l.o.r.t.e.a 23.03.10, 16:32 Znowu ludzi honoru się czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: three-gun-max Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.chello.pl 23.03.10, 16:47 Michnik powinien ich szybko wziąć w obronę, Domosławskiego i Czuchnowskiego może do tego wysłać, nadają się idealnie jako "cyngle do wynajęcia"... Odpowiedz Link Zgłoś
garnek_z_neolitu Tragedia SB-kow jest to 23.03.10, 16:49 ze byli funkcjonariuszami panstwa komunistycznego. Gdyby byli funkcjonariuszami panstwa demokratycznego, mogliby robic to co robili a nawet wiecej. I wlos by im z glowy nie spadl i emerytury by im nie obnizyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: three-gun-max Re: Tragedia SB-kow jest to IP: *.chello.pl 23.03.10, 17:34 no faktycznie, teraz też notorycznie policjanci pałują demonstracje. Manifę np...o i paradę równości ostatnio próbowali spacyfikować, tak, wszystkich pałują, białe marsze też... ba, na pielgrzymki napadają i rozganiają. Masz rację, teraz policja to ho ho, a tu się biednych zomowców "czyniących swoją powinność wobec PRLu" czepiają... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Tragedia SB-kow jest to 23.03.10, 18:41 garnek_z_neolitu napisał: > ze byli funkcjonariuszami panstwa komunistycznego. Gdyby byli funkcjonariuszami > panstwa demokratycznego, mogliby robic to co robili a nawet wiecej. I wlos by i > m > z glowy nie spadl i emerytury by im nie obnizyli. no niestety to prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipn_polska Ludzi honoru sądzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:52 larum, Gazeto, a ty nie krzyczysz, na koń nie siadasz, listów poparcia dla ubeków nie organizujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.multi-play.net.pl 23.03.10, 18:28 Ciekawy dobór zdjęcia do artykułu. Mowa o SB a zdjęcie policyjnego munduru.Ale co tam dziennikarzom wolno wszystko nawet manipulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etiuda Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: 193.239.36.* 23.03.10, 19:02 ...emeryt, rencista, emeryt, emeryt, rencista ... pracuje jako.. prowadzi własną... Coś tu nie tak ! Emeryt i rencista - czyli mają ulgi i dostają pieniądze. I są zdolni do pracy. Emeryt - czyli ciężko wypracowne pieniądze. Rencista - czyli stracił zdrowie w pracy i pracować ciężko już nie może. Ja nadal coś tu nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Aleksanderek Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.chello.pl 23.03.10, 19:50 ja bym takiego ub-eka prześladował do upadłego Odpowiedz Link Zgłoś
jackers_ea Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" 26.03.10, 18:36 Gość portalu: K.Aleksanderek napisał(a): > ja bym takiego ub-eka prześladował do upadłego Kazek !A cos ty robił przed 90-tym rokiem.Jaja se teraz robisz.Do "Wikarego" z wizytą chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<<<<<<<<<<< Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.ver.abpl.pl 23.03.10, 20:26 Gość portalu: etiuda napisał(a): > ...emeryt, rencista, emeryt, emeryt, rencista ... pracuje jako.. prowadzi własn > ą... > > Coś tu nie tak ! u esbeków i gliniarzy to norma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN-KPN-KGB Ubek oskarza ubeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 22:05 Ubek oskarza ubeka-rechot historii-czym byla KPN -wsatwiona bojowka i prowokacja sluzb specjalnych a czym byla pani Michalek -czy ktos ja sprawdzil.. sprytnie ja sluzby wojskowe(ojciec pulkownik LWP) zamaskowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.go.net.pl 24.03.10, 06:33 ZABIĆ UBECKIE BESTIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KPN-sexmaniak Znowu Agatka w roli glownej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:10 Agata Michalek za mlodych lat niezle sie grzmocila w opozycji.. Odpowiedz Link Zgłoś