IP: 62.111.185.* 01.03.04, 17:43
chciałabym sie zapisać na jakis basen w krakowie,który wg was jest najlepszy
i najfajniejszy??prosze o opinie:)
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: basen 01.03.04, 18:25
      Sprry, ale jesteś "oderwana od rzeczywistości basenowej"
      Wszelkie karnety na II półrocze są wyprzedane,
      jedynie co to możesz szukać basny, gdzie są "wolne godziny", a na które nie
      sprzedaje się karnetów.
      Takie godziny, pojedyncze są na Basenie Wisła i Korona.
      Osobiści epolecam Koronę. Jest to głęboki basen, w najpłytszym miejscu jest
      2,20 cm, a więc nie "babrają" się nie umiejacy pływać, nie blokują ci toru.
      Dogodne jest, że bezpośrednio do basenu przylega parking strzezony.

any questions ?
    • Gość: Eva Re: basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 20:34
      Fakt. W Krakowie z basenami jest beznadziejnie.
      Nie powiem o której wstałam, aby dorwać karnet na basen który mnie interesował.
      Jeżeli chodzi o Koronę to owszem jest on głęboki, ale zbyt piękny to on nie jest.
      O ile się nie mylę są jednak na niego jeszcze wolne karnety.
    • Gość: nizależny Re: basen IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.03.04, 21:18
      a ja poleciłbym basen w myślenicach. Żadnych karnetów i tym podobnych bzdur.
      wchodzisz i pływasz do woli.
      Pozostaje tylko kwestia dojazdu ale samochodem to pół godziny.
    • Gość: bonzaj Re: basen IP: *.crowley.pl 01.03.04, 23:17
      basenów ci u nas dostatek.Ja polecam basen AWFu koło siedziby banku bph przy
      rondzie grzegórzecki.nie wiem co i jak z karnetami i wstepem bo ja mam za
      darmo :)POnoc bardzo dobry basen jest przy akademi ekonomicznej ale zamkniety i
      tylko dla studentow :( Jak jestes z NH to sa tam baseny na Hutniku(ale nie wiem
      czy jeszcze czynny) i jest miedzyszkolnmy basen na osiedlu kolorowym.Jest też
      basen przy szkole mistrzostwa sportowego bardzo nowoczesny jak na basen przy
      szkolny.Ale też nie wiem czy sa tam jakies wolne dni ,trzeba dzwonic i sie
      dowiadywac :)
      • sabbina Re: basen 01.03.04, 23:22
        fakt na AWF dużo firm ma wykupione karnety zwykle przychodzi mało ludzi więc
        wystarczy dać 5 zł ratownikowi i wpuszcza, ale
        basen jest zły, płytki,
        prysznice są di du...py, nie można sobie ustawić temperatury wody, a wszak
        jeden lubi ciepłą, inny zimną,,,,

no i chlor, ten basen jest dziwnie chlorowany, ma złą wodą, strrrasznie
        śmierdzi, trudno się z niej zmyć,

no i mało miejsca przed basenem na miejsca parkingowe...
        • Gość: bonzaj Re: basen IP: *.crowley.pl 01.03.04, 23:29
          Prysznice są moim zdaniem wporzadku.Nie da sie regulowac temperatury wody ale
          nie przesadzajmy.To jest basen uczelniany a nie ekskluzywny klub dla wybrańców
          z jakuzi i masażami wodnymi.Jak komus potrzeba luksusow i duzego parkingu niech
          idzie do parku wodnego.Czy basen jest płytki? 2.30 najgłebszym miejscy to chyba
          nie jest tak płytko.Da sie tam spokojnie popływać.Miejsc jest mało ale nie
          ażtak zeby nie dało sie zaparkować.Mnie jakoś zawsze sie udaje.Czy jest
          chlorowany jakoś specjalnie? moim zdaniem nie.Jest w normie.Pływałem na wielu
          basenach i wydaje mi sie ze chlor "da sie zmyc" :)A ludzi faktycznie jnie jest
          duzo i mysle ze spokojnie mozna wejsc.
          • sabbina Re: basen 02.03.04, 13:25
            jak Ci się będzie chciało to sprawdż, kiedy i o ktorej są wolne (o ile są)
            godziny,
            może wpadnę kiedyś na ten basen,
            swego czasu (jeszcze przed rozbudową), spędziłam na tym basenie steki godzin,
            ale wtedy woda pod prysznicami była do swobodnej regulacji !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka