Gość: Ferdynand Kiepski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 08:12 kiespki zart w wykonaniu lewicy czyli Gondka.. kiedy tego mlokosa wypieprzy lewica na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pm Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Senys... IP: 195.234.20.* 19.08.10, 08:25 Panie Prezydencie Jacku Majchrowski KIBICE WISŁY PAMIETAJĄ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Senys... IP: *.multi-play.net.pl 19.08.10, 08:45 a co z Bartkiem Gardą, może tutaj by sie załapał, fajny koleś, umie zadbac o.....swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Senys... IP: 195.150.167.* 19.08.10, 09:50 zawsze głosowałem na Pana Kazimierza sąsiada z Czyżyn facet spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecytyna Lepszym kandydatem byłby Stanisław Kozak IP: 85.15.231.* 19.08.10, 09:55 Kazimierz Chrzanowski ma bardzo duże doświadczenie w obiecywaniu i nic nie robieniu. Kilka lat temu radnym SLD był Stanisław Kozak. Ten gość byłby lepszym kandydatem SLD na prezydenta Krakowa. Ma ogromne doświadczenie w opowiadaniu bajek. Jak był radnym potrafił wszystko obiecać i nic nie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Lepszym kandydatem byłby Stanisław Kozak IP: *.chello.pl 19.08.10, 11:03 Dalej glosuje na Jacka ! Odpowiedz Link Zgłoś
muszka-dwa Wszystko wskazuje ze wygra Kracik! 19.08.10, 11:12 Moja babcia mówiła, że gdzie dwóch się bije, tak trzeci wygrywa. Do tej pory było dwóch: Kracik i Majchrowski. Teraz pojawił się Chrzanowski. I bardzo dobrze: o elektorat czerwonopodobny będzie walczyło dwóch panów: a więc bardzo dobrze dla Kracika! Nie traćmy nadziei, walczmy o dobrego gospodarza miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchołapka Re: Wszystko wskazuje ze wygra Kracik! IP: *.chenyajun.com 19.08.10, 13:00 Przepraszam, w co wygra Kracik?, w bierki, pokera, a może w durnia. Walczysz o dobrego gospodarza miasta i uważasz, że będzie nim Kracik. No to musisz walczyć i to ostro, bez wprowadzenia stanu wojennego nie masz żadnych szans. W demokratycznych wyborach jego sukcesem będzie dwucyfrowy wynik. Kracik ze swoją drużyną, to Majchrowskiemu może co najwyżej neseser nosić. Ze swoimi kwalifikacjami Kracik nadaje się co najwyżej na wojewodę, albo przewodniczącego rady osiedla, na przewodniczącego rady dzielnicy niestety już nie nadaje, bo to już poważna funkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKMP Re: Wszystko wskazuje ze wygra Kracik! IP: 83.142.184.* 19.08.10, 13:58 oj a neseser prezio Majchrowski ma gruby oj gruuuuuby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Kracik = zamęt IP: *.nsystem.pl 19.08.10, 18:59 Jak na razie to Kracik stara się dobrze wypaść - z marnym skutkiem. Jest totalnym ignorantem i za dużo papla. Do tego żeby być prezydentem trzeba mieć klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka-dwa Re: Kracik = zamęt 19.08.10, 22:28 Zaprawdę, klasę ma prezydent obecny! Z pnaem Janem T. i Pawłem S. To się nazywa mafia a nie klasa. I urzędnicy miasta są mieszkańcami Krakowa. Nie bójcie się Kracika. On zrobi porządki i wszystkim nam wyjdzie to na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lep na muchy Re: Kracik = zamęt IP: *.choopa.com 20.08.10, 08:37 muszka-dwa napisała: > Nie bójcie się Kracika. On zrobi porządki i wszystkim nam > wyjdzie to na zdrowie. Kracika nikt się nie boi. W urzędzie wojewódzkim wszyscy go olewają, bo jest niekompetentny. Jak się do czegoś przyczepi, to mu tak w głowie zamieszają, że odchodzi z podwiniętym ogonem. Tak, że porządków w urzędzie miasta Krakowa Kracik nigdy nie zrobi, chyba, że masz na myśli zamiatanie, mycie podłóg itp., być może to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKMP Re: Lepszym kandydatem byłby Stanisław Kozak IP: 83.142.184.* 19.08.10, 13:58 nie emocjonuj się tak...premii w UMK i tak nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Senys... 19.08.10, 11:45 Co to się nie robi by "uwalić" Majchrowskiego... Nawet Gazeta "puszcza" materiały o ... dawnych baronach. Czego sie Gazeta boi ? Że Kracik nie bedzie prezydentem ? PS Na prezydenta najlepszy kandydat to - Stanisław Dziwisz (Kardynał). Załatwia sprawy beznadziejne w sposób dyskretny i bez głosu sprzeciwu (vide : pochówek byłego prezydenta ). Mówiąc krótko: TYLKO DZIWISZ - SUBITO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % ten betonowy baron? IP: 67.159.45.* 19.08.10, 12:58 sld strzela sobie w stopę ale to przynajmniej dobrze dla Kracika Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Re: ten betonowy baron? 19.08.10, 13:36 A zapomnieliście o kandydacie PiS Andrzeju Dudzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakk Re: ten betonowy baron? IP: *.ramtel.pl 19.08.10, 17:44 Ale jaja chyba Grzesiu zwariował, nie da się ukryć że Kazimierz jest wyrazisty, ale wyrazisty jako przedstawiciel betonu i o ile Senyszyn to osoba która mogła pociągnąć listy to Kazimierz Chrzanowski mimo bycia posłem, radnym to dla przeciętnego krakowianina jest absolutnie nieznany co dobitnie świadczy o Jego fachowości. Grzesiu chcesz się postawić sam kandyduj, weź to na klatę a nie stawiaj na K.C. Dla jasności, nie ukrywam że od przynajmniej 16 lat jestem związany z lewica ale nawet dla mnie kandydatura K.C. jest nie do przejścia. Prędzej bym na PIS zagłosował niż na tego faceta a do PISu palę się jak diabeł do święconej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: ten betonowy baron? IP: *.chello.pl 20.08.10, 09:16 W pełni się zgadzam z Tobą to fakt. Grzesiu pomyśl i zrób.Oni już byli i nic n ie zrobili.Taka jest niestety prawda.Sympatyzuję od 30 lat i wspieram jak tylko mogę a podobno mogę.Zawiodłem się na tych z góry i na tych na dole - więc od 5 lat p...... nie angażuję się bo nie ma w kogo.Kraków potrzebuje kogoś z jajem -to konserwa i psuje się od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Senys... 20.08.10, 10:02 Lewica zawsze szuka dziury w całym. Tak było w wyborach prezydenckich w kraju, tak będzie teraz w Krakowie. W zasadzie obydwie osoby wymieniane w artykule nie maja predyspozycji na zarządzannie tak dużym miastem, ale odebranie głosów panu Majchrowskiemu, moim zdaniem równa się zagłosowaniu na pana Kracika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Sen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.10, 10:31 tobie chodzi o dobrego gospodarza,czy może być byle kto byle nie był to prawicowiec.Takie rozumowanie doprowadzi do całkowitej ruiny miasta.Każdy byle nie Majchrowski uważam że pani Senyszyn to człowiek który zrobi u nas porządek nie jest skażona żadnymi układami.Tylko ona na prezydenta krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Sen 20.08.10, 17:19 Senyszyn? Pewnie,ze tak.Gdyby hejnalista instrument zgubil ta osobliwosc bez trombki da rade wyhejnalic! Majchrowski i tym razem reszte bayoqw wykoleguje. A "PlatfusmersaKrecika" przedewszystkiem!Enter! Odpowiedz Link Zgłoś
slowianka.pl Lewica na rozstajach. Chrzanowski zamiast Senys... 23.09.10, 09:32 Jeżeli Lewica nie chce poprzeć Majchrowskiego, to powinna postawić na panią Senyszyn!!! Co to za Chrzanowski ? Jestem z Krakowa i na tego pana w życiu nie zagłosuję. Natomiast pani Senyszyn ma w Krakowie duże szanse (już w tym mieście odniosła zwycięstwo!) i jeżeli krakowianie pragną zmian, to z panią Joanną jest to możliwe! Lewico - działaj mądrze i rozsądnie, bo wielu Polaków liczy na ciebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś