Gość: gicek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:14 Jakiej firmy i jakiego koloru wyświetlacze będą montowane w solarisach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Locutus Re: wyświetlacze w "solarkach" IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 28.02.04, 02:31 Pewności mieć nie można, ale widząc, w co MPK wyposażało ostatnie zakupy na Wolę czy Bieńczyce można mieć uzasadnione podejrzenia, że będą to pomarańczowe tablice diodowe firmy R&G z Mielca. Ja jestem jeszcze ciekaw jakie będą siedzonka - są dwie prawdopodobne możliwości - albo limitowana seria Ster 6MN zaprojektowana specjalnie dla solarisa, albo też Kiel Centra (montowane np. w solarisach dla Berlina czy Czechowic-Dziedzic). Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
yogy wyświetlacze w "solarkach" 28.02.04, 12:43 Loki, masz gdzieś zdjęcia tych siedzeń dla Berlina i Czechowic? Bo te Strercoś widziałem w testowym. A tak apropos ten STER6coś, to jest Astromal????? Odpowiedz Link Zgłoś
mouset Re: wyświetlacze w "solarkach" 28.02.04, 12:56 A propos siedzeń wymieniono tapicerkę w melonach 114 i 115 Odpowiedz Link Zgłoś
yogy drzwi w Solarisach 28.02.04, 13:00 Wiecie może jakie drzwi będą miały nasze Solarisy? Bardziej funkcjonalne - otwierane na zewnątrz, czy ugniatarki pasażerów otwierane do wewnątrz pojazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: wyświetlacze w "solarkach" IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 29.02.04, 01:27 Jezusmarian! STER i ASTROMAL to dwie różne firmy produkujące siedzonka KM: www.ster.com.pl/html/ster_pl.html www.astromal.com.pl/index2.htm A stronkę Kiela masz tu: kiel.com.pl/oferta.htm Siedzonka "centra" są gdzieśtam na dole strony. Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś