Dodaj do ulubionych

Pytanie o nieprzyjaciół.

03.09.02, 11:14
Chciałem zapytać, czy nie dałoby się rozwinąć bardzo dobrego pomysłu z
wygaszaniem nicków uznanych przez nas za nieprzyjaciół? Mam na myśli
wygaszanie WSZYSTKICH wypowiedzi takiego wrogiego nicka, nie tylko wątków
przez niego zakładanych? Byłaby to jakaś obrona przed beznadziejnymi osobami,
które za wszelką cenę próbuja psuć innym życie na forum.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Trójcę :))))

sombre
Obserwuj wątek
    • sombre Eghm... 03.09.02, 16:07
      Czy zadalem za trudne pytanie...? Bo chyba nie za glupie... podobno nie ma
      glupich pytan :) Nooo, czy nikt mi nie odpowie? Reeeedaaakcjooooo...!!!

sombre
    • tebe Re: Pytanie o nieprzyjaciół. 03.09.02, 17:17
      Takie jest założenie i w końcu tak to będzie wyglądało.
      Wygaszą się oczywiście tylko linki do postów a nie np. treść w rozwiniętym wyglądzie wątku.
      • sombre Re: Pytanie o nieprzyjaciół. 03.09.02, 20:37
        A dlaczego "oczywiscie"? Czy to jest technicznie niemozliwe? Szkoda, ze nie
        wygasi sie tresc, bo o to sie glownie rozchodzi. Ale dzieki za odpowiedz.

pozdr.
        sombre
        • zdzicha Przyłączam się do prośby 03.09.02, 22:05
          Mnie też byłoby to na rękę, a nawet coś jeszcze bym dodała (o ile nie było o
          tym mowy wcześniej i stanęło na tym, ze nie da sie zrobić), mianowicie, jedna z
          osób, których notorycznie nie czytuję, odzwyczaiła się od logowania i w związku
          z tym nawet nie robi się na szaro, jak powinna. A jak rozwinę sobe cały wątek,
          to i tak czasem jednym okiem, niechcący, przeczytam te bzdety, a to mnie
          niewymownie uwstecznia, wpływa negatywnie na pracę umysłu, piszę potem bzdury i
          ja i jak ktoś mi nawtyka od kretynek, to nie wiem, czy on rzeczywiście ma
          rację, czy nie, bo juz taka cała głupia od tych cudzych postów jestem.
          • 0k0 Re: Przyłączam się do prośby 04.09.02, 00:27
            zdzicha napisała:

> Mnie też byłoby to na rękę, a nawet coś jeszcze bym dodała (o ile nie było o
            > tym mowy wcześniej i stanęło na tym, ze nie da sie zrobić), mianowicie, jedna
            z
            >
            > osób, których notorycznie nie czytuję, odzwyczaiła się od logowania i w
            związku
            >
            > z tym nawet nie robi się na szaro, jak powinna. A jak rozwinę sobe cały
            wątek,
            > to i tak czasem jednym okiem, niechcący, przeczytam te bzdety, a to mnie
            > niewymownie uwstecznia, wpływa negatywnie na pracę umysłu, piszę potem bzdury
            i
            >
            > ja i jak ktoś mi nawtyka od kretynek, to nie wiem, czy on rzeczywiście ma
            > rację, czy nie, bo juz taka cała głupia od tych cudzych postów jestem.
            >
            >
      • Gość: pollak Re: Pytanie o nieprzyjaciół. IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.02, 23:48
        tebe napisał:

> Takie jest założenie i w końcu tak to będzie wyglądało.
        > Wygaszą się oczywiście tylko linki do postów a nie np. treść w rozwiniętym wygl
        > ądzie wątku.
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka