Gość: theta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 00:36 Kraków zwyczajnie się wypiął na decyzję dziwisza. Wstyd panie (dla nie już były) kardynale!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akn sPOłeczeństwo Krakowa wybierając Majchrowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 01:53 na prezydenta, samo sobie wystawiło świadectwo o POsadanych kometencjach co do kwalifikacji wystawiania ocen moralnych innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKMP Re: sPOłeczeństwo Krakowa wybierając Majchrowski IP: 83.142.184.* 19.04.10, 10:40 to akurat prawda, ale to temat na inną dyskusję. Co innego skandal Dziwisza co innego Majchrowski, który notabene na 90% wygra kolejne wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theta Re: Kraków się wypiął IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 02:09 "POsiadanych" to ma być od PO? 80 tys. (w większości przyjezdnych) zamiast ogłaszanych milionów, najlepiej świadczy o tym, co ludzie sądzą o tyk, którzy w ten sposób odejmują decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mts Re: Kraków się wypiął IP: *.net.autocom.pl 19.04.10, 06:41 A w TVP mówili o tłumach ludzi. Chyba niestety mieli na myśli mundurowych. Smutne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm Re: Kraków się wypiął IP: 62.121.128.* 19.04.10, 07:25 Zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amoss Re: Kraków się wypiął IP: *.chello.pl 19.04.10, 08:41 Widac jak nasza "kochana" wladza nami manipuluje. Naciaganie faktow, usuwanie niewygodnych glosow, propaganda. Mam nadzieje, ze Narod rozliczy ludzi odpowiedzialnych za zeszlotygodniowa parodie demokracji. Krakow nie poszedl na uroczystosci bo nie chce tu Pary Prezydenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Kraków się wypiął IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.10, 09:00 Tłumy, kolejki? komuś się tu coś wymyśliło znowu. Chwilę temu jechałem koło Wawelu i jakoś nie widziałem tych tłumów czekających w pokornych kolejkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kraków się wypiął IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 09:25 Na kogo glosujesz? Tzn. z jednej strony Ci, co przyszli krzyczeli precz z tvn, z drugiej oglądali tv, niektórzy byli za pochówkiem prezydenta tutaj, ale wielu nie zabierało głosu, bo i tak nic by nie zmieniło. Można bylo generalnie buńczucznie się nie zgadzać, ale też co będzie dalej? Rozczarowanie prezydentem było, ale rządem i Tuskiem też. Odpowiedz Link Zgłoś