Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ciekawe...

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.05.02, 09:54
    ...czy bedzie powtorka z zakonczenia sezonu gdy lech obronil sie przed spadkiem
    a lks wywlczyl mistrzostwo polski??? ja nie mam nic przeciwko( lks pewnie
    spadnie-szkoda ale...) a w nastepnym sezonie tez powtorka??(4 miejsce) :P ;)
    historia lubi sie powtarzac tylko trzeba wygrac w takich rozmiarach jak wtedy ;)
    Obserwuj wątek
      • warsau Re: ciekawe... 04.05.02, 11:06

to chyba nie do konca prawda. Lech zapewnil sobie utrzymanie we wczesniejszym
        meczu z Legia ( 3:0). Tak wiec w spuszczaniu o pietro nizej przegrywamy 1:0 (
        ostatni mecz sezonu 99/00). Dzisiaj okazje do wykazania maja mlodzi lechici.
        Maja szanse spuscic swoich konkurentow, bo przeciez troche dobrych, mlodych
        grajkow ma tez LKS.

coz, mam nadzieje ze tamto spuszczenie wyszlo nam na dobre. a ciekawe jak
        bedzie w przypadku LKSu.
        • Gość: plastic Re: ciekawe... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.05.02, 15:41
          warsau napisał(a):

>
          > to chyba nie do konca prawda. Lech zapewnil sobie utrzymanie we wczesniejszym
          > meczu z Legia ( 3:0). Tak wiec w spuszczaniu o pietro nizej przegrywamy 1:0 (
          > ostatni mecz sezonu 99/00). Dzisiaj okazje do wykazania maja mlodzi lechici.
          > Maja szanse spuscic swoich konkurentow, bo przeciez troche dobrych, mlodych
          > grajkow ma tez LKS.
          >
          > coz, mam nadzieje ze tamto spuszczenie wyszlo nam na dobre. a ciekawe jak
          > bedzie w przypadku LKSu.

mi bardziej chodzilo o wynik i o sama gre z lksem w ostatniej kolejce ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka