Dodaj do ulubionych

Próbna matura w Małopolsce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:38
mówi, że łatwa była, a pod ławką miał komplecik gregów... ;>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: sw.aleksy Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.aine.pl 11.03.04, 22:43
      adam pieprzy farmazony. ma chlopak wiecej szczescia niz rozumu,ale do kolegow
      zalil sie ,ze wcale mu ta matura nie poszla dobrze...oli natomiast nawet
      zanizanie nie pomoze...zreszta z pustego i salomon nie naleje...
    • Gość: św AUGUSTYN Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:55
      Ale nie ma to jak Maruś... chyba jedyny napisał 10 stron... i nie zdążył
      przepisać ;D hehe
    • Gość: agent Eee, wlasnie wszyscy pisali na drugi temat! IP: 195.150.116.* 12.03.04, 14:09
      Modlmy sie o podobne, tak zyciowe tematy, w maju.
    • Gość: eryk jałocha/ B. Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 12.03.04, 19:33
      Twierdzenie, ze próbna matura da Ci odpowiedz na to, jak napiszesz ją w maju
      jest calkowicie bzdurne. Teraz kązdy podchodził do niej na luzie, pierdolił ja
      z góry na dół, wiedzial, ze nie musi sie stresowac. Ja mimo to staralem sie
      wykorzystywac to, co już mialem zakodowane w lepetynie. Niestety, utrudniali mi
      to nauczyciele; bo jezeli pilnuje nas pani z biblioteki i koles od WF, kieruje
      mną sila wyższa i niby jakim, cholera, cudem mam sobie nie wyciagnac ksiązki na
      lawkę!? Nauczyciele nie potrafili stworzyć warunków do zapoznania sie z
      klimatem prawdziwej matury. Tylko utwiedzilem sie w przekonaniu, ze stracilem
      czas, który móglbym wykorzystac na melanżowanie.
    • Gość: Arek Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.veranet.pl 13.03.04, 20:51
      Lecz się kurwa debilu ! Co za mózg widać że chodzi do "jedynki" pajac nie
      pomyślał o tym że kotś z ministerstwa oświaty moze ten artykuł przeczytać... a
      wtedy będą prze takiego pajaca trduniejsze zadania ! W tym momencie
      taki "pitagoras" z I LO jest głupszy od dresa z Energy 2000
    • Gość: terefere Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.zim.citynet.pl 29.03.04, 16:15
      ciekawe co Adas dostal z tej probnej, bo ja tez sie cieszylam, ze latwa, ale
      Sappa dopa mi dala z komentarzem, ze praca bardzo interesujaca... i badz tu
      czlowieku madry, kiedy nauczyciel i tak cie zgnoi.
      • Gość: hoho dopca dostał- taki banał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 08:02
        Jak to co Adas dostal??? Adas dostal dopca, tak banalne bylo!!! A jak ktos mial
        problem z wyciaganiem ksiązek na ławke, to metoda prosta. Wystarczyło ich nie
        wziąć. Albo pisać w klasie, gdzie pilnowala Teresa. Ci biedacy, u których była
        podobno musieli wszystkie rzeczy ułożyć pod ścianą, a komórki na ławce. Szkoda,
        że nic nie dzwoniło... Ale brawa za muze przez kono! Wesoło było.
      • Gość: sappa Re: Próbna matura w Małopolsce IP: 62.233.163.* 31.03.04, 21:57
        no... no... może nie była taka znów interesująca...
        • karoolcia4 Re: Próbna matura w Małopolsce 31.03.04, 22:41
          Ja bylam "kamikadze" tzn wybralam wiersz i dobrze na tym wyszlam- czworeczka.
          Uwazam ze tematy wcale nie byly jakies bardzo latwe Ludzie wybierali drugi
          temat i dostawali dopki bo probowali udowodnic ze Antygona lub Kordian wywarli
          wplyw na nasze pokolenie- smieszne Tak naprawde to temat nr 1 byl najprostszy
          Przedmioty przeciez sa wszedzie I jeszcze na koniec: nie rozumiem ludzi ktorzy
          sie chwala ze tak swietnie im poszlo(o jej jej) a pozniej dopki dostaja.....
      • Gość: terefere Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.zim.citynet.pl 15.04.04, 19:34
        prawda jest taka, ze ocena z matury to totalna loteria. zalezy na jakiego
        nauczyciela trafisz, ot co. i nie ma tu nic do rozumienia, ja ze swojej pracy
        jestem zadowolona. to, ze ktos daje mi dopa bez konstruktywnego podania
        przyczyny, jest dopiero niezrozumiale.
        • Gość: chomik Re: Próbna matura w Małopolsce IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.04.04, 00:03
          Prawda jest taka,że jak coś sobą reprezentujesz to nie masz się co bać o ocene
          z matury z polskiego. Natomiast, jeśli ktoś nie potrafi się powstrzymać od
          ściągania, podczas matury próbnej to niech sie je** w głowe z całej siły
          młotkiem, bo nic mu już nie pomoże...
          • Gość: terefere Re: Próbna matura w Małopolsce IP: *.zim.citynet.pl 20.04.04, 15:36
            Są też i tacy. Ale nawet jeżeli soba coś reprezentujesz to nauczyciel, jezeli
            tylko chce moze cie zgnoic. JA wiem, ze umiem stworzyc cos, co nie nadaje sie
            tylko do kubla na smieci, ale to nauczyciel decyduje o faktycznym losie mojej
            pracy, a w efekcie i moim. Taka jest bolesna prawda, bo tacy sa ludzie i takie
            jest zycie. Ja sie modle o nauczyciela, ktory nie mysli tylko o tym, jakiego by
            tu haka tym razem zastawic...
    • Gość: ja ANIA ZUBEK JEST GŁUPIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:55
      GŁUPIA JEST I TYLE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka