to.ya 19.03.04, 11:16 Cytrynek za oknem się pojawił!!!!!!! :)))))))))))) Wiosna na 100% ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
recordable Re: Pierwszy motylek!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.04, 11:57 to może niezbyt podobne do motylka ale też lata members.lycos.co.uk/kruli/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
wolta Re: Pierwszy motylek!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.04, 12:14 No to nie jest dobrze.Ale nie trać nadzieji, wiosna dopiero sie zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pea Re: Pierwszy motylek!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:35 ja widzialam dzisiaj pierwsza stokrotke:) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica pierwsza mucha :( 19.03.04, 18:14 siedziała za szybą rozkładu jazdy tramwajów. przykro. pewnie już zdechła :( wioska, kurde bele... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 18:14 soczewica napisała: > wioska, kurde bele... znaczy się WIOSNA. kurde bele. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 19:00 niestety nieostatnia mogła to byc mucha sprzed paru sezonów byłbym pewniejszy gdyby to był rozkład pkp i zdechły rosół gdzieś blisko Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 19:03 tempe napisał: > niestety nieostatnia tak, ale jakoś mi się zrobiło jej szkoda. tej muchy. mam niemiłe skojarzenia. tak absurdalne, że wolę nie rozwijać myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 19:07 wstydzę się zaciekawiły mnie twoje skojarzenia ale nie rozwijaj Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 19:16 tempe napisał: > wstydzę się ? > zaciekawiły mnie twoje skojarzenia tego się wsdtydzisz że cię zaciekawiły? > ale nie rozwijaj nie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 19:18 że niemiłe się wstydzę że absurdalne zaciekawiły Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pierwsza mucha :( 19.03.04, 19:24 tempe napisał: > że niemiłe się wstydzę ale nie w tym sensie że trzeba się wstydzić. > że absurdalne zaciekawiły aha-aha. wysłałam właśnie @ ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pierwszy motylek!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:43 cytrynek, szpak (taki czarny ptaszek z żółtym dziobem- a może inaczej się nazywa), nie ma tych czarnych wielkich rozdartych, które sie pojawiają zimową porą,są przebiśniegi i tulipany się pchaja z ziemi - ejjjjj, wiosna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś