Gość: MODO TRZEBA BĘDZIE ZAMKNĄĆ SUKIENNICE IP: *.tele2.pl 23.02.04, 14:58 też są za duże - w ten oto sposób Kraków wejdzie do Europy, a ja w niedzielę podskoczę do Katowic na zakupy i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Czy radni przegłosują zamknięcie hipermarketó IP: *.zaraska.dhs.org / *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 18:36 W normalnych, cywilizowanych krajach w Europie w niedziele sklepy sa nieczynne, bo to wynika z sily zwiazkow zawodowych. w Polsce jest dziki kapitalizm i jakis tam radny troszczy sie nie o ludzi pracy, tylko interesuje go konkurencja duzych sieci. W Polsce ludzie w handlu pracuja na dzikich zasadach, i nikt sie nie przyjmuje ich prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackson Re: Czy radni przegłosują zamknięcie hipermarketó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:13 Na zbity pysk nie wypadaja ci wszyscy dwulicowscy, nawet nie sa w stanie oswiadczyc oficjalnie jak zamierzaja glosowac! Ta uchwala, to nie skandal, skandal to, to ze takich mamy "politykow", o ile wogole tacy ludzie maja cokolwiek wspolnego z polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: ZAMKNĄĆ hipermarkety bo biją ludzi!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 18:00 Ja jestem za zamknięciem albo znacznym ograniczeniem funkcjonowania hipermarketów, bo tam ochroniarze biją ludzi (ostatnio w Tesco przy cytrynach, dawniej w Geancie gdzieś w Polsce, w Media Markcie w czasie wyprzedaży w Łodzi itp. w prasie tego pelno) albo podlądają erotomani (Real). Jak się ich zamknie na trochę (albo w niektóre dni) to moze zmadrzeją i zaczną klientów jak ludzi traktowac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podgryzator Re: Czy radni przegłosują zamknięcie hipermarketó IP: *.zpigichp.edu.pl 01.03.04, 15:03 Ja jestem z prowincji. Kmiot i słoma mi z butów wyłazi. Ale jak mam czas w niedzielę lubię pojechać do stolicy województwa która promieniuje. A to do kina, a to posiedzieć na Rynku, a to nawet (!!!) do teatru. A przy okazji to sobie coś kupię w jakimś hiper albo super. Bo mam czas w niedzielę a pieniędzy nie za wiele. Aż tu się dowiaduję że Wielce Zasłużeni Radni nie chcą już promieniować. Co takie kmioty z prowincji będą nam AB zasmradzać - mówią. A wogóle co nas to obchodzi, mówią. My jesteśmy KRAKOWIANIE i dalej niż koniec nosa dla nikogo nie będziemy patrzeć. Jakoś mi się ciepło zrobiło. Bo nie jestem sam w gronie kmiotów. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś