Dodaj do ulubionych

Rondo Mogilskie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:27
Czy ma ktoś jakieś nowe wiadomości na temat Ronda. Z tego co czytam na forum
to Turki już nie aktualne,podobno pojawili się nowi wykonawcy
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Rondo Mogilskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:17
      Bo to jest szlagierowa inwestycja Majchera
    • Gość: J-23 Re: Rondo Mogilskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 21:08
      A może dobrze się stało - bo jeśli w Turcji zawalił się blok - tak sam bez
      działania sił zewnętrznych to można mieć obawy o jakość robót.
      Nich to stanowi też nauczkę dla decydentów aby wybierali bardziej wiarygodne
      firmy.
      • bartoo Re: Rondo Mogilskie 11.02.04, 14:28
        Tym bardziej, że cena zaoferowana przez nich, była w zgodnej opinii konkurentów
        dumpingowa...
        • Gość: Locutus Re: Rondo Mogilskie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.02.04, 04:51
          No i kij... nieważne, że dumping, ważne, że można było taniej zapłacić ;-)

Ale najważniejsze jest to, że mamy kolejny jebany poślizg... nic tylko siąść i
          płakać... kurwa... będę się cieszył, jak moje wnuki będą mogły przejechać się
          tym szybkim tramwajem... bo ja już chyba wtedy będę jeżdżącym na wózku
          dziadkiem...

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: Voith Re: Rondo Mogilskie IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.02.04, 18:20
            stawiam że przebudowę może w grudniu rozpoczną, żeby było że w tym roku :P

ogólnie cieszę się ze nie turki - bo wg. mnie ine są godni zaufania, a poza tym:

jest tyle dobrych poslkich firm, dlaczego do ch*** pana nie można zlecić tego POLSKIEMU wykonawcy???
            • Gość: Michał Wojtaszek Re: Rondo Mogilskie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 21:46
              > jest tyle dobrych poslkich firm, dlaczego do ch*** pana nie można zlecić tego
              > POLSKIEMU wykonawcy???

Bo przetarg jest finansowany z zaagranicznewgo kredytu i firmy z poza Polski
              też muszą mieć możliwość udziału.

Michał Wojtaszek
              • Gość: Voith Re: Rondo Mogilskie IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.02.04, 21:55
                niedługo będę musiał mieć paszport żeby przejść na drugą stronę osiedla :P
                • Gość: Locutus Re: Rondo Mogilskie IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 13.02.04, 07:01
                  Nie zdziwiaj... jestem za równouprawnieniem - preferencje krajowe to świetny
                  sposób na wybranie firmy bardziej gównianej za większe pieniądze, a chyba nie o
                  to chodzi...

Polak potrafi...

Pzdr.
                  LOKI
          • Gość: Marcin Re: Rondo Mogilskie IP: *.blich.krakow.pl 12.02.04, 18:58
            Szybki tramwaj? Chyba chodzi Ci o "szybki" tramwaj, tzn. taki z duza iloscia
            szybek. Takie to juz jezdza ...
          • Gość: skafi Re: Rondo Mogilskie IP: *.droit.etu.univ-rennes1.fr 13.02.04, 16:09
            > będę się cieszył, jak moje wnuki będą mogły przejechać się
            > tym szybkim tramwajem... bo ja już chyba wtedy będę jeżdżącym na wózku
            > dziadkiem...

Ja mialem nadzieje, ze caly burdel zwiazany z ta budowa sie skonczy zanim wroce
            do Polski. Ale nie mam zamiaru siedziec tu 10 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka