Dodaj do ulubionych

Reklama na Scaniach.

IP: 62.233.150.* 05.03.04, 11:46
Co sAdzicie o reklamach na tylnych klapach w Scaniach.Chyba sie nie zaczytajA
i wjadA w "tylek".
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAŚ Reklama na Scaniach. IP: 195.94.214.* 05.03.04, 11:51
      Dla mnie to nic strasznego.

"Do zaczytania jeden krok" - to hasło dotyczy jednak innego szlagieru tzn.
      Olivii. Na co dzień można to zobaczyć w każdej instytucji including MPQ, jak
      Panie a nierzadko i Panowie zamiast pracować, właśnie przy kawie tym się
      właśnie zajmują.
      • mouset Re: Reklama na Scaniach. 06.03.04, 17:09
        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Dla mnie to nic strasznego.
        >
        > "Do zaczytania jeden krok" - to hasło dotyczy jednak innego szlagieru tzn.
        > Olivii. Na co dzień można to zobaczyć w każdej instytucji including MPQ, jak
        > Panie a nierzadko i Panowie zamiast pracować, właśnie przy kawie tym się
        > właśnie zajmują.

Hehehe, dyżurny temat wraca. Zatem dawać 12!!!!!!!!
    • voith221047 Re: Reklama na Scaniach. 05.03.04, 13:42
      uważam, że w zaistniałej sytuacji braku kasy i aut pod reklamę w centrum, umiejscowienie powyższych na klapach tylnych 113CLL jest wyborem najlepszym, a poza tym jeszcze na zywo takowej nie widziałem, ale chętnie popatrzę...

a co do reklam na mieście - co to za reklamy - takie czerwono-pomarańczowe łapko-kleksy (lub szaro-czarne)
      • Gość: Clint Re: Reklama na Scaniach. IP: *.crowley.pl 05.03.04, 13:47
        Voith w cholere tego jest, na Pradnckiej w bloku na przeciwko DWS, na balkonach
        tez wisialy takie male lapki. A w tramwajach ostatnio sie pojawily, vlepki z
        taka lapa i tekstem: "pozdrawiamy kontrolerow biletow", najczesciej naklejane
        na kasownikach.
        • kuba203 Re: Reklama na Scaniach. 05.03.04, 22:48
          Gość portalu: Clint napisał(a):

> Voith w cholere tego jest, na Pradnckiej w bloku na przeciwko DWS, na
          balkonach
          >
          > tez wisialy takie male lapki. A w tramwajach ostatnio sie pojawily, vlepki z
          > taka lapa i tekstem: "pozdrawiamy kontrolerow biletow", najczesciej naklejane
          > na kasownikach.

U mnie na uczelni taką wielką postawili, ale generalnie organizatorom zapewne
          właśnie chodzi o to, żeby o nich rozmawiać, więc EOT :D
          • Gość: Locutus Osrane łapki IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.03.04, 01:53
            U mnie na schodach do szkoły skubańce szprejem czerwonym takie łapki
            wysmarowali...

...reklama reklamą, ale kto to będzie potem zmywał z betonu? :-[

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: Voith Re: Osrane łapki IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.04, 11:38
              wczoraj przez Wiślicką przejeżdżał trabancik kombi cały czarny z czerwoną łapką na drzwiach
        • Gość: gicek Re: Reklama na Scaniach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 23:27
          Ten blok to nie Prądnicka tylko Wybickiego 1a
    • Gość: kermitou Re: Reklama na Scaniach. IP: *.net.autocom.pl 05.03.04, 14:23
      Ma ktoś może jakąś fote bo jak narazie to się nie ruszam z domu ...
      • Gość: mateusz06 Re: Reklama na Scaniach. IP: *.autocom.pl 05.03.04, 18:35
        To jest chyba w jakis sposob zwiazane ze strona www.nadchodzi.pl Hmm...Ale o co chodzi tam to nie za bardzo rozumiem. Moze ktos mi wytlumaczy, albo organizatorzy akcji w koncu sami sie ujawnia??
    • Gość: christoph Re: Reklama na Scaniach. IP: *.autocom.pl 05.03.04, 19:30
      Nie podoba mi się to, no ale jak już muszą dawać te reklamy, to niech będą
      takie. Dobrze, że nie zamalowali całych autobusów ani nie zakleili szyb.
      • pavlack Re: Reklama na Scaniach. 05.03.04, 19:38
        No do reklam całopojazdowych to się najlepiej nadają Ikary i 120M, bo mają
        największą powierzchnię... a potem ALBy.
        Na CLLkach się raczej mało zmieści... no chyba, że zakleją szyby (oby nie...).
        A co do tych modułowych - może na razie jest ok, ale z tego co widzę po
        Ikarach, to takie reklamy strasznie szybko się ścierają, i później wygląda to
        ochydnie...
        • mouset Dawać ALBy 06.03.04, 17:10
          Najlepiej całe zielone Heineken!
          • Gość: Voith Re: Dawać ALBy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.04, 11:39
            a wiesz ze dobry pomysł z tym heinekenem? jak tak popatrześ jak wygądają peugeoty kombi w reklamach heinekena, to taka ALBa albo CLLA by ładnie wyglądała :D
            • mouset Re: Dawać ALBy 08.03.04, 22:44
              No tylko taki kolor, ew. Milka Lila
              • Gość: kmk Re: Dawać ALBy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:52
                może na tyłach scanii pojawi się tajemnicza czerwona łapa
                -> www.telefon.pl/modules.php?name=_News&file=article&sid=1914
                -> www.nadchodzi.pl

.... kto wie, kto wie :D

pozdr.
                • Gość: christoph Re: Dawać ALBy IP: *.autocom.pl 08.03.04, 23:06
                  Taka łapa jest na kilku jelczach PR110 z FB - zaklejona cała tylna ściana
                  włącznie z szybą. Oby nie zrobili czegoś takiego na scaniach...
                  • bc153 Re: Dawać ALBy 08.03.04, 23:10
                    pomijając łapę to sam czarny lakiej jest super, jak była w Polsce testówka ze Szwecji - OCA cała czarna, to aż szczęka opadała na jej widok... czarny autobus byłby piękny
                    • Gość: christoph Re: Dawać ALBy IP: *.autocom.pl 08.03.04, 23:16
                      bc153 napisał:

> pomijając łapę to sam czarny lakiej jest super,

Czarny lakier OK ale nie jakieś ohydne naklejki na szybach

jak była w Polsce testówka ze S
                      > zwecji - OCA cała czarna, to aż szczęka opadała na jej widok... czarny
                      autobus
                      > byłby piękny

Czarna OCA??? Była taka w Krakowie? Pamiętam tylko żółtą i białe
                      • bc153 Re: Dawać ALBy 08.03.04, 23:19
                        a czy ja napisałem ze w Krakowie?
    • Gość: vaprak Re: Reklama na Scaniach. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 01:43
      sadzę, ze to Heja vmo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka