Gość: ~rudoslav IP: *.chello.pl 29.02.04, 21:15 no to grubo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Nowe fotoradary dla policji IP: *.broker.com.pl 29.02.04, 21:18 Przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Nowe fotoradary dla policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:55 Już raz dostałem z takiego przenośnego fotoradaru zdjęcie tyle, że było zrobione przez policję kielecką! Mam nadzieje, że już mnie to nie spotka. (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B3 Nowe fotoradary dla policji IP: *.autocom.pl 01.03.04, 09:43 A moze powinni mandaty dawac tym ktorzy jezdza za wolno, blokuja ruch, nie kozystaja z wjchy po lewej stronie kirownicy (kierunkowskazy:-), wymuszaja pierwszenstwo itd. itp.. Z praktyki wiem, ze jeszcze nigdy nie mialem nie przyjemnej sytuacji na drodze z powodu nadmiernej predkosci innego uczestnika ruchu, a z powodu "dziwnego" zachowania innych jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieco bezpieczniej musieliby fotoradary umiescic na kazdej ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:26 by ludzie zaczeli jezdzic zgodnie z przepisami. Ale to juz nasza polsko-azjatycka mentalnosc, lamanie przepisow bo "wszyscy tak robia". W kazdym razie ciesze sie, ze kierowcy beda musieli czesciej zauwazac takie czerwone okragle tablice z duzymi cyferkami w srodku ;) A policjanci tanio wykaza swoja "skutecznosc", ale niech im tu bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś