Dodaj do ulubionych

stare,nowe

25.05.06, 13:16
Wydawalo sie ze jak pieniacze z tarnowskiego forum wspierani przez jajecznical
i wszystkie jego odmiany wykoncza "stara" gwardie z quwertym na czele ,na
forum zapanuje idylliczna milosc ,lad ,sklad i porzadek a tu patrzcie
panstwo.Wojna o stolek moderatora zakonczyla sie dla kuczmana kleska,piszacych
tyle co kot naplakal,tematy od herbatek przeszly na absolutnie podobne
smedzenie o tym co dzis robilem (kuczman),gdzie pojade i co kupie,pojawil sie
jajecznical w dwoch odmianach,kuczmana (bo mowi glownie o sobie i o tym co ma
) i sanguszko ,glupek w rodzaju lemka z Jasla .Dobre az rece skladaja sie do
braw.Rzec by sie chcialo quwerty wroc!
Obserwuj wątek
    • kuczman Re: stare,nowe 25.05.06, 14:02
      "forum ktore dyskutuje na kazdym temacie o samym sobie traci racje bytu" to
      opinia admina z ktora sie zgadzam.
      Dobrze ze nie dolewasz oliwy do ognia a piszesz ciekawie i konstruktywnie- teraz
      napewno bedzie lepiej.
      I to by bylo na tyle.
      • hemafrodyta Re: stare,nowe 25.05.06, 22:40
        Kuczman, wiem ze chcesz jak najlepiej dla tego forum ale sam nic nie zrobisz a
        zauwaz ze chetnych do pomocy nie ma.Jesli powtarzasz za swoim gazetowym guru ze
        usuwa sie wpisy dlatego ze ktos odpowiada dwa razy w tym samym temacie to nie ma
        o czym mowic.Jesli usuwa sie wpisy juliett czy azotka to ten kto to robi ma
        pojebane pod sufitem.Pozdrowienia dla trzezwo myslacych .
        • juliett74 Re: stare,nowe 26.05.06, 03:11
          Kuczman - nie jestes sam. Wiem, ze nie od razu bedzie pieknie i zgodnie. I nawet nikt z nas nie chce
          zeby bylo slodko. Polemizowac trzeba. I przyjdzie wiecej ludzi tutaj. I bedzie bardziej interesujaco. Na
          wszystko trzeba czasu. Mam nadzieje, ze w koncu tradycja wroci z wakacji i - okresli sie.... Co ma zamiar
          zrobic. Najzdrowiej byloby dla wszystkich zeby abdykowala. Moderatorem powinna byc osoba z Tarnowa.
          Bedaca tam na stale, opisujaca nowinki, ciekawostki, zmiany na lepsze i gorsze, ale nie tylko. Musi to byc
          ktos zupelnie bezstronny, tolerancyjny, z dobrym poczuciem humoru i otwartym umyslem.
          Czy taki ktos jest tam, halo?? Mam nadzieje, ze sie zglosi.
    • sanguszko1 Re: stare,nowe 26.05.06, 13:33
      hemafrodyta napisał:

i sanguszko ,glupek w rodzaju lemka z Jasla .

pokaz kilka przykladow swego intelektu ,pokaz swoja stara gebe za tego nicka
      Sanduszko i jego wszystkie wcielenia byl najlepsza sprawa jaka tu sie
      przytrafila.W tym czasie wszyscy po przebudzeniu lecieli do forum,byli
      zjednoczeni,spiskowali,
      e-mail-lowali,zycie ich mialo sens.Teraz ty jestes bardziej nudna niz ten
      glupek z jaslanego forum.Pogadalabys ale nie wiesz o czym,nie o sobie i cos
      robila,nie o poezji i nie o filozofii,wiec o czym?Pokaz swoja wyzszosc nad tym
      glupkiem i kuczmanem a po polsku powiedzialbym ci przestan ...............
      Mozesz powitac mnie tak jak psy sie witaja czyli............
      • hemafrodyta Re: stare,nowe sanguszko 26.05.06, 13:52
        Po kilku moich zdaniach miotasz sie jak przyslowiowy burek na lancuchu a o to
        przeciez chodzilo by wprowadzic nieco adrenaliny w to forum.Moze temat malo
        interesujacy ale skoro forum dretwe i nudne jak flaki z olejem wiec i to dobre.I
        nie przeceniaj sie,prosze w koncu napisales kilka zdan z ktorych nie trudno
        wywnioskowac ile masz oleju w glowie.Przykro mi ale jak bedziesz sie staral
        moze przyjdzie dzien na powazne aczkolwiek luzne rozmowy.A to ze porownujesz
        mnie do psa to tez symptom Twojej oglady ,czyz nie tak panie nad panami ? Milego
        dnia zycze.
        • sanguszko1 Re: stare,nowe sanguszko 27.05.06, 08:37
          hemafrodyta napisał:
          .A to ze porownujesz
          > mnie do psa

Nie mie porownuje cie do psa
          mowie po prostu pocaluj mnie w ....................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka