Gość: rys IP: 80.48.119.* 03.02.04, 23:00 Proszę o opinie o usłudze stałego dostępu do internetu świadczonej przez firmę ZAX. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara_p Re: ZAX - opinie 04.02.04, 15:08 tez chcialabym cos wiedziec na ten temat, wlasnie mysle czy z nich nie skorzystac ale niktnic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: ZAX - opinie IP: 195.116.219.* 05.02.04, 13:35 Jak dla mnie dramat(za czasow jak mialem z nia do czynienia). teraz sie pozmienialo podobno na lepsze, ale generalnie dawniej mieli kilientow gleboko w d... a nie bylem klientem indywidualnym tylko mialem od nich wykupione lacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ZAX - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 15:06 Ja znam Zax ,ale biuro podrozy .:)Sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: ZAX - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 08:29 Ja mam internet podpięty od tej firmy od ok. 5 miesięcy. Z poczatku był to dramat co weekend brak łącza więc wzięliśmy się na sposób zgodnie z umową za każdy dzień braku dostępu do interneru potracaliśmy sobie z abonamentu, pozatym przy każdym zgłaszaniu ww problemu braliśmy nazwiska osób z którymi załatwiane były usterki i efekt jest taki że od paru miesięcy internet hula bez zarzutów. ODPUKAĆ Odpowiedz Link Zgłoś