Gość: ~~ IP: 20.142.116.* 09.09.10, 15:12 że co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piperusek Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 15:20 mnie - brak słów, dzienikarzynie - tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaninha23 Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.dsl.telepac.pt 09.09.10, 15:47 Juz tak dawno nie widzialam Dzidzianny. Krakow bez niej nie jest moim Krakowem. Tyle historii z nia zwiazanych - np. telefon z Chicago... Ha, stare dobre czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IBI Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: 87.116.245.* 09.09.10, 16:21 To nie Dzidzianna handlowała niegdyś artykułami dla plastyków w Zakładzie Wychowania Plastycznego WSP na Mazowieckiej?? Że o pozowaniu nie wspomnę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaninha23 Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.dsl.telepac.pt 09.09.10, 16:44 Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
jam-ala Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE 10.09.10, 04:53 O handlu nic nie wiem. Ale to prawda, że pozowała na ASP przez dziesięciolecia. Pozowała mojemu ojcu, a potem mnie. Była władcza i jej opinie o naszych rysunkach były ostrzejsze, niż korekty naszych profesorów - raz sprzedała liścia koledze z roku. Patrząc na jego rysunek, oburzona powiedziała: "tak wygląda kobieta według ciebie, ja tak wyglądam? ja tak nie wyglądam!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanczyk Nie chodzcie do wrozek-to zlo!!! IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 09.09.10, 16:19 Nie chodzcie do wrozek-to zlo!!! Otwieracie sie wtedy na dzialanie sil o ktorych nie macie pojecia a ktore sa wam nieprzyjazne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~kogut Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: 80.54.33.* 09.09.10, 17:57 do pytania o euro2012 to wróżki nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł jeszcze z tym co gów.na końskie zbiera IP: 77.236.0.* 09.09.10, 18:22 zróbta "wywiad" też powie wiele głupot, np. o dostosowaniu pasów do amerykańskich samolotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: *.mynet.com.pl 09.09.10, 18:29 Proszę, proszę, proszę, powiedzcie, ze to jaja i jutro nie zobaczę tego "utworu" w drukowanej wersji Gazety... PS. Wróżę z fusów po herbacie w torebkach - podać jakieś przepowiednie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokodrillos Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 19:28 Tak to ona kobieta orkiestra, historia Krakowa, modelka ASP /aktów ;-))/, wróżka, osobowość równa Piotrowi Skrzyneckiemu. DUŻO ZDROWIA DZIDZIU!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.chello.pl 09.09.10, 19:42 najlepszy tekst z przygotowaniem pasow pod loty do chicago hahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.chello.pl 09.09.10, 20:05 Pani Dzidzia jak zwykle ma swietne samopoczucie. A na wychowaniu plastycznym ( o czym raczej nie chce pamietac) w przerwach robila studentom korekty poslugujac sie zlepkami zaslyszanych uwag profesorow ASP. Juz wtedy miala zapedy wrozbiarskie: z ciebie nic nie bedzie a z kolegi bedzie wielki artysta;) Byla na prawde swietna modelka a teraz jest barwna ciekawostka Odpowiedz Link Zgłoś
aarvedui ot, folklor 09.09.10, 20:02 a "układ gwiazd i planet" może Pani Dzidzianna poznać już teraz, nie musi czekać do grudnia. służą do tego np. efemerydy planet, dostępne w internecie i w postaci książkowej. reszta "przepowiedni" tej babinki również nie trzyma się kupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: *.chello.pl 09.09.10, 23:52 Wiesz na pewno ? Stara k....o ? Spier...j do świętego gaju ! Jak można takie gów...o pokazywać w gazecie czy gazeta w krakowie oci...a do końca ? Kur...a idźcie się modlić do bożnicy a nie pokazujcie starą czarownice urągającą 1000 lat chrześcijaństwa w Krakowie Christus resurrexit! Vere resurrexit! zgiń szatanie ! Odpowiedz Link Zgłoś