Dodaj do ulubionych

Barbara Włodek - kontakt - help!

08.08.10, 22:14
Bardzo pilnie szukam bezposredniego kontaktu do p. Basi Wlodek. Niestety skasowal mi sie numer do niej (nie wiem jak to mozliwe..)
Czy ktos moglby mi pomoc?
Obserwuj wątek
    • marwika63 Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 08.08.10, 22:26
      A kto to jest ?
      • ice.cream.lollipop [...] 08.08.10, 22:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • marwika63 Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 08.08.10, 22:44
          Jak masz konto na NK , to tam zobacz.
          • ice.cream.lollipop Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 08.08.10, 22:51
            Niestety nie mam konta na NK, jedynie FB. Jednak spodziewam sie kim moze byc
            Pani na NK. Nazywa sie tak samo (podpisuje sie jeszcze drugim imieniem: Marta),
            jednak jest ona o wiele mlodsza i pochodzi chyba z Wadowic. Ta wrozka o ktora
            pytam jest juz niemloda :) i "nieinternetowa".. stad moj problem.. Niemniej
            dziekuje Ci za zaangazowanie.
    • myedyta Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 25.05.11, 21:58
      Napiszcie proszę jakie macie wrażenia po wizycie u Pani Barbar Włodek - wróżki z Karkowa.Pozdrawiam!
      • beata_tyszkielich Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 26.05.11, 01:52
        Wrażenia na plus jak zawsze.Kobieta jest niesamowita, szczera do bólu i przede wszystkim nigdy się nie myli. Od 6 lat sprawdza mi się absolutnie wszystko co widzi w kartach z dokładnością miesiąca.Zarówno rzeczy złe jak i te wspaniałe.
        • myedyta Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 26.05.11, 19:25
          super , dziękuję za informację!
          ja już kilka razy byłam u pani Basi, sprawdziły mi się sporo rzeczy - za które ręczyłam, ze to nie możliwe - a jednak - byłam bardzo mile zaskoczona - bo chodziło o te naprawdę dobre rzeczy. Jedyne co mnie martwi to to , że większość bardzo przesuwa się w terminach i nie wiem dlaczego.Na to najważniejsze czekam juz od prawie 3 lat.... , ale kobieta rzeczywiście jest niesamowita!!!
          • redaktor.traktor zabobony, 27.05.11, 22:25

zwykłe zabobony...
            • priekrasna.brunhilda nie tylko zabobony, ale reklama 27.05.11, 23:26
              i to nawet nie "krypciocha", ale na chama.
              Nawet numer telefonu tej pani tu podano.

Wywalcie ten wątek.
              • beata_tyszkielich Re: nie tylko zabobony, ale reklama 28.05.11, 03:34
                zakabluj któremuś z Barrinów na priv skoro tak Cię to w oczy razi.
          • beata_tyszkielich Re: Barbara Włodek - kontakt - help! 28.05.11, 03:33
            za często chodzisz.Dlatego tak sie dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka