wampir-wampir 04.02.10, 23:39 ...jeśli tu jeszcze zaglądasz, to ja poproszę pięknie o rymowankę. No bo takie ładne te Twoje limeryki, że zapomnieć o nich nie mogę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibi234 Re: Laeniu... 07.02.10, 09:13 Raz pewien Wampir z Krakowa zapragnął dobrego słowa a słowo to miała Laenia co wyjść wcale nie chciała z cienia więc Wampir z rozpaczy zwariował... Odpowiedz Link Zgłoś
cortez.the.killer Lepiej niech nie wariuje-to porządny 07.02.10, 09:52 gość jest:)) -o-o- Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Laeniu... 08.02.10, 22:20 Widzę, że troszczysz się o Wampira. Może więc postarasz się zaskarbić jego prawdziwe zaufanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 12:34 Przeczytałem rymowankę. Dziękuję. Niestety do limeryków Laeni się nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi234 Re: Laeniu... 09.02.10, 13:18 przepraszam, Wampirze ! to się już nie powtórzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 13:49 bibi234 napisała: > przepraszam, Wampirze ! to się już nie powtórzy !!! Nie przepraszaj. Pisz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Laeniu... 09.02.10, 13:24 Oj, nie przesadzaj wampirze i nie zniechęcaj bibi, bo całkiem zgrabnie to napisała :) Gdzie Montana spotyka Kanadę, dwa wampiry zjawiły się blade. Na granicy panika, cucą przeto celnika: Ej, spokojnie, my na olimpiadę! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 13:37 No dobrze, przepraszam, już nie będę zniechęcał. Ja po prostu jestem zakochany w Twoich rymowankach, Laeniu. Dziękuję za tę olimpijską :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Laeniu... 09.02.10, 15:55 Jeśli tęsknisz za limerykami to ładnych kilka lat temu, kiedy to forum jeszcze żyło, można było po jednym ze spotkań forumowiczów, poczytać takie rymowanki: forum.gazeta.pl/forum/w,61,3235154,,Zaswiadczenie.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 16:27 Thx Krzychucie. Popodziwiałem Twoje talenta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Laeniu... 09.02.10, 16:39 Tam więcej talentów się ujawniło... Impreza była zacna, do efektów oprócz wspominanego w wątku kiepskiego samopoczucia niektórych uczestników należy zaliczyć: zgubienie telefonu nokia przez ..., mniejsza z tym (odnalazł się następnego dnia) oraz uszkodzenie miski olejowej w passacie innego kolegi, w trakcie dojazdu na imprezę (proszę nie myśleć, że złamano prawo jazdą po spożyciu). Ech, to byli czasy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 16:46 No ja wszystkie talenty zauważyłem, ale że Ty mi zalinkowałeś, to chciałem szczególnie podziękować. A czasy? Hmmmm. pewnie byli. A teraz to już nawet Gosia przestała tu pisać. Się porobiło ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Laeniu... 09.02.10, 19:35 O tak, Gosia ożywiała to forum. W ogóle to jakoś wesoło tu było i gwarno, a teraz pustka i wiatr hula. Jeszcze ode mnie, Wampirze: Pewien wampir, co z miasta był Eton, z powodzeniem uprawiał skeleton. Gdyby niezbyt rozumnie nie zatrzasnął się w trumnie, miałby złoto w Vancouver, mur-beton. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 20:14 Dziękuję Laeniu, ale co do Gosi, to przyganiał kocioł garnkowi. Ty też rzadko tu zaglądasz... Może dlatego, że taka zima zła w tym roku. No to zimowo w rewanżu dedykuję: www.youtube.com/watch?v=dzV9Fa9v8Bc&feature=PlayList&p=3E5E3BB2D9F6E541&playnext=1&playnext _from=PL&index=87 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Laeniu... 09.02.10, 21:10 Ech dzięki, mama mi śpiewała tę piosenkę do snu, kiedy byłam mała. Pamiętam, że trochę się bałam tych oskubanych wron, ale poza tym byłam oczarowana, bo mama miała piękny głos. Do dziś, gdy słyszę "Skrzypka Hercowicza" albo "Groszki i róże", to mi się dusza uśmiecha :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Laeniu... 09.02.10, 21:14 No to proszę Groszki... Specialnie dla Ciebie: www.youtube.com/watch?v=I7UliuywsT4 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Laeniu... 09.02.10, 21:59 Leci se czas, prawda? A Nokia? Connecting people;-) Odpowiedz Link Zgłoś