Dodaj do ulubionych

Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO]

IP: 20.142.116.* 09.09.10, 15:12
że co?
Obserwuj wątek
    • Gość: piperusek Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 15:20
      mnie - brak słów, dzienikarzynie - tematów.
    • Gość: Joaninha23 Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.dsl.telepac.pt 09.09.10, 15:47
      Juz tak dawno nie widzialam Dzidzianny. Krakow bez niej nie jest moim Krakowem. Tyle historii z nia zwiazanych - np. telefon z Chicago... Ha, stare dobre czasy.
      • Gość: IBI Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: 87.116.245.* 09.09.10, 16:21
        To nie Dzidzianna handlowała niegdyś artykułami dla plastyków w Zakładzie Wychowania Plastycznego WSP na Mazowieckiej?? Że o pozowaniu nie wspomnę??
        • Gość: Joaninha23 Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.dsl.telepac.pt 09.09.10, 16:44
          Chyba tak.
        • jam-ala Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE 10.09.10, 04:53
          O handlu nic nie wiem.
          Ale to prawda, że pozowała na ASP przez dziesięciolecia. Pozowała mojemu ojcu, a potem mnie. Była władcza i jej opinie o naszych rysunkach były ostrzejsze, niż korekty naszych profesorów - raz sprzedała liścia koledze z roku. Patrząc na jego rysunek, oburzona powiedziała: "tak wygląda kobieta według ciebie, ja tak wyglądam? ja tak nie wyglądam!" :-)
    • Gość: stanczyk Nie chodzcie do wrozek-to zlo!!! IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 09.09.10, 16:19
      Nie chodzcie do wrozek-to zlo!!!
      Otwieracie sie wtedy na dzialanie sil o ktorych nie macie pojecia a ktore sa wam nieprzyjazne!!!!!!!
    • Gość: ~~kogut Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: 80.54.33.* 09.09.10, 17:57
      do pytania o euro2012 to wróżki nie potrzeba.
    • Gość: anioł jeszcze z tym co gów.na końskie zbiera IP: 77.236.0.* 09.09.10, 18:22
      zróbta "wywiad"
      też powie wiele głupot, np. o dostosowaniu pasów do amerykańskich samolotów
    • Gość: Joanna Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: *.mynet.com.pl 09.09.10, 18:29
      Proszę, proszę, proszę, powiedzcie, ze to jaja i jutro nie zobaczę tego "utworu" w drukowanej wersji Gazety...

PS. Wróżę z fusów po herbacie w torebkach - podać jakieś przepowiednie? ;>
    • Gość: Kokodrillos Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 19:28
      Tak to ona kobieta orkiestra, historia Krakowa, modelka ASP /aktów ;-))/, wróżka, osobowość równa Piotrowi Skrzyneckiemu. DUŻO ZDROWIA DZIDZIU!!!!!!
      • Gość: asd Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.chello.pl 09.09.10, 19:42
        najlepszy tekst z przygotowaniem pasow pod loty do chicago hahahaahah
        • Gość: wp Re: Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDE IP: *.chello.pl 09.09.10, 20:05
          Pani Dzidzia jak zwykle ma swietne samopoczucie.
          A na wychowaniu plastycznym ( o czym raczej nie chce pamietac) w przerwach robila studentom korekty poslugujac sie zlepkami zaslyszanych uwag profesorow ASP.
          Juz wtedy miala zapedy wrozbiarskie: z ciebie nic nie bedzie a z kolegi bedzie wielki artysta;)
          Byla na prawde swietna modelka a teraz jest barwna ciekawostka
    • aarvedui ot, folklor 09.09.10, 20:02
      a "układ gwiazd i planet" może Pani Dzidzianna poznać już teraz, nie musi czekać do grudnia.
      służą do tego np. efemerydy planet, dostępne w internecie i w postaci książkowej.

reszta "przepowiedni" tej babinki również nie trzyma się kupy...
    • Gość: krakauer Wróżka Dzidzianna o przyszłości Krakowa [WIDEO] IP: *.chello.pl 09.09.10, 23:52
      Wiesz na pewno ? Stara k....o ? Spier...j do świętego gaju ! Jak można takie gów...o pokazywać w gazecie czy gazeta w krakowie oci...a do końca ? Kur...a idźcie się modlić do bożnicy a nie pokazujcie starą czarownice urągającą 1000 lat chrześcijaństwa w Krakowie

Christus resurrexit! Vere resurrexit!

zgiń szatanie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka