rochlik 15.02.10, 15:02 Zebrania ustalone w Rzymie, Pradze, Londynie.... A czy ktoś wie kiedy będzie zebranie mieszkańców Aten??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miroslawa_j Re: Ateny - zebranie 15.02.10, 19:02 Może nie będzie w tym roku zebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
mruk_z_aten Re: Ateny - zebranie 15.02.10, 23:52 Ani wiedzieć, ostatnio Pani Liszka nie odbiera telefonu więc może nie chce sie z nami również widzieć. A może członkowie zarządu coś wiedzą w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny - zebranie 16.02.10, 09:03 Problem w tym ze zarząd też milczy. Po wyborze nowego administratora też nie było spotkania, teraz nie ma informacji żeby takowe się odbyło w najbliższym czasie... Ciężko czegokolwiek się dowiedzieć...Według mnie to troche dziwna sprawa... Co o tym myślicie? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Ateny - zebranie 16.02.10, 10:23 Zebranie musi się odbyć do końca marca. Tak mówi ustawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mruk_z_aten Re: Ateny - zebranie 16.02.10, 17:10 No zarząd jakby zapadł się pod ziemie. A Pani administrator to jeszcze nie widziałem. W Atenach nastała pełna konspiracja. Administracja nas uśpiła i jest jej z tym dobrze, ciekawe tylko jak to sie dla nas skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
moby_krk Re: Ateny - zebranie 17.02.10, 15:34 Nie administracja nas uśpiła tylko zarząd właścicielski nas uśpił którego sami sobie wybraliśmy, po co mają organizować spotkania żeby odpowiadać na niewygodne pytania mieszkańców? Zorganizują tylko to co muszą, czyli spotkanie sprawozdawcze za 2009r. wg administracji termin jeszcze nie jest ustalony, dostaniemy list z terminem w 2tyg. wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny - zebranie 17.02.10, 15:42 Zawsze go można odwołać... Jak dla mnie to jest porażka...Nie mówię do nikogo osobiście, ale do zarządu jako całości... Zero informacji o czym kolwiek, poza ich własnym spotkaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
mruk_z_aten Re: Ateny - zebranie 18.02.10, 17:13 No to "fajnie" jak pani w administracji nie wie jeszcze kiedy będzie zebranie. Cóż za profesjonalizm. Brak słów a wstyt płakać. Zdaje sobie sprawe że mają czas do końca marca i będą odwlekać ile sie tylko da ale żeby nie mieć jeszcze zaplanowanego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_j Re: Ateny - zebranie 28.02.10, 09:10 A ja dalej wątpie w to czy zebranie sie odbędzie, już marzec a tu ani widu ani słychu o zebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ateny Re: Ateny - zebranie 04.03.10, 18:39 Czy w Atenach zaczną być w końcu naprawiane usterki i awarie, czy skńczy się czas w którym nic sie nie robi? Jeżeli tak dalej będzie to za kilka lat z Aten pozostanie tylko nazwa którą trzeba będzie zmienić na slamsy. Czy Pani Administrator wydaje się że nie ma żadnych problemów w naszej wspólnocie, zaszyła sie głęboko w swoim biurze na drugim końcu Krakowa, kilkanaście kilometrów od naszej wspólnoty i chyba zapadła w sen zimowy. Może najwyższy czas obudzić sie , jeżeli chce spać to niech zrezygnuje z pobierania kasy albo z administrowania wspólnotą Ateny. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyko Re: Ateny - zebranie 05.03.10, 11:02 Zorganizowanie zebrania wiąże się z rysykiem, a nóz mieszkańcy będa nie zadowoleni, a nóz zadadzą jakieś trudne pytania. Lepiej przetrwać i liczyć na to iż lud ciemny nie zorientuje sie i wszystko będzie dalej się toczyć ustalonym przez administracje torem. Odpowiedz Link Zgłoś
mruk_z_aten Re: Ateny - zebranie 05.03.10, 16:54 Ktoś powiedział że zebranie ma być pod koniec marca, ja pytam którego roku bo 2010 to chyba juz nie! Ale cóz mamy Administracje jaka mamy. Może trzeba przypomniec PRO DOMO, że istnieje jeszcze coś takiego jak wspólnota Ateny. Odpowiedz Link Zgłoś
oeniania Re: Ateny - zebranie 10.03.10, 19:22 W sprawie zebrania w Atenach CISZA jak makiem zasiał! Oj chyba już czas podziękować pani L. z PRODOMO Odpowiedz Link Zgłoś
oeniania Re: Ateny - zebranie 11.03.10, 17:22 Zarząd to powinien już dawno sam podać sie do dymisji, a szczególnie te osoby które odpowiadaja za podpisanie umowy z PRODOMO. Mamy dwie firmy zarządzające przynajmniej tak jest na tablicach ogłoszeń, jedna administruje druga sprząta a efekty ich pracy są takie jakby nie było ani jednej! Może sami zajmiemy się swoja wspólnota bo ani zarząd, ani administrator ani firma sprzatająca się nie wywiazuja ze swoich obowiązków! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_j Re: Ateny - zebranie 15.03.10, 22:12 Czas mija a o zebraniu w Atenach cicho jak makiem zasiał! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_j Re: Ateny - zebranie 17.03.10, 17:34 No widze że nie tylko o Atenach zapomniano. Odpowiedz Link Zgłoś
oeniania Re: Ateny - zebranie 25.03.10, 18:32 ktoś sobie z nas najwyraźniej jaja robi Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1977 Re: Ateny - zebranie 25.03.10, 21:22 PRODOMO urządziło sobie prywatny folwark Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny - zebranie 26.03.10, 10:02 W jakim sensie? Jeśli chodzi o termin informacji o zebraniu to jak najbardziej się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
madam.net.pl Re: Ateny - zebranie 26.03.10, 22:00 a może trzeba pomyśleć o zmianie administratora ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Ateny - zebranie 29.03.10, 10:18 Znowu zmiana? Ja proponuję się uprzeć na zebraniu na rekompensatę finansową ze strony prodomo. Np. odpuszczą nam miesięczne wynagrodzenie - tak, żeby nas trochę udobruchać. P.S. Czy za kadencji prodomo garaż był sprzątany choć z jeden raz? Bo nie przypominam sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
robert_66 Re: Ateny - zebranie 29.03.10, 18:38 I przez następny rok bedziemy traktowani jak piąte koło u wozu, a co najgorsze będziemy PRODOMO za to jeszcze płacić. Myślałem ze gorzej ze sprzątaniem niż było za poprzedniej firmy być nie może no i nie jest ale jest tak samo czyli źle. Początki były obiecujące ale po miesiącu jakośc sprzatania wróciła na poziom poprzedniej firmy. Administracja nic sobie z tego nie robi. Domofony nie dziłają po kilka tygodni, drzwi sie nie domykają od miesięcy, ochrona jak dział każdy widzi, usterki nie sa naprawiane itp itd Jeżeli zależało by to odemnie powiedział bym PRODOMO że marzec jest ich ostatnim miesiącem we wspólnocie Ateny. Czyli jednym słowem zabierajcie manatki z naszej wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ateny Re: Ateny - zebranie 29.03.10, 18:48 Ja jestem za odwołaniem PRODOMO z funkcji Administratora Aten. Jeżeli członkowie zarządu nie maja ochody zajmować się sprawami wspólnoty i troszczyć sie o nią to niech odejdą. Przecież sami sie zaoferowali i jakoś zapł zniknął. Wybierzemy nowych którzy może wkońcu spowoduja prawidłowe funkcjonowanie wspólnoty Ateny! Odpowiedz Link Zgłoś
swiety-1 Re: Ateny - zebranie 30.03.10, 22:21 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WCZORAJ DOSTAŁEM LIST Z INFORMACJĄ O ZEBRANIU WSPÓLNOTY ATENY. BRAWO DLA ADMINISTRACJI ZA POINFORMOWANIE MNIE O ZEBRANIU PRZED JEGO ODBYCIEM. "NIESAMOWICIE SIĘ UCIESZYŁEM ŻE PANI LISZKA PAMIĘTA IŻ WE WSPÓLNOCIE ATENY MIESZKAJĄ LUDZIE KTÓRZY CHCIELI BY WIEDZIEĆ CO SIĘ DZIEJ W ICH WSPÓLNOCIE ORAZ Z CHĘCIA POJAWILI BY SIĘ NA DOROCZNYM ZEBRANIU". BRAWO BRAWO UDAŁO SIE ADMINISTRACJI WYSŁAC INFO O ZEBRANIU PRZED JEGO ODBYCIEM I ZA TO JESTEM WDZIECZNY. NO BO COBY BYŁO GDYBYM TA INFORMACJE DOSTAŁ 1 KWIETNIA. NASUWA SIE ODPOWIEDŹ IZ MUSIAŁ BYM CZEKAĆ ROK ABY MÓC PÓJŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ateny Re: Ateny - zebranie 07.04.10, 17:15 No i udało sie zarządowi oraz administracji przetrwać! Członkowie zarządu, przynajmniej Ci co pozostalli robili wszystko aby utrzymać swoją funkcje i pokazać że białe jest białe, chociaż prawda bardziej pasuje do wypowiedzi Pana Jarosława K. w Sejmie. Teraz 12 miesięcy będzie trwało głosowanie nad uchwałami tak na wszelki wypadek gdyby wiekszość była przeciw i można sobie spokojnie do marca 2011 nic nie robić. A jednak można chociaż wydawało sie że wszystko przemawia przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś