Dodaj do ulubionych

FORUM PRZENIESIONE

IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 16.03.04, 06:01
Wszystkich nowych userów informujemy, że forum (a właściwie wszystkie
dyskusje z forum) zostało przeniesione pod adres www.forum.mkm.prv.pl/

Pzdr.
LOKI
Obserwuj wątek
    • Gość: nnn Re: FORUM PRZENIESIONE IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 16.03.04, 06:55
      Mam nadzieję, że Adaś też przeniesiony.
      Jeśli tak, to osiągnąłem swój cel i kończę działalność na tym forum.
      Ale ostrzegam - jak Adaś wróci, ja wrócę również!
      • Gość: ADAŚ Wow IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.03.04, 07:25
        To był Twój cel - ale jesteś ambitny. Nawet krowa nie ma czego pozazdrościć, bo
        ma wyższe idee niż Ty, tj. zjeść, przeżuć i się wysrać !!!
        • mouset Re: Wow 16.03.04, 08:55
          Hehe, daj spokój Adaś, nie ma co dyskutować z psim gównem o ambicjach
    • das_bot Nie rozumiem 16.03.04, 14:04
      Jak można przenieść forum? To konstrukcja dość mało mobilna ;) Ale rozumiem ża
      ta informacja wynika z faktu, że Wam się tu nie podoba. Z zawodowej ciekawości,
      jako administrator, pytam. Dlaczego?

Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Wszystkich nowych userów informujemy, że forum (a właściwie wszystkie
      > dyskusje z forum) zostało przeniesione pod adres www.forum.mkm.prv.pl/
      >
      > Pzdr.
      > LOKI
      • Gość: Locutus Ależ to bardzo proste... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 16.03.04, 14:14
        Powody są generalnie trzy:

1. Działalność osobników o nichach nnn, cizia20, locutas etc., których jedynym
        celem było niekonstruktywne obrażanie userów.
        2. Ostatnia działalność spamerska nnn polegająca na mnożeniu wątków bez treści
        oraz wyciąganiu wątków sprzed pół roku tak, aby zajęły całą pierwszą podstronę,
        uniemożliwiając lekturę forum.
        3. Opieszałość redakcji Gazety na ww. wybryki, mimo iż były zgłaszane do
        administratora natychmiastowo przez kilku userów naraz i odrzucenie inicjatywy,
        która wyszła w związku z ową opieszałością, aby jeden z nas (meggy.s) został
        moderatorem i odciążył redakcję w obowiązkach.

Pzdr.
        LOKI
        • das_bot Nie tak do końca 16.03.04, 14:35
          Bardzo mi przykro. Niestety, właściwej osoby, czyli mnie nie zawiadomiliście.
          Czyszczenie krakforum zamawia się pod adresem: das_bot@gazeta.pl, wydawało mi
          się, że jest on powszechnie znany.
          A fora miejskie nie są przekazywane w administrację osobom z zewnątrz - taka
          jest polityka Gazety.pl i nie zanosi się na jej zmianę.

pozdrowienia

das_bot
          • Gość: Locutus Ciekawe... IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 16.03.04, 14:43
            Nie, adres NIE jest powszechnie znany, korzystaliśmy z formularza zgłaszania
            kłopotów :-P

Obiecano powiadomić modera regionalnego

Nie zrobiono tego.

Skoro gazeta ma do userów stosunek olewający, to my do Gazety mamy święte prawo
            mieć stosunek analogiczny, w związku z czym, żegnając się ze wszelkimi nnn-ami,
            locutasami i ciziami20 przenieśliśmy się na prywatne forum, na którym
            moderatorzy są emkaemami, czytają forum regularnie, czują się z nim związani i
            są przede wszystkim RZETELNI.

Dziękujemy za współpracę. Miło było przez te dwa lata.

Pzdr.
            LOKI
            • kuba203 Re: Ciekawe... 17.03.04, 21:11

> Nie, adres NIE jest powszechnie znany

A to ciekawe, np ja go znam od dawna :D
              • Gość: Locutus Re: Ciekawe... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 18.03.04, 02:51
                Bo bywasz na forum ogólnokrakowskim. Ale nawet tam nie jest to wyszczególnione,
                tylko od czasu do czasu pojawia się w postach.

Ja na ogólnokrakowskim nie byłem ani razu - przykro mi, ale na SZÓSTE forum
                czasu nie mam i mieć nie będę, choćby dobę przedłużono do 48h :-)

Pzdr.
                LOKI
                • das_bot Niestety 18.03.04, 14:43
                  Nie posiadam technicznej możliwości umieszczenia namiarów do siebie gdzieś na
                  stałe w HTML-u strony. No, chyba że wykupię link reklamowy ;) Przez jakiś czas
                  funkcjonował wątek: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum, ale z uwagi na
                  niewielkie zainteresowanie zniknął gdzieś w otmętach.
                  Mogę go wznowić i na przykład pokopiować na podfora tematyczne, ale poważnie
                  się obawiam oburzenia na redakcyjny spam...

pozdrowienia

bot

> Bo bywasz na forum ogólnokrakowskim. Ale nawet tam nie jest to
                  wyszczególnione,
                  >
                  > tylko od czasu do czasu pojawia się w postach.
                  >
                  > Ja na ogólnokrakowskim nie byłem ani razu - przykro mi, ale na SZÓSTE forum
                  > czasu nie mam i mieć nie będę, choćby dobę przedłużono do 48h :-)
                  >
                  > Pzdr.
                  > LOKI
                  • meggy.s Re: Niestety 18.03.04, 15:01
                    A nie możesz się zwrócić z prośbą do głównych adminów forum nie wiem może do
                    tebe albo do maas żeby Ci taki napis zrobili jaki jest np na forum Świat albo
                    Kraj? I miałbyś napis "Tym forum opiekuje się das_bot" :-)
                    Jak tam jest to czemu by tutaj nie miało być? Chyba problemu nie będzie a już
                    wszyscy będą wiedzieć kim jesteś i że mają się do Ciebie zwracać jakby był
                    jakiś problem :-) Taka jest moja propozycja :-)

Pozdrawiam
                    Meg
          • Gość: Voith Re: Nie tak do końca IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.03.04, 14:44
            no ja nie zauważyłem żeby to było pokazane gdziekolwiek że to do Ciebie się to zgłasza

napisaliśmy na pofurm o forum to nikt nam nie napisał Twojego adresu

a tak to u siebie mamy służby czyszczące cały czas a nie po dwóch dniach (a od soboty do poniedziałku hulaj dusza dla wariatów, jak to było tutaj)
          • Gość: koliber do Dasbota. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.03.04, 21:02
            Powinieneś sam śledzić (CO NAJMNIEJ RAZ DZIENNIE) te fora, zauważyłbyś spamy,
            wątki do moderatora itp. Wile osób kilkało też w ikonę "skasujcie ten wątek".
            CHYBA ZA TO CI PŁACĄ.
            Przez Twoje lenistwo i brak profesjonalizmu to forum ma szansę zdechnąć.
            • Gość: Locutus Re: do Dasbota. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 04:25
              Jak dla mnie już zdechło.

ZAPRASZAMY NA NOWE FORUM

Pzdr.
              LOKI
              • meggy.s Re: do Dasbota. 17.03.04, 10:51
                To forum powoli już od dłuższego czasu zamienia się w drugie Forum Humorum hehe
                Znów do wątku widzianego zawitałam tylko WIOSNA tym razem widziana przez J-23;-D

Serdecznie zapraszamy na nowe forum

Pozdrawiam
                Meg

• Gość: Voith Re: Ależ to bardzo proste... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.03.04, 14:40
          jest jeszcze jeden powód:
          ludzi z tego forum połączyła więź koleżeńska także w realyu, a jak zna się w realu to prywata na forum wchodzi, a niektórym tuobecnym prywata przeszkadzała.

PS zróbcie coś wreszcie z tym rozsyłaniem wirusów bo już mnie szlag od tego trafia
    • kuba203 Bądź łaskaw mówić za siebie... 17.03.04, 21:13

> Wszystkich nowych userów informujemy, że forum (a właściwie wszystkie
      > dyskusje z forum) zostało przeniesione pod adres

I nie wmawiaj mi, że się przeniosłem, bo robić tego nie zamierzam, zaglądam i
      tu i tam.
      • Gość: Locutus Re: Bądź łaskaw mówić za siebie... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 18.03.04, 02:52
        Przenieś się, albo spuścimy Ci wpierdol... ROTFL

Pzdr.
        LOKI
        • Gość: Locutus Jestem łaskaw IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 18.03.04, 02:55
          Oj, Kuba, Kuba, czy musisz być elementem wywrotowym? Prawie wszyscy się
          grzecznie-karnie przenieśli, bo nie mają ochoty być narażeni na akcje
          sabotażowe tudzież wyzwiska ludzi niemających odwagi nawet swojej tożsamości
          ujawnić, a Ty nam całą robotę psujesz swoim zachowaniem :-P

Pzdr.
          LOKI
          • kuba203 Re: Jestem łaskaw 25.03.04, 22:35

> Oj, Kuba, Kuba, czy musisz być elementem wywrotowym? Prawie wszyscy się
            > grzecznie-karnie przenieśli, bo nie mają ochoty być narażeni na akcje
            > sabotażowe tudzież wyzwiska ludzi niemających odwagi nawet swojej tożsamości
            > ujawnić, a Ty nam całą robotę psujesz swoim zachowaniem :-P

No popatrz, popatrz, a uważaj jak sam się zachowujesz, bo dobrze Ci Das_bot
            napisał, ja również uważam, że taka reklama jest nieelegancka, żeby nie
            powiedzieć chamska :(
            • Gość: J-23 Re: Jestem łaskaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 22:46
              Była przeciesz sobota wieczór...
              Dlaczego więc tej sprawy nie przedyskutowaliście?
              Tak czy owak wątek tem jest dalej windowany.
              Proszę rozważyć post moderatora.

Pozdr.

J-23
              • kuba203 Re: Jestem łaskaw 25.03.04, 22:48
                Gość portalu: J-23 napisał(a):

> Dlaczego więc tej sprawy nie przedyskutowaliście?

Moje stanowisko jest jasne i nie podlega dyskusji :) Ale niektórzy zachowują
                się tak, jakby to było ich forum prywatne (zwłaszcza jeden osobnik) :( Wątek
                powinien zostać usunięty.
    • Gość: Locutus Re: FORUM PRZENIESIONE IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.03.04, 08:50
      Wątek jedzie w górę, coby wszyscy pamiętali, że forum zostało PRZENIESIONE :-)

Pzdr.
      LOKI
      • meggy.s poprawka :-) 20.03.04, 09:07
        Loki to nie forum zostało przeniesione tylko forumowicze się przenieśli. Czekaj
        bo jeszcze ktoś pomyśli że mamy taką władzę że fora możemy sobie dowoli
        przenosić hehehe
        Tak więc: zapraszamy na nowe forum, ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyście
        pisali i tutaj jak to robi Kuba203, Voith, ja czy nawet Loki który się już
        przeniósł a i tak wraca na stare śmieci :-)

Pozdrawiam serdecznie
        Meg
        • Gość: J-23 uważaj, uważaj ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 16:00

--------------------------------------------------------------------------------

Tokaj

Nie jest aż taki drogi, a jest dobry.

Żadne J-23, byki, tury czy inne komandosy nie wchodzą w grę

Pzdr.
          LOKI

Co ma znaczyć użycie mojego nicka...tak mojego (myślnik) w kontekście pisania o
          tanim, "patykiem pisanym" winie?

Czyżby nowa prowokacja?

Cóż mi pozostaje... wziąć rowerek i przejechać tego świrusa Lokiego.

Gdyby była mowa o wielogwiazdkowym tokaju nie było by problemu.

(nie)pozdrawiam

J-23

• Gość: Locutus Re: uważaj, uważaj ... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.03.04, 04:09
            J-23 to nazwa taniego wina (nie wiem, czy jest jeszcze produkowane, w każdym
            razie było jakiś czas temu).

W ogóle ostatnio na stradomskiej otwarto ostatnio sklep z jabolami o nazwie
            J-23 :-D

Maczałeś w tym palce?

ROTFL

Ja jednak pozdrawiam.
            LOKI
            • Gość: Locutus Re: uważaj, uważaj ... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.03.04, 05:04
              Wątek leci do góry...

Przypominamy drogim spóźnialskim, że forumowicze stąd przenieśli się na
              www.forum.mkm.prv.pl/ :-)

Pzdr.
              LOKI
              • das_bot Drogi Lucutusie 25.03.04, 16:04
                Windowanie tego jest co najmniej nieeleganckie. Forum Gazety rządzi się
                liberalnymi prawami, więc nie usuwam tego wątku, co zrobiłby na moim miejscu
                administrator każdego innego portalu. Bądź łaskaw jednak nie narzucać się innym
                użytkownikom z Twoim forum, którym mogą, choć nie muszą być zainteresowani.

pozdrowienia

bot
                • Gość: Locutustx Re: Drogi Lucutusie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.03.04, 04:10
                  Drogi das Bucie (na marginesie, trzy mugłbyź nie pszekrencać mojego nicka?), po
                  pierfsze tamto foróm nie jezd moje, a po drógie wienkszość ekspertuf siem
                  właśnie na tamto foróm pszeniosła, w zwionzku z czym byłoby niefer wobec
                  przychodzoncyh tótaj pszes pszypadek lódzi, gdyby ih nie informować, że
                  morzliwości ózyskania tótaj informacji som mocno ograniczone.

Pzdr.
                  LOKITX
                • Gość: Locutus Re: Drogi Lucutusie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.03.04, 04:12
                  A tak na marginesie: przypominam, że gdyby nie Twoja opieszałość i olewanie
                  obowiązków, to cała sytuacja nie miałaby miejsca.

Pzdr.
                  LOKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka