Gość: morelka IP: *.centertel.pl 24.06.10, 13:51 Czy ktoś wie gdzie są wyniki egzaminów 6 klasisy w roku 2010 interesuje mnie ranking szkół w Krakowie dzieki za informacje - dyrektorzy szkół już wiedzą jak wypadła która szkoła . Prosba o linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odpowiadam nigdzie - nie ma takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
sekendlajf Wyniki 26.06.10, 17:34 Ze strony OKE - podkreślenia moje: W rejonie OKE w Krakowie sprawdzian uczniów klas szóstych odbył się w 3332 szkołach podstawowych. Wynik średni dla szkoły w rejonie OKE w Krakowie wynosi 24,62 punktu, czyli 61,56% punktów możliwych do uzyskania. Najwięcej szkół uzyskało wynik 24 punkty. Najniższy wynik szkoły to 9 punktów, najwyższy 36,18 punktów. Rozstęp między wynikami poszczególnych szkół w rejonie OKE w Krakowie wynosi ponad 27 punktów. Ten rozrzut mnie zachwyca. Raczej nie spodziewam się rankingu - przecież wszystkie dzieci nasze są - jak dasz dziecko do patologicznej garowni, gdzie średni wynik to 17, 5 pkt - masz pecha. A może raczej dziecko ma pecha, trudno zdarza się - zasili szeregi bezrobotnych, albo taniej siły roboczej. Niestety to , że OKe nie podaje wyników to tylko i wyłącznie wina rodziców - płaca podatki na darmozjadów i nie wymagają...no to mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Wyniki IP: *.chello.pl 08.07.10, 13:13 swego czasu wyniki były w sieci proste słupki i wykresy teraz wymyślili EWD chyba tylko po to aby rozmyć tę różnicę Odpowiedz Link Zgłoś