Dodaj do ulubionych

Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność"

23.03.10, 16:32
Znowu ludzi honoru się czepiają.
Obserwuj wątek
    • Gość: three-gun-max Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.chello.pl 23.03.10, 16:47
      Michnik powinien ich szybko wziąć w obronę, Domosławskiego i Czuchnowskiego może
      do tego wysłać, nadają się idealnie jako "cyngle do wynajęcia"...
    • garnek_z_neolitu Tragedia SB-kow jest to 23.03.10, 16:49
      ze byli funkcjonariuszami panstwa komunistycznego. Gdyby byli funkcjonariuszami
      panstwa demokratycznego, mogliby robic to co robili a nawet wiecej. I wlos by im
      z glowy nie spadl i emerytury by im nie obnizyli.
      • Gość: three-gun-max Re: Tragedia SB-kow jest to IP: *.chello.pl 23.03.10, 17:34
        no faktycznie, teraz też notorycznie policjanci pałują demonstracje. Manifę
        np...o i paradę równości ostatnio próbowali spacyfikować, tak, wszystkich
        pałują, białe marsze też... ba, na pielgrzymki napadają i rozganiają.

Masz rację, teraz policja to ho ho, a tu się biednych zomowców "czyniących swoją
        powinność wobec PRLu" czepiają...
      • leszek.st37 Re: Tragedia SB-kow jest to 23.03.10, 18:41
        garnek_z_neolitu napisał:

> ze byli funkcjonariuszami panstwa komunistycznego. Gdyby byli
        funkcjonariuszami
        > panstwa demokratycznego, mogliby robic to co robili a nawet
        wiecej. I wlos by i
        > m
        > z glowy nie spadl i emerytury by im nie obnizyli.

no niestety to prawda !
    • Gość: ipn_polska Ludzi honoru sądzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:52
      larum, Gazeto, a ty nie krzyczysz, na koń nie siadasz, listów poparcia dla
      ubeków nie organizujesz?
    • Gość: zibi Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.multi-play.net.pl 23.03.10, 18:28
      Ciekawy dobór zdjęcia do artykułu. Mowa o SB a zdjęcie policyjnego
      munduru.Ale co tam dziennikarzom wolno wszystko nawet manipulować
    • Gość: etiuda Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: 193.239.36.* 23.03.10, 19:02
      ...emeryt, rencista, emeryt, emeryt, rencista ... pracuje jako.. prowadzi własną...

Coś tu nie tak !

Emeryt i rencista - czyli mają ulgi i dostają pieniądze. I są zdolni do pracy.

Emeryt - czyli ciężko wypracowne pieniądze.
      Rencista - czyli stracił zdrowie w pracy i pracować ciężko już nie może.

Ja nadal coś tu nie rozumiem...
      • Gość: K.Aleksanderek Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.chello.pl 23.03.10, 19:50
        ja bym takiego ub-eka prześladował do upadłego
        • jackers_ea Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" 26.03.10, 18:36
          Gość portalu: K.Aleksanderek napisał(a):

> ja bym takiego ub-eka prześladował do upadłego
          Kazek !A cos ty robił przed 90-tym rokiem.Jaja se teraz robisz.Do "Wikarego" z
          wizytą chodzisz.
      • Gość: <<<<<<<<<<<<< Re: Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.ver.abpl.pl 23.03.10, 20:26
        Gość portalu: etiuda napisał(a):

> ...emeryt, rencista, emeryt, emeryt, rencista ... pracuje jako.. prowadzi własn
        > ą...
        >
        > Coś tu nie tak !

u esbeków i gliniarzy to norma
    • Gość: IPN-KPN-KGB Ubek oskarza ubeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 22:05
      Ubek oskarza ubeka-rechot historii-czym byla KPN -wsatwiona bojowka i
      prowokacja sluzb specjalnych a czym byla pani Michalek -czy ktos ja
      sprawdzil.. sprytnie ja sluzby wojskowe(ojciec pulkownik LWP) zamaskowaly
    • Gość: gość Proces byłych esbeków. "Niezwykła brutalność" IP: *.go.net.pl 24.03.10, 06:33
      ZABIĆ UBECKIE BESTIE
    • Gość: KPN-sexmaniak Znowu Agatka w roli glownej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:10
      Agata Michalek za mlodych lat niezle sie grzmocila w opozycji..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka