Dodaj do ulubionych

Dzień Gada w Aquarium i Muzeum Przyrodniczym

14.07.10, 18:38
25.07.2010 między 10:00 a 17:00

Na wszystkich, którzy zdecydują się przyjść w to niezwykłe miejsce, przygotowanych jest mnóstwo atrakcji, w tym konkursy i quizy z nagrodami.

Oprócz zwiedzania Aquarium i Muzeum, będzie można zapytać załogę na czym polega praca w Aquarium oraz jak wygląda dzień z życia zwierząt. Wszystkie dzieci będą mogły spróbować swoich sił w łowieniu rybek, układaniu puzzli czy grze w kręgle. W międzyczasie animatorki ozdobią twarze zwiedzających kolorowymi żółwiami, jaszczurkami, wężami, małpkami, ośmiornicami czy pająkami, które można spotkać w Aquarium oraz wyczarują najróżniejsze kształty z balonów.
Dla najodważniejszych będzie możliwość pogłaskania egzotycznych jaszczurek, żółwi oraz najprawdziwszych węży z naszego Egzotarium!!!

Dodatkowo, dla wszystkich chętnych, możliwość uczestniczenia w mini-wykładzie na temat gadów i płazów połączonego z pokazem zwierząt – zapisy drogą telefoniczną do 23.07.2010.

Aquarium i Muzeum Przyrodnicze w Krakowie
ul. Św. Sebastiana 9
31-049 Kraków
tel. 012 429 10 49
www.aquariumkrakow.com
Obserwuj wątek
    • aquariumkrakow Re: Dzień Gada w Aquarium i Muzeum Przyrodniczym 20.07.10, 15:48
      Wszystkie wymienione atrakcje dostępne są w cenie biletu wstępu.
    • rita.8 A jaka,jest cena biletu... 20.07.10, 17:02
      A ja myślałam,że jak dzień otwarty jest za darmo;-)zeby przyciągnąć
      tłumy;-)
      • aztlan jak przyjdziesz z własnym gadem 20.07.10, 17:03
        to pewnie i za darmo wpuszczą.
        • rita.8 ale ja nie mam;-(mam psa 20.07.10, 17:19
          badz papugi.A gada brak;-)I co oc,ja zrobie;-(
        • aquariumkrakow Re: jak przyjdziesz z własnym gadem 20.07.10, 22:34
          a to bardzo ciekawe...choć, patrząc na to z przymróżeniem oka, godząc się na
          taką opcję przychodziłyby małżeństwa i stwierdzały, że ich druga połówka
          dostarcza im Dnia Gada dość często, więc zdecydowanie nie powinny płacić za wstęp;)
          • aztlan Re: jak przyjdziesz z własnym gadem 20.07.10, 23:03
            to właśnie nieśmiało zasugerować chciałem. Cieszę się ,że zostałem wyręczony.
      • aquariumkrakow Re: A jaka,jest cena biletu... 20.07.10, 22:31
        Nie dzień otwarty, a Dzień Gada;))

Po cennik biletów zapraszam na nasza stronę internetową www.aquariumkrakow.com,
        w skrócie: bilet dziecka 13zl, normalny 19zl. Dostępne sa różne zniżki, m.in.
        zniżka dla studentow bądź opcja biletu rodzinnego. O szczegóły należy pytać przy
        kasie.

Największą atrakcją będzie możliwość pogłaskania naszych zwierzaków, pokonanie
        własnych lęków przed dzikimi stworzeniami. Dodatkowo, każdy będzie mógł
        dowiedzieć się czegoś ciekawego o płazach i gadach podczas mini-wykłądu, więc
        będzie też edukacyjnie.

Serdecznie zapraszamy!:))
        • aztlan Re: A jaka,jest cena biletu... 20.07.10, 23:04
          Wyślę mamusię, ha!
        • rita.8 ;-( 21.07.10, 10:56
          Do żadnej zniżki się nie zaliczam...;-9a zniżki dla singli tez
          powinny być;-)
          To nie fair;-(
          • aquariumkrakow Re: ;-( 22.07.10, 22:51
            na stronie www.aquariumkrakow.com/cennik_biletow.php jest wykaz osob,
            ktorym przysuluguja znizki. sprawdz, moze jednak sie pod cos podepniesz, np. pod
            znizke z gh netu;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka