ice.cream.lollipop 08.08.10, 22:14 Bardzo pilnie szukam bezposredniego kontaktu do p. Basi Wlodek. Niestety skasowal mi sie numer do niej (nie wiem jak to mozliwe..) Czy ktos moglby mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ice.cream.lollipop [...] 08.08.10, 22:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marwika63 Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 08.08.10, 22:44 Jak masz konto na NK , to tam zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
ice.cream.lollipop Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 08.08.10, 22:51 Niestety nie mam konta na NK, jedynie FB. Jednak spodziewam sie kim moze byc Pani na NK. Nazywa sie tak samo (podpisuje sie jeszcze drugim imieniem: Marta), jednak jest ona o wiele mlodsza i pochodzi chyba z Wadowic. Ta wrozka o ktora pytam jest juz niemloda :) i "nieinternetowa".. stad moj problem.. Niemniej dziekuje Ci za zaangazowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
myedyta Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 25.05.11, 21:58 Napiszcie proszę jakie macie wrażenia po wizycie u Pani Barbar Włodek - wróżki z Karkowa.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 26.05.11, 01:52 Wrażenia na plus jak zawsze.Kobieta jest niesamowita, szczera do bólu i przede wszystkim nigdy się nie myli. Od 6 lat sprawdza mi się absolutnie wszystko co widzi w kartach z dokładnością miesiąca.Zarówno rzeczy złe jak i te wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
myedyta Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 26.05.11, 19:25 super , dziękuję za informację! ja już kilka razy byłam u pani Basi, sprawdziły mi się sporo rzeczy - za które ręczyłam, ze to nie możliwe - a jednak - byłam bardzo mile zaskoczona - bo chodziło o te naprawdę dobre rzeczy. Jedyne co mnie martwi to to , że większość bardzo przesuwa się w terminach i nie wiem dlaczego.Na to najważniejsze czekam juz od prawie 3 lat.... , ale kobieta rzeczywiście jest niesamowita!!! Odpowiedz Link Zgłoś
priekrasna.brunhilda nie tylko zabobony, ale reklama 27.05.11, 23:26 i to nawet nie "krypciocha", ale na chama. Nawet numer telefonu tej pani tu podano. Wywalcie ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Re: nie tylko zabobony, ale reklama 28.05.11, 03:34 zakabluj któremuś z Barrinów na priv skoro tak Cię to w oczy razi. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 28.05.11, 03:33 za często chodzisz.Dlatego tak sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś