chleb, nie
      trzeba wielkiej inteligencji żeby na to wpaść, no ale cóż niektórzy czyt.
      Sylwia wogóle jej od Bozi nie dostali. Adrian i Daniel nie powinni siedzieć z
      tymi , którzy odebrali życie bo oni tego nie zrobili, "ustawka" to bójka morda
      nie szklanka, resztą nigdzie nie czytam,że oni mieli sprzęt więc wniosek jeden
      charakternie chcieli wyjaśnić zajście, buraki przyszły z "rękami"(czyt.
      nożami) i co??? wszyscy bekną??? Tatuś chłopakom opłaci niski wyrok tylko czy
      niski wyrok wystarczy, nieudzielenie pomocy, groźne narzędzie, pobicie z
      bezpośrednim pozbawieniem życia kodeks karny przewiduje wysoki wyrok więc
      pewnie już w obrót weszły pieniążki. TEn Cały Paweł i Łukasz to leszczyny i do
      końca życia powinni siedzieć w pierdlu i się zastanawiać czy nie będą musieli
      się schylić po mydło....
      • Gość: mamba Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 01:11
        ej mamba licz sie ze słowami.kogo obchodzi co ci sie w główce roi .to co
        wypisujesz to stek bzdur bez sensu.burak z ciebie wychodzi,twoja wypowiedz
        świadczy o twoim poziomie intelektu.popracuj nad pisownia i sobą zanim się
        wezmiesz za ocene innych na forum.
        • Gość: gość gość Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 01:16
          nie mamba napisała tylko gosc gosc do mamba < ej mamba ......itd..
    • Gość: Olszynka Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 12:16
      Mieszkam na tym osiedlu i znam wszystkich uczestnikow. Jedno jest
      pewne- nie byla tego warta ta dziewczyna. Szkoda mi Adriana bo to
      swietny chlopak ktory zawsze pomagal wszystkim a teraz go obwiniaja
      za cos czego nie zrobil
      • Gość: ?ej? Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 07.01.10, 20:20
        a mi nie szkoda fałszywa menda z niego była . przez niego zginał człowiek bo mial zal ze jego byla go rzucila ,ona nikogo nie rzucala skakala z kwiatka na kwiatek
        • Gość: smutne Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 07.01.10, 21:12
          Słuchaj mamba,ja nikogo tu nie obrażam i postaraj się powstrzymać przed
          obrażaniem mnie.Siana poszukaj sobie pod śniegiem.Napisałam to co myślę i nikogo
          nie obrażałam.Nie znam tego Pawła i nie chciałabym go poznać.Znam Łukasza i
          wcale nie jest zarobiony i nikogo nie przekupi żeby dostać mniejszy wyrok.A
          gdyby chciał kogoś zabić,to oczywiste jest że nie uderzyłby w nogę.Proste jak
          drut.Zastanawiające jest gdzie był ten cały Adrian jak jego kolega umierał.To
          tak jakby stał nad nim i czekał jak się wykrwawi.Nie jest tak samo winny jak
          reszta????
    • Gość: ?!? Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.ip.netia.com.pl 07.01.10, 22:11
      To nie pisał XYZ tylko ?!? odpisywałam na jego głupkowaty
      komentarz:)
      Dokładnie kto zna Łukasza to wie,że jest bardzo dobrym chłopakiem i
      nie chciał tego zrobić. Ale oni niech sobie pisza co chcą... Łukasz
      starał sobie radzić sam w życiu i nikogo nie prosił o jakąś pomoc,
      wiec ten kto pisze,że tatuś go wyciągnie w czesniej bo jest
      zarobiony to jest w wielkim błędzie.
      SMUTNE jestem jak najbardziej za tym co piszesz!!!!!
    • Gość: ?!? Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.ip.netia.com.pl 07.01.10, 22:16
      Żal mi tylko,że Łukasz przez jakąś Sylwię i jej facetów musi teraz
      siedzieć w więzieniu oby jak najkrócej!!! A teraz większość
      chłopaków nosi przy sobie noże idąc na obce osiedle ale tylko dla
      wlasnego bezpieczeństwa... A to,że Łukasz miał pocięte ręce i
      posiniaczone plecy o tym nie jest głośno, a szkoda!!! Bo tylko na
      biednego Darusia patrzycie!!!!
      • Gość: chodzący bez noża Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 22:33
        udajesz debila, czy nim jesteś? jakiego "biednego darusia"? twój kolega -
        bandyta zabił go za pomocą noża - dochodzi to do ciebie? i za pozbawienie kogoś
        życia dostanie marne 6 lat, a powinien zgnić w pierdlu
        i nie przez żadna laskę i kolegów, a swoje zezwierzęcenie (sorry, zwierzaki, że
        was obrażam) i swój krańcowy prymitywizm
        • Gość: gosć [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 10:16
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: kari73 Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 62.29.248.* 08.01.10, 11:43
            ...no tak łajzo, nie ma w żadnej gazecie o sześciu, ale we
            wszystkich jest o ośmiu!!!...tumanie...to jest najwyższy wymiar
            kary!!!jaka spotka tego łajzę!!!...pragnę cię poinformować, że jak
            adwokat ma dobrze posmarowane, a zakładam z całą pewnością, że tak,
            to wywalczy max sześć, a jak łukasz dobrze będzie lizał komu
            trzeba,a zakładam, że tak będzie, to za dobre sprawowanie wyjdzie po
            czterech!!!!!!!!!!!...tyle co mam do powiedzenia...
      • Gość: kari73 Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 62.29.248.* 08.01.10, 09:24
        ...łukasz pociętych rąk i posiniaczonych pleców dorobił się dużo
        później łajzo...widać słabo jesteś w temacie i powiem, że miał
        farta, bo zasłużył na więcej, tylko wiedział gdzie
        spier...lać...Darek na rozmowę, a nie "ustawkę" debilko poszedł w
        nieświadomości co go tam czeka i jakie kozaki, które naoglądały
        się "młodych wilków" przyjdą....twój łukaszek wziął sprzęt nie z
        obawy,że idzie na obce osiedle, tylko bał się o śliczną buzię, żeby
        nikt jej mu nie przerysował...mało go chyba znałaś...jakiś kiepski
        kontakt mieliście...nie obrażaj mamby, bo prawdę napisała...
    • Gość: ?!? Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 77.255.112.* 07.01.10, 22:55
      do- chodzący beż noża: debil to może Ty jesteś ale nie mi to
      oceniać!!!
      Marne 6 lat hehe jesteś śmieszny(a). Gdyby nie Sylwusia i jej
      panowie to by nic takiego nie było, a Ty pisz sobie co chcesz!!!
      Dariusz, który szedł na tą ustawkę to chyba nie po to żeby się
      głaskac czy całować więc zdawał sobie sprawę jak to się może
      skończyć, a skoro tam już poszedł to chyba sam święty nie był bo tak
      to by w domu siedział z rodzinką a nie latał się bić!
      Gdy ktoś idzie zabić celowo to na pewno nie wbija noża w nogę, to
      był zwyczajny przypadek. I nie wiem gdzieś się dziecko naoglądał czy
      naczytał,że Łukasz wyjdzie za 6 lat jak tego jeszcze nikt nie wie bo
      sprawa dopiero za 3 miesiące...
      • Gość: kari73 Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 62.29.248.* 08.01.10, 09:29
        ...nie tobie ocenioać po co poszedł Darek i czy miał siedzieć z
        rodzinką czy z kolegami łajzo...twój łukaszek leszczyk był dlatego
        trafił w nogę, bo wyżej nie sięgnął albo się posrał...bardzo źle, że
        sprawa za trzy miechy, ale i tak trzymam kciuki za
        prokuratora...może będzie rozsądny i temu "porządnemu chłopakowi
        przywali 25...może jest sprawiedliwośc...w innym miejscu na ziemi
        musiał by oddać głowę...[popzdro dla wszystkich cierpiących po
        stracie Darka...
    • Gość: ?!? Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 77.255.112.* 07.01.10, 23:17
      Powtórz sie jeszcze ze 3 razy!!!
      Wdać jakich miał kolegów ten Darek,że biedny sie wykrwawiał a Adrian
      nie udzielił mu pomocy a to przecież przez jego byłą laske ta
      awantura cała.
      Niech też gnije w pierdlu!!!
      Sylwie tez powinni zamknąć przecież tez tam była czyli jakiś udział
      miała i równiez nie udzieliła pomocy. Może to Ona ma zarobionego
      tatusia i ją wypuścili po 48 godzinach...
      • Gość: smutne Re: Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.chello.pl 08.01.10, 22:09
        nastała cisza wręcz grobowa....
    • palmere szkoda 09.01.10, 15:11
      szkoda Adka dobry ziomek z niego....
    • Gość: mamba Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 77.236.0.* 09.01.10, 18:51
      Hahaha śmieszne, bo nikogo nie obraziłam tylko jak każdy na tym forum wyrażam
      zdanie. Jeśli dla Ciebie chodzenie z nożem to "normalka" to szacun
      "rozsądnie", kto nie musi nie chodzi. a Jakby Twoj Łukszek z kolegami nie
      zawinęli Adriana do auta i nie naje..li jak świnie to pewnie by pomógł, koleś
      z przeciętą tętnicą po minucie góra 2 zemdlał bo utracił tyle krwi więc
      sięzastanów jeśli oczywiście umiesz, bo widać że rozumem nie grzeszysz. oby
      był ambitny prokurator i "pożadny" używający noża chłopczyk musiał siedzieć do
      usranej śmierci.
    • Gość: gość portalu Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: *.pools.arcor-ip.net 10.01.10, 00:43
      Musi miec niezle plecy ta Sylwia ze ja zwolnili do domu. Kasa robi swoje
      bekna Ci co jej nie maja.
    • Gość: ?!? Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 77.255.112.* 11.01.10, 22:43
      Łukasz to nie mój chłopak po pierwsze...
      Niestety już nikt ani nic nie zwróci życia Darkowi, nie mi oceniać
      ile kto dostanie bo od tgo jest sąd a nie my!!!
      kto zna Darka będzie za nim, kto zna Łukasza będzie za Łukaszem i to
      jest oczywiste...
      niektórzy tutaj chyba za dużo gazet się naczytali i za długo na
      portalach siedzą i piszą głupoty...
      Nie jestem zwolenniczką bicia się bo moim zdaniem wszystko da się
      załatwić rozmową,ale każdemu czeba dać jakąś linię obrony i szansę
      na wytłumaczenie się a nie skreślać człowieka od tak...
      Wiecie to co chcecie wiedzieć,a nie tak jak było i to was gubi...
    • Gość: ?!? Winni śmierci Dariusza J. są już w areszcie IP: 77.255.112.* 11.01.10, 22:46
      A tak na marginesie łajzo ta twoja pierwsza ręka jest do dupy idź
      poszukaj drugiej może powie coś mądżejszego:)
      Widzę,że nie potrafisz normalnie wyrażać swojego zdania tylko musisz
      ludziom ubliżać, myślisz,że coś tym zyskasz?? Chyba nie więc się
      opanuj i zastanów co piszesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka