Gość: Witek IP: 62.233.150.* 05.03.04, 11:46 Co sAdzicie o reklamach na tylnych klapach w Scaniach.Chyba sie nie zaczytajA i wjadA w "tylek". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAŚ Reklama na Scaniach. IP: 195.94.214.* 05.03.04, 11:51 Dla mnie to nic strasznego. "Do zaczytania jeden krok" - to hasło dotyczy jednak innego szlagieru tzn. Olivii. Na co dzień można to zobaczyć w każdej instytucji including MPQ, jak Panie a nierzadko i Panowie zamiast pracować, właśnie przy kawie tym się właśnie zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
mouset Re: Reklama na Scaniach. 06.03.04, 17:09 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Dla mnie to nic strasznego. > > "Do zaczytania jeden krok" - to hasło dotyczy jednak innego szlagieru tzn. > Olivii. Na co dzień można to zobaczyć w każdej instytucji including MPQ, jak > Panie a nierzadko i Panowie zamiast pracować, właśnie przy kawie tym się > właśnie zajmują. Hehehe, dyżurny temat wraca. Zatem dawać 12!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
voith221047 Re: Reklama na Scaniach. 05.03.04, 13:42 uważam, że w zaistniałej sytuacji braku kasy i aut pod reklamę w centrum, umiejscowienie powyższych na klapach tylnych 113CLL jest wyborem najlepszym, a poza tym jeszcze na zywo takowej nie widziałem, ale chętnie popatrzę... a co do reklam na mieście - co to za reklamy - takie czerwono-pomarańczowe łapko-kleksy (lub szaro-czarne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: Reklama na Scaniach. IP: *.crowley.pl 05.03.04, 13:47 Voith w cholere tego jest, na Pradnckiej w bloku na przeciwko DWS, na balkonach tez wisialy takie male lapki. A w tramwajach ostatnio sie pojawily, vlepki z taka lapa i tekstem: "pozdrawiamy kontrolerow biletow", najczesciej naklejane na kasownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Reklama na Scaniach. 05.03.04, 22:48 Gość portalu: Clint napisał(a): > Voith w cholere tego jest, na Pradnckiej w bloku na przeciwko DWS, na balkonach > > tez wisialy takie male lapki. A w tramwajach ostatnio sie pojawily, vlepki z > taka lapa i tekstem: "pozdrawiamy kontrolerow biletow", najczesciej naklejane > na kasownikach. U mnie na uczelni taką wielką postawili, ale generalnie organizatorom zapewne właśnie chodzi o to, żeby o nich rozmawiać, więc EOT :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Osrane łapki IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.03.04, 01:53 U mnie na schodach do szkoły skubańce szprejem czerwonym takie łapki wysmarowali... ...reklama reklamą, ale kto to będzie potem zmywał z betonu? :-[ Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Re: Osrane łapki IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.04, 11:38 wczoraj przez Wiślicką przejeżdżał trabancik kombi cały czarny z czerwoną łapką na drzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicek Re: Reklama na Scaniach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 23:27 Ten blok to nie Prądnicka tylko Wybickiego 1a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitou Re: Reklama na Scaniach. IP: *.net.autocom.pl 05.03.04, 14:23 Ma ktoś może jakąś fote bo jak narazie to się nie ruszam z domu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz06 Re: Reklama na Scaniach. IP: *.autocom.pl 05.03.04, 18:35 To jest chyba w jakis sposob zwiazane ze strona www.nadchodzi.pl Hmm...Ale o co chodzi tam to nie za bardzo rozumiem. Moze ktos mi wytlumaczy, albo organizatorzy akcji w koncu sami sie ujawnia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph Re: Reklama na Scaniach. IP: *.autocom.pl 05.03.04, 19:30 Nie podoba mi się to, no ale jak już muszą dawać te reklamy, to niech będą takie. Dobrze, że nie zamalowali całych autobusów ani nie zakleili szyb. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Reklama na Scaniach. 05.03.04, 19:38 No do reklam całopojazdowych to się najlepiej nadają Ikary i 120M, bo mają największą powierzchnię... a potem ALBy. Na CLLkach się raczej mało zmieści... no chyba, że zakleją szyby (oby nie...). A co do tych modułowych - może na razie jest ok, ale z tego co widzę po Ikarach, to takie reklamy strasznie szybko się ścierają, i później wygląda to ochydnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Re: Dawać ALBy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.04, 11:39 a wiesz ze dobry pomysł z tym heinekenem? jak tak popatrześ jak wygądają peugeoty kombi w reklamach heinekena, to taka ALBa albo CLLA by ładnie wyglądała :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmk Re: Dawać ALBy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:52 może na tyłach scanii pojawi się tajemnicza czerwona łapa -> www.telefon.pl/modules.php?name=_News&file=article&sid=1914 -> www.nadchodzi.pl .... kto wie, kto wie :D pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph Re: Dawać ALBy IP: *.autocom.pl 08.03.04, 23:06 Taka łapa jest na kilku jelczach PR110 z FB - zaklejona cała tylna ściana włącznie z szybą. Oby nie zrobili czegoś takiego na scaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
bc153 Re: Dawać ALBy 08.03.04, 23:10 pomijając łapę to sam czarny lakiej jest super, jak była w Polsce testówka ze Szwecji - OCA cała czarna, to aż szczęka opadała na jej widok... czarny autobus byłby piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph Re: Dawać ALBy IP: *.autocom.pl 08.03.04, 23:16 bc153 napisał: > pomijając łapę to sam czarny lakiej jest super, Czarny lakier OK ale nie jakieś ohydne naklejki na szybach jak była w Polsce testówka ze S > zwecji - OCA cała czarna, to aż szczęka opadała na jej widok... czarny autobus > byłby piękny Czarna OCA??? Była taka w Krakowie? Pamiętam tylko żółtą i białe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaprak Re: Reklama na Scaniach. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 01:43 sadzę, ze to Heja vmo Odpowiedz Link Zgłoś